Θα μου πείτε βασικό θεμέλιο για μια σχέση είναι ο σεβασμός. Ναι, αλλά άμα μπλέξεις με έναν Παρθένο περνάει σε λίγο πιο βαθύ level. Αυτό διότι οι Παρθένοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι δύσκολοι χαρακτήρες. Χρειάζονται κάποιον να σέβεται τις ιδιοτροπίες τους και να έχει υπομονή μαζί τους, μέχρι να αισθανθούν άνετα και να δείξουν την τρυφερή πλευρά τους. ♎ ΖΥΓΟΣ | ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Φυσικά και ένας Ταύρος αγαπάει το παραδοσιακό στοιχείο στο άλλο του μισό. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένουν την γυναίκα νοικοκυρά και τον άντρα με μουστάκι, αλλά θέλουν ο άλλος να εκπέμπει κάτι αρχοντικό. Γενικά τους αρέσει να αισθάνονται ότι ο άλλος έχει τρόπους και την ικανότητα να κρύβει το πάθος του μέχρι να βρεθούν μόνοι. ♊ ΔΙΔΥΜΟΣ | ΧΙΟΥΜΟΡ

Είτε μιλάμε για θηλυκό, είτε για αρσενικό εκπρόσωπο του ζωδίου, ο Κριός θέλει το άλλο του μισό να είναι δυναμικό, ανεξάρτητο και έτοιμο να αναλάβει δράση. Θέλουν να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες και κυρίως να μπορεί να τους συναγωνιστεί. ♉ ΤΑΥΡΟΣ | ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ

Είναι προσγειωμένη και ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να την καταλάβουν, όσοι όμως την γνωρίσουν καλά βλέπουν πόσο πολύ αξίζει σαν άνθρωπος. Δεν την ενδιαφέρει να είναι δημοφιλής, αλλά εστιάζει στις ουσιώδεις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές είτε είναι φιλικές. Για την γυναίκα Παρθένο, καλύτερο είναι να έχεις δυο καλούς ανθρώπους στην ζωή σου που να σε αγαπούν παρά εκατοντάδες φίλους και γνωστούς που δεν ξέρουν ποια πραγματικά είσαι.

Η γυναίκα Παρθένος, είναι μια προσωπικότητα ήρεμη και ταυτόχρονα ανήσυχη, δημιουργική αλλά ταυτόχρονα λογική, εσωστρεφής και ταυτόχρονα εκφραστική, ιδιαίτερα όταν θέλει να μιλήσει για ό,τι την δυσαρεστεί! Είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας γεμάτος αντιφάσεις και παρά το γεγονός ότι πολλοί την κατηγορούν και την λένε υποχόνδρια, εκείνη πάντα έχει να δώσει κάτι καλό από την καρδιά της!

Το φορολογικό νομοσχέδιο, "δίνει «ανάσα» στη μικρομεσαία τάξη, που χτυπήθηκε ανελέητα από την υπερφορολόγηση των τελευταίων ετών" , επισημαίνει ο κ. Καπνοπώλης, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι θα υπάρξουν και άλλες ελαφρύνσεις το επόμενο διάστημα όπως η γενική μείωση του ΦΠΑ, η μείωση του ΕΝΦΙΑ και για τα ακίνητα για επαγγελματική χρήση που δεν συμπεριελήφθησαν στην ευνοϊκή ρύθμιση, καθώς και η κατάργηση της προκαταβολής φόρου από τις επιχειρήσεις.

Οι Κριοί αγαπάνε την περιπέτεια και αυτό σημαίνει πως αρκετές φορές θα καταλήξουν με τα λάθος άτομα. Οι Κριοί βρίσκουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα «κακά παιδιά» και τους προσελκύουν. Ίσως τους αρέσει το γεγονός πως η σχέση με ένα κακό παιδί είναι πολλές φορές πιο παθιασμένη.

Mήπως έχεις παρατηρήσει πως πολύ συχνά μπλέκεις με τους λάθος ανθρώπους και καταλήγεις σχεδόν πάντα μόνη και πληγωμένη; Ίσως είσαι ένα από αυτά τα ζώδια που προσελκύονται από τους λάθος και δύσκολους ανθρώπους. Δες παρακάτω ποια 4 ζώδια έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς έναν Δίδυμο, πολλοί θεωρούν πως αυτό οφείλεται στις δύο πλευρές της προσωπικότητάς τους, αλλά αυτή είναι μια λανθασμένη θεωρία. Το θέμα είναι πως ο Δίδυμος μπορεί να είναι εξαιρετικά γρήγορος ώστε να πηδά από την μία διάθεση στην άλλη ή στις σκέψεις του, και μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει κανείς μαζί του. Είναι πολύ έξυπνοι και ενθουσιάζονται να μιλούν με άλλους ανθρώπους.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι τα πιο δύσκολα στο να κατανοήσει κανείς και πολλές φορές φτάνουμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν αυτό που κάνουν. Αυτά τα ζώδια δεν είναι καλύτερα ή χειρότερα από κάποια άλλα: Μπορεί να είναι μυστικοπαθή ή να προτιμούν να κρατάνε τα πράγματα για τον εαυτό τους, αλλά όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι δύσκολο να τους καταλάβουμε.

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που όσο και να μιλάτε, νιώθετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει. Όσο και να προσπαθείτε να εξηγήσετε κάποια πράγματα, κανείς δε φαίνεται να σας κατανοεί ή τα λόγια σας μπορεί και να παρερμηνεύονται.

Ποτέ κανείς να μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει καλά το σύντροφό του, ακόμα και αν η σχέση μετράει πολλά χρόνια. Μέσα από το χωρισμό, και δη το διαζύγιο, σε πολλές περιπτώσεις, βιώνουμε μεγάλο σοκ, αφού δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μπορούσαμε να μοιραζόμαστε τη ζωή μας μ’ έναν άνθρωπο που έκρυβε μέσα του όλα αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του, με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι σε αυτές τις δύσκολες, μπορεί όμως και λυτρωτικές φάσεις.

Όταν πάψει να δίνεται αυτή η μάχη μέσα στον άνθρωπο, τότε σίγουρα θα σταματήσουν και οι πόλεμοι. Αφού το συλλογικό ασυνείδητο, στο οποίο έχουμε μερίδιο όλοι, είναι αυτό που αποφασίζει για την εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής. Στις δύσκολες στιγμές, αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Και πόσο μάλλον στις φάσεις της κρίσης του έρωτα, όταν αισθανθούμε ότι έχουμε χάσει το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν άγγελοι επί της γης, παρά μόνο άνθρωποι που συνεχώς βρίσκονται σε διαμάχη με τον «καλό» και «κακό» εαυτό τους. Είναι αυτά τα δύο εκ διαμέτρου αντίθετα στρατόπεδα, το παιχνίδι που παίζουν τα ίδια μας τα κύτταρα, τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου μας, δίνοντας συνεχή μάχη για το ποιο κομμάτι μας τελικά θα επικρατήσει.

Παρόλο που ο Παρθένος είναι σχετικά ψυχρός στις εκδηλώσεις του, μπορεί να σου προσφέρει τις εγγυήσεις της συναισθηματικής ασφάλειας που θα ήθελες μέσα σε μια σχέση. Είναι αρκετά υποστηρικτικός και υπομονετικός στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, ενώ ξέρει με τη λογική του να σε… επαναφέρει στον ίσιο δρόμο, όταν παρεκτρέπεσαι. Ο συνδυασμός των ζωδίων σας, παρά τη διαφορετικότητά σας, μπορεί να είναι εποικοδομητικός και για τους δυο.

Ο Λέων είναι ένα πολύ καλό ταίρι για σένα, που δεν θέλεις να περνάς πουθενά απαρατήρητος. Αγαπά την επίδειξη και θέλει να προσελκύει τον θαυμασμό, όσο κι εσύ, έστω και με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, δεν ανταγωνίζεστε άμεσα ο ένας τον άλλο, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Αφήνεις σ’ εκείνον την γκλαμουριά κι εσύ κρατάς τις επιδείξεις πνεύματος. Παράλληλα, η θερμή του φύση δίνει μια νότα ζωντάνιας στην υπερβολική σου εγκεφαλικότητα.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .