Ποιο Ζώδιο Είναι Το Πιο Τρυφερό; - Τα 17 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί : Με Δίδυμο: πολύ καλό κρεβάτι, υπάρχει σεβασμός, πολύ καλή μακροχρόνια σχέση. Με Καρκίνο: καλό κρεβάτι αλλά πρέπει ο Υδροχόος να καλύψει την ανασφάλεια του Καρκίνου. Με Ζυγό: πολύ καλή επικοινωνία, ικανοποιεί ο ένας τον άλλο, σχέση χωρίς ρουτίνα. Με Τοξότη: πολύ καλό κρεβάτι, κοινά ενδιαφέροντα, σχέση που κρατάει στο χρόνο. Με Υδροχόο: καταλαβαίνει ο ένας απόλυτα τον άλλο, πολύ καλή πορεία και καλό σημείο το κρεβάτι.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Με Καρκίνο: ο ένας καλύπτει τον άλλο. Είναι μια μακροχρόνια όμορφη σχέση. Με Παρθένο: αν η λεπτομέρεια της Παρθένου συμβαδίσει με τον αργό του ρυθμό. Με Ζυγό: καλή ισορροπημένη σχέση με αγάπη και υπομονή αν ο Ταύρος περιορίσει τη κτητικότητά του. Με Σκορπιό: μια εκρηκτική παθιασμένη σχέση αν χαλαρώσουν και οι δυο τους τόνους τους. Με Αιγόκερω: θέλουν και οι δυο τα ίδια πράγματα, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Ο Έρωτας ρίχνει τα βέλη του με σκοπό να δημιουργήσει συναισθήματα και ένα δυνατό ζευγάρωμα! Τα ζώδια της γης θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους που τους περιτριγυρίζουν. Τα ζώδια της φωτιάς αγαπούν το πάθος και την πρόκληση. Είναι φλογερά και έτοιμα για όλα. Τα ζώδια του αέρα αγαπούν τα εγκεφαλικά ερεθίσματα. Ξέρουν να παίζουν λογοπαίγνια και διανοητικά παιχνίδια. Επιδιώκουν να διεγείρουν τη φαντασία τους.

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο της καρδιάς με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και τρυφερό με τους άλλους. Έχει έντονη διαίσθηση αλλά και ενσυναίσθηση. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζει πότε ο άλλος έχει ανάγκη από περισσότερη φυσική επαφή ή λίγα καλά και αληθινά λόγια. Είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο όλου του ζωδιακού, ενώ εκφράζει την αγάπη του, δημιουργώντας και κάνοντας αναπάντεχα δώρα στους άλλους.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μία κατατοπιστικότατη λίστα που ξεκινάει από το πιο συναισθηματικό, εκφραστικό και τρυφερό ζώδιο και φτάνει μέχρι το πιο απαθές, πρακτικό, λογικό και ψυχρό! ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κάθε περίπτωση, το ζώδιό του είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις ακόμη ευκολότερα τη συμπεριφορά του.

Εάν έχετε συναναστραφεί Σκορπιούς, θα ξέρετε ήδη πως είναι ζώδια που μουρμουράνε διαρκώς. Έχουν να πουν κάτι πάντα και για τα πάντα. Ωστόσο, εάν κάνετε το λάθος να αγνοήσετε την μουρμούρα ή τις ανάγκες τους, η γκρίνια τους ξεκινά ένα ατέρμονο ταξίδι με τελικό προορισμό την επίθεση! Μία συνάδελφος Σκορπιός, μας επιβεβαιώνει πως η γκρίνια κι η μουρμούρα, ακόμα κι όταν είναι μόνη στο σπίτι, κυλάει στο αίμα της σαν αμαρτία. Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως, σωστά;

Οι κακές γλώσσες λένε πως όταν ένας Παρθένος δεν γκρινιάζει, κάτι δεν πάει καλά. Μεταξύ μας, Παρθένος είμαι αλλά δεν συμφωνώ. Όλο μας κακολογούν αφού τους είναι αδύνατο να καταλάβουν πως δεν γκρινιάζουμε, απλά αναζητάμε την τελειότητα και την ομορφιά που θα σώσει τον κόσμο. (Τι είναι αυτό που βλέπω στο τραπεζάκι, σκόνη; Βάλτε ένα πρόγραμμα επιτέλους στη ζωή σας για να σας μένει χρόνος για ξεσκόνισμα… Αμάν πια!).

Κανείς άνθρωπος δεν παραδέχεται ότι γκρινιάζει. Ίσως, μόνο, μερικές φορές αλλά και πάλι έχει τα δίκια του… Ωστόσο, η γκρίνια είναι κάτι φυσιολογικό και κυλάει στο ανθρώπινο DNA – ευτυχώς όχι με την ίδια ένταση και συχνότητα για όλους!

Είναι το απόλυτο ερωτικό ζώδιο και μαζί του θα ζήσεις μοναδικές στιγμές, αξέχαστες. Η φήμη του Σκορπιού προηγείται, όσον αφορά στο πάθος και την σεξουαλικότητά του. Θα προσεγγίσει τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον κατακτήσει. Είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σου προσφέρει την «απόλυτη» εμπειρία.

Είναι ρομαντικός και αισθησιακός. Ο Ιχθύς είναι ο τύπος που θα χαμηλώσει τα φώτα, θα ανάψει κεριά, θα βάλει απαλή μουσική και θα σου κάνει αισθησιακό σεξ. Είναι ορμητικός, αλλά και τρυφερός. Φετιχιστής αλλά και ρομαντικός. Ανοιχτός σε νέες εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακός. Ο Ιχθύς δεν θα αφήσει ποτέ την παρτενέρ του να βαρεθεί στο σεξ.

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία του. Δύσκολα ζηλεύει και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Θέλει χρόνο για ανοιχτεί στον εκάστοτε σύντροφό του. Να θυμάσαι ότι δεν εκτιμά τα πολλά φιλιά και τα χάδια και γενικά τα προκαταρκτικά που διαρκούν πολύ ώρα.

Ο Αέρας δίνει δύναμη και έμπνευση στη Φωτιά, ενώ εκείνη χαρίζει ζωντάνια και ζεστασιά στον διανοουμενίστικο χαρακτήρα του. Το Νερό εμπλουτίζει με τη δροσιά του συναισθήματος την υπερβολικά συγκρατημένη Γη, κι εκείνη από την άλλη το βοηθά να αποκτά μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία και να βάζει λίγη λογική στα πράγματα. Έτσι, το καθένα από τα ζώδια που απέχουν 60 μοίρες από το δικό σου , σου ταιριάζει, γιατί σε συμπληρώνει φέρνοντας στη ζωή σου μεγαλύτερη αρμονία.

Το επόμενο καλό ταίριασμα γίνεται ανάμεσα στα ζώδια που ανήκουν στις ομάδες Φωτιάς-Αέρα και Νερού-Γης , αλλά όχι σε όλα. Τα ζώδια που έχουν απέναντι θέσεις στον ζωδιακό, δηλαδή βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους, σχηματίζουν «δύσκολους» συνδυασμούς. Εκείνα όμως που απέχουν μεταξύ τους 60 μοίρες, δηλαδή σχηματίζουν εξάγωνο , αποτελούν καλά ζευγάρια. Και αυτό γιατί έχουν στοιχεία που ενισχύονται και αλληλοσυμπληρώνονται.

Γιατί μερικά ζώδια μας ταιριάζουν περισσότερο , σύμφωνα με την κλασική αστρολογία; Τι είναι αυτό που κάνει τον Κριό καλό για έναν Δίδυμο, τον Ταύρο να «κολλάει» με την Παρθένο και τον Υδροχόο να τα βρίσκει με τον Τοξότη;

Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι όμως για ένα πράγμα σας εγγυώμαι:δεν θα βαρεθεί ποτέ το σεξ! Η σεξουαλική επαφή αποτελεί για αυτόν τον σημαντικότερο κομμάτι σε μία σχέση και τη διεκδικεί πάντα ακόμα και αν εσείς δεν θέλετε. Ένας κριός θέλει αυτός να είναι ο αρχηγός και δυστυχώς στερείται φαντασίας,οπότε πρέπει να αναλάβετε εσείς δράση!Δεν είναι και ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που θα συναντήσετε. Οι άντρες Κριοί δυσκολεύονται αρκετά να μείνουν πιστοί.

Οι ταύροι είναι από τα πιο αισθησιακά ζώδια γι’ αυτό αντιμετώπισέ τους με την απαιτούμενη προσοχή! Μην βιάζεσαι και να είσαι έτοιμη για να δημιουργήσεις μία ιδανική ατμόσφαιρα και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ!Δείξε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και βάλε στο πρόγραμμα και διάφορα ερωτικά παιχνίδια! Χρησιμοποίησε την κατάλληλη μουσική, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο και οπλίσου με υπομονή. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!


Δημοσίευση: 22/11/2019


. .