Τσακωθείτε Σωστά: Τεχνικές Για Καβγάδες Που Θα Σώσουν Τη Σχέση Σας - Τα 16 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε να ζητάτε συγγνώμη: Κάθε ζευγάρι έχει στιγμές που ανταλλάσσει λόγια βαριά. Έχει σημασία όχι μόνο να απολογείστε με ειλικρίνεια, αλλά και να βρείτε τον τρόπο που έχει ανάγκη εκείνος για να καταλάβει ότι το εννοείτε και να νιώσει την αγάπη σας. Για παράδειγμα, αν χρειάζεται μόνο μια αγκαλιά και εσείς του πάρετε ένα ακριβό δώρο, ενδέχεται να αισθανθεί ότι επιχειρείτε να εξαγοράσετε τη συγγνώμη.

Δωρεάν εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς στην ημερίδα «Education Evolution: οι προκλήσεις των εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή»

Greenpeace: Μόνο 1 στους 10 Έλληνες γνωρίζει τη σημασία του σήματος της ανακύκλωσης συσκευασιών

Καταρχάς, δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του χρόνους, οπότε είναι καλό να μην ακούσεις τόσο τις γνώμες των άλλων και να κάνεις focus σε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Εμείς απλά σε διευκολύνουμε με το να σου δείξουμε ποια είναι τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια που σε ‘ενημερώνουν’ για το ότι είσαι πιο κοντά από ποτέ στο να κάνεις το επόμενο βήμα.

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Ταυτόχρονα προσφέρει εθελοντική ενίσχυση σε διάφορους φορείς. Η παρακολούθηση σεμιναρίων, την ενδιέφερε για εμπλουτισμό των γνώσεων της και βελτίωση των ικανοτήτων της. Η θεματολογία τους ποικίλει και αφορά κατά κύριο λόγο τον τομέα της ψυχολογίας. Βλέπει τον εαυτό της να εξελίσσεται μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και να ασχολείται με την αρθρογράφηση, την ψυχοθεραπεία και ως εισηγήτρια στα σεμινάρια στον τομέα της ψυχολογίας.

Η επίσκεψη σε έναν ειδικό είναι για πολλούς ανθρώπους μία απόφαση που παίρνουν μετά από ώριμη σκέψη, όταν διαπιστώνουν ότι αυτό που αντιμετωπίζουν τους πιέζει και τους πληγώνει ψυχολογικά τόσο πολύ σε βαθμό πλέον μη ελεγχόμενο. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάνε σε ψυχολόγο την πρώτη φορά που νοιώθουν αυτή την ανάγκη, διότι δε θέλουν να παραδεχτούν ότι δε μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημά τους με τις δικές τους δυνάμεις.

Οι αρνητικές σκέψεις στοιχειώνουν, κυριολεκτικά, το μυαλό και τη ζωή των ανθρώπων που επισκέπτονται. Σκέψεις που αφορούν την προσωπική αξία, τις δυσκολίες της κοινωνίας, τη ματαιότητα της ζωής και άλλα χίλια δύο. Η σκέψη οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι είναι ικανή να δημιουργήσει ακόμα και από μόνη της τρομακτικά σενάρια, να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να καταδικάσει το ίδιο το άτομο σε εσωτερική μιζέρια και μόνιμη θλίψη.

Ελπίζουμε πως καταλαβαίνετε ότι είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθεί κανείς να λήξει μια μακροχρόνια σχέση χρησιμοποιώντας κλισέ ατάκες της κατηγορίας «Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω». Εξηγήστε τους λόγους που δεν αισθάνεστε ότι χωράτε πλέον σε αυτή τη σχέση, εστιάζοντας στο τώρα και όχι σε οτιδήποτε σας έχει ενοχλήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Προτιμήστε να μιλήσετε σε πρώτο πρόσωπο, ώστε να μην του δώσετε την εντύπωση ότι του επιρρίπτετε όλες τις ευθύνες.

Η σωστή στάση σας την ώρα του χωρισμού όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ανακοινώσετε τα δυσάρεστα νέα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, αλλά και θα κρίνει την εξέλιξη του πρώτου διαστήματος μετά τη λήξη της σχέσης.

Δωρεάν εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς στην ημερίδα «Education Evolution: οι προκλήσεις των εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή»

Δεν υπάρχει υγιής σχέση χωρίς καβγάδες. Όταν, μάλιστα, αυτή η σχέση μετατρέπεται σε γάμο, δηλαδή περιλαμβάνει μια συγκατοίκηση, ένα κοινό ταμείο και προορίζεται να κρατήσει για πάντα, είναι βέβαιο πως οι εντάσεις αυξάνονται. Αν στην εξίσωση προστεθεί και ένα ή περισσότερα παιδιά, τα πράγματα δυσκολεύουν (και ομορφαίνουν) ακόμη περισσότερο. Ποιοι όμως είναι οι πιο...

Μπορεί η vegan και vegetarian διατροφή να αυξήσει τον κίνδυνο... Αυτοκίνητο

Ανακαλύφθηκε ο πρώτος γαλαξίας που έχει τρεις μαύρες τρύπες... Γυναίκα

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο καιρό, ανώνυμη επιστολή εστάλη προς υπουργούς, βουλευτές, κινηματογραφικά σωματεία, σκηνοθέτες και άλλους ανθρώπους του κινηματογραφικού χώρου στην οποία αναφέρεται ότι ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς απάντησε ψευδώς στον κ. Θεοχάρη. Συνημμένα στην επιστολή ήταν τρία έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το ΕΚΚ έκλεισε τη νέα στέγη χωρίς διαγωνισμό.

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται ότι έχει πάρει το θέμα της μεταστέγασης του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου από την Αρεοπαγίτου στην περιοχή Νέας Φιλοθέης – Ψυχικού μετά την ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσε τον περασμένο Απρίλιο ο (τότε) βουλευτής του Ποταμιού κ. Χάρης Θεοχάρης .


Δημοσίευση: 22/11/2019


. .