Ταιριάζει Ο Σκορπιός Με Άλλος Σκορπιό; - Τα 16 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Ο άντρας Ζυγός που αρέσκεται στο φλερτ, τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνικότητα είναι πολύ πιθανό να νιώσει ότι πνίγεται από την ασφυκτική σου πίεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η ζήλια σου να τον οδηγήσει στην απιστία κι εννοείται ότι αυτό για σένα, αν το μάθεις, θα είναι ασυγχώρητο και μπορεί να σου βγάλει εκδικητική μανία. Αν όμως δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο του Ζυγού, η σχέση σας θα αποτύχει παταγωδώς. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο λοιπόν, καλό θα ήταν να τον αποφύγεις.

Η σεξουαλικότητά σου είναι έντονη και ταιριάζει με την ηδυπάθεια του Ταύρου, οπότε για σένα είναι ένας θαυμάσιος εραστής. Ο ερωτισμός σας είναι έντονος ενώ η αφοσίωση και η κτητικότητα θα σας κρατήσουν ενωμένους για αρκετό καιρό. Και οι δύο είστε ζηλιάρηδες και πεισματάρηδες γι' αυτό μπορεί να τσακώνεστε συχνά πυκνά. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι συναισθηματικά πιο σταθερός κι αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση των πραγμάτων, όταν θυμώνεις και θέλει να ξεσπάσεις.

Είστε κι οι δυο επιθετικοί και ενεργητικοί κι αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε μια καταπληκτική ή σε μια καταστροφική σχέση. Ενώ το πάθος στη σχέση σας είναι εγγύηση, σε κανέναν σας δεν αρέσει να ελέγχεται και μακροχρόνια θα προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε. Ο πόθος σας πετάει σπίθες στην αρχή, αλλά όταν αρχίσουν τα σκηνικά ζήλειας και κτητικότητας, θα αρχίσει κι η αντίστροφη μέτρηση.

Σε τέτοιο ενδεχόμενο, το πρόσωπο που θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση δεν είναι άλλο από τον Σκορπιό. Προσοχή όμως στον τρόπο γιατί ο Κριός, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επαναστατήσει , αν αντιληφθεί ότι έχει γίνει δέσμιος του ερωτικού αισθησιασμού ή της κτητική διάθεσης του Σκορπιού.

Μπορούν δυο τόσο έντονες προσωπικότητες, με τόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης να συνυπάρξουν αρμονκά σε μια ερωτική σχέση;

Ξέρει πολύ καλά πως να σου το κρύψει (ούτε οι μυστικές υπηρεσίες να τον είχαν εκπαιδεύσει) και αυτή η καχυποψία του ωχ αμάν δηλαδή. Μα να μην εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο τον εαυτό του; Γι’αυτό και του είναι δύσκολο να κάνει σχέση επειδή είναι υπερβολικά κτητικός. Σου συνιστώ ούτε να αναπνεύσεις κοντά στο ταίρι του αλλιώς θα καταλάβεις τι εστί Σκορπιός (εγώ δεν θα έμπλεκα).

Όταν ακούμε για έναν Σκορπιό το μυαλό μας πάει σε κάτι μυστήριο και σκοτεινό. Όταν όμως ακούμε για δύο Σκορπιούς μαζί τι γίνεται; Αυτοί οι δυο θα διατηρήσουν μια ομαλή και αρμονική σχέση, ή ο ένας θα τσιμπήσει τον άλλον με το δηλητηριώδες κεντρί του; Σκορπιός με Σκορπιό στην σχέση.

Σκορπιός με Σκορπιό. Είναι μία από τις πιο δηλητηριώδης σχέσεις;

Οι γυναίκες Σκορπιοί παντρεύονται Ιχθείς άνδρες πιο συχνά και λιγότερο, παντρεύονται Κριούς και Υδροχόους άνδρες. Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι λιγότερο πιθανό, να χωρίσουν από Δίδυμους και Ιχθείς άνδρες. Ο συνδυασμός Κριός-Σκορπιός μπορεί να προβάλει σοβαρές διαμάχες για την εξουσία,επειδή τα δύο ζώδια έχουν την ανάγκη να έχουν τον έλεγχο, ενώ η υπερβολική ανάγκη του Υδροχόου για ελευθερία έρχεται σε αντίθεση,με τον κτητικό Σκορπιό.

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι ο Καρκίνος ταιριάζει με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Δεν ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι ο Δίδυμος ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Τοξότη και Ιχθύ.

Ο Αιγόκερως συχνά θα κάνει τον Σκορπιό να νιώθει στην άκρη και να αγωνίζεται να πάρει υψηλότερη θέση στη ζωή του Αιγόκερω απ' αυτή που έχει η εργασία του και θα πιέζεται από την αντιπαράθεση του Αιγόκερω στις συναισθηματικές του αναζητήσεις και ανάγκες που ο Αιγόκερως δυσκολεύεται πραγματικά να κατανοήσει... Ενδεικτικό ποσοστό επιβίωσης σε ένα τέτοιο συνταίριασμα: 55%

Ο Δίδυμος θα εκνευρίζεται από την μυστικοπάθεια του Σκορπιού, ακόμα κι όταν θα κουβεντιάζουν για τα πάντα, και θα καταπιέζεται από τυχόν ματαιώσεις εξόδων για να μείνει στο σπίτι κατ' απαίτηση του Σκορπιού. Eίναι αλήθεια πως ο Δίδυμος μπορεί και να ξεχνά συχνότερα αυτά που τους χωρίζουν μιας κι είναι γενικά πιο ελαφριά τη καρδία, αλλά ο Σκορπιός δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Σκορπιός θα είναι σχεδόν μόνιμα σε κατάσταση επείγοντος, μη μπορώντας να δεχτεί με ευκολία και αμαχητί την κοινωνική αλλά και λίγο επιπόλαιη φύση του Δίδυμου και θα εκφράζεται συχνά με σκηνές ζηλοτυπίας και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί : Με Ταύρο: αν συνδυάσουν τους ρυθμούς τους. Με Καρκίνο: μια μακροχρόνια σχέση όπου και οι δυο απολαμβάνουν τον έρωτα. Με Παρθένο: έχουν κατανόηση στο σeξουαλικό και συναισθηματικό τομέα και αυτό δημιουργεί μια καλή σχέση. Με Ιχθύ: αν ο Παρθένος ανοιχτεί στις ανάγκες του Ιχθύ, τότε όλα θα είναι πολύ καλά. Με Αιγόκερω: πολύ καλό σeξ και σχέση αν ο Παρθένος δεν γκρινιάζει και ο Αιγόκερως δεν τον παραμελεί.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί : Με Κριό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, θα υπάρχει πολύ καλή σχέση. Με Δίδυμο: ταιριαστός συνδυασμός αν ο Δίδυμος δεν βλάψει την εικόνα του Λέοντα. Με Καρκίνο: καλύπτει ο ένας τον άλλο με αγάπη και δεκτικότητα. Με Ζυγό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, ερωτικά ταιριάζουν. Με Σκορπιό: καλό σeξ αν υπάρχει κατανόηση και διαλλακτικότητα. Με Τοξότη: είναι μια καλή σχέση με διάρκεια και σeξουαλική χημεία.


Δημοσίευση: 22/11/2019


. .