Αυτά Είναι Τα Πράγματα Που Απεχθάνεται Ένας Τοξότης - Τα 6 πιο διαβασμένα άρθρα στο Internet

Αυτά είναι τα πράγματα που απεχθάνεται ένας Τοξότης

Η έπαρση όμως μπορεί να τον βγάλει από τα ρούχα του. Άτομα με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, που συνήθως έχουν «καβαλήσει το καλάμι» του τσακίζουν τα νεύρα! Γενικά δεν αντέχει τις βλακείες. Προτιμά τους αυθεντικούς ανθρώπους και όχι εκείνους χωρίς χιούμορ με μια μόνιμη ξινίλα. Ο ίδιος ο Τοξότης έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αλλά δεν πετάει στα σύννεφα.


Πηγή: https://www.vita.gr/2019/01/12/zodia/ayta-einai-ta-pragmata-pou-apexthanetai-enas-toksotis/

Τι αρέσει και τι όχι στα 12 ζώδια;

Τι του αρέσει : Ο Δίδυμος απολαμβάνει να βρίσκεται με κόσμο, να κυκλοφορεί, να ταξιδεύει. Θέλει να μιλάει και να επικοινωνεί συνέχεια, πρόσωπο με πρόσωπο, από το τηλέφωνο ή με γραπτά μηνύματα. Του αρέσει στις συζητήσεις να παίρνει ακραίες θέσεις, έτσι, για να γίνεται κουβέντα. Θέλει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και, μόλις αποφασίζει κάτι, να το βάζει σε εφαρμογή χωρίς χρονοτριβή. Τρελαίνεται για κάθε είδους καινούργια «γκάτζετ».


Πηγή: https://www.myastro.gr/zodia/astrologia-zodia/ti-aresei-kai-ti-oxi-sta-zwdia-.html

Πώς είναι η κάθε γυναίκα σύμφωνα με το ζώδιο της; - Fanpage

Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι συναντήσατε μια από τις πιο δύσκολες γυναίκες. Είναι μια ρομαντική ιδεαλίστρια, που μπορεί να είναι ζεστή και τρυφερή τη μια στιγμή, απρόσωπη και απόμακρη την άλλη. θα της αρέσει να κάνει το δικό της, αλλά τουλάχιστον δεν θα ναι ποτέ ανειλικρινής – έτσι καλύτερα θα ήταν να είστε το ίδιο! Αν γνωρίσατε ήδη μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο της. Αν όχι, παρασύρετε την λίγο περισσότερο με τη συζήτηση, μετά κοιτάξτε πως ντύνεται.


Πηγή: https://fanpage.gr/plus/zodia/pos-ine-i-kathe-gineka-simfona-me-to-zodio-tis/

Με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις του; -

Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία, είναι διπλωμάτης, ευγενικός και μισεί τους καβγάδες. Μάλλον μόνη σου θα τσακώνεσαι! Κάνε διάλογο μαζί του. Δεν είναι νευρικός και αν φωνάξει, θα το κάνει για λίγο. Δεν του αρέσουν οι φωνακλάδες, οι ακατάστατοι, οι αδιάκριτοι, οι επικρίσεις, οι φαντασμένοι, οι αλαζόνες, οι θρασείς. Αγαπά την ηρεμία, και τον πολιτισμό. Θέλει ενδιαφέρον, να ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες του. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και σέβεται τις απόψεις των άλλων.


Πηγή: https://www.missbloom.gr/zodia/astrika-tips/zodia-pes-mu-ti-zodio-ine-na-su-po-me-ti-eknefrizete/

Τι αρέσει και τι απεχθάνεται το κάθε ζώδιο; Τι πρέπει να προσέξεις; - TLIFE

Τι απεχθάνεται: Αισθάνεται πολύ ενοχλημένος, αν βρεθεί μπλεγμένος σε έντονες διαφωνίες και τσακωμούς. Δυσανασχετεί στα άσχημα ή εκνευριστικά περιβάλλοντα και καταστάσεις. Πιέζεται πολύ αν τον ζορίζουν να πάρει μια απόφαση, ιδίως αν από αυτήν εξαρτώνται ζητήματα ζωής. Εκνευρίζεται όταν του ρίχνουν την αποκλειστική ευθύνη για τα τυχόν προβλήματά του. Επίσης αγανακτεί, αν επικρίνουν τη σχέση του ή κάτι άλλο που κάνει στη ζωή του.


Πηγή: https://www.tlife.gr/sxeseis/ti-aresei-kai-ti-apexthanetai-to-kathe-zodio-ti-prepei-na-prosekseis/519843/

Υδροχόος Γυναίκα Χαρακτηριστικά: Με ποια ζώδια ταιριάζει;

Αν την έχεις σύντροφο , ξέρεις ότι σε τσιγκλάει όλη την ώρα και μπορεί να λέει και πράγματα που δεν θα έπρεπε να αναφερθούν. Αλλά έτσι είναι σαν άνθρωπος. Είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε σένα και σε σέβεται απόλυτα. Αν γίνεται σκληρή κάποιες φορές δεν το κάνει γιατί δεν νοιάζεται αρκετά για σένα. Έχει συναισθήματα αλλά «μπροστάρης» στην συμπεριφορά της είναι πάντα η λογική. Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε νηφάλιες, ορθές επιλογές.


Πηγή: https://astrology4u.gr/idrochoos-gineka-charaktiristika-me-pia-zodia-teriazi/
Δημοσίευση: 23/11/2019


. .