Οι αρτηρίες μεταφέρουν αίμα που περιέχει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, από την καρδιά στο υπόλοιπο σώμα. Αν γίνονται δύσκαμπτες, μπορεί να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας της καρδιάς και να αυξηθεί η πιθανότητα ενός ατόμου να υποστεί καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Η νέα έρευνα ωστόσο δεν βρήκε καμία τέτοια συσχέτιση με την κατανάλωση καφέ.

Παρόλο που η καφεΐνη μπορεί να μην είναι ο κύριος ένοχος που μας στέλνει στην τουαλέτα, η The Huffington Post αναφέρει ότι μπορεί να έχει καθαρτική δράση, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο διεγείρει τις μυϊκές συστολές στο παχύ έντερο, ειδικά σε ανθρώπους με πιο ευαίσθητα έντερα. Νέα έρευνα: Ο καφές δεν επηρεάζει τελικά τις αρτηρίες μας;

Ο καφές είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, πολλές φορές μας δημιουργεί πόνους στην κοιλιά και μας στέλνει κατευθείαν στην τουαλέτα . Φυσικά, αυτοί οι λόγοι δεν είναι αρκετοί για να μας κάνουν να σταματήσουμε να πίνουμε καφέ.

Πολλοί άνθρωποι με καρκίνο εξερευνούν για συμπληρωματικές θεραπείς. Αυτές οι μέθοδοι εστιάζουν στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Δεν παίρνουν την θέση των ιατρικών θεραπειών, αλλά προστίθενται σε αυτές. Μπορούν να μειώσουν το άγχος, να ελαχιστοποιήσουν τις παράπλευρες επιδράσεις από τον καρκίνο και των θεραπειών του και να βοηθήσουν την καλοημέρευση. Και μπορούν να σας βοηθήσουν να νοιώθετε περισσότερο υπό έλεγχο, είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η καλή στοματική φροντίδα είναι σημαντική κατά την διάρκεια της θεραπείας του καρκίνου. Μερικά αντικαρκινικά φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν έλκη στο στόμα και τον λαιμό, μια κατάσταση γνωστή ως στοματίτιδα. Τα αντικαρκινικά φάρμακα μπορούν επίσης να κάνουν αυτούς τους ιστούς ξηρούς και ερεθισμένους ή να προκαλέσουν την αιμορραγία τους. Ασθενείς που δεν τρέφονται καλά από την στιγμή που ξεκινάνε την χημειοθεραπεία είναι πιο πιθανό να πάθουν στοματικά έλκη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που λαμβάνουν χημειοθεραπεία νοιώθουν ότι κουράζονται εύκολα, αλλά πολλοί αισθάνονται αρκετά καλά ώστε να συνεχίσουν ενεργά την ζωή τους. Κάθε ασθενής και θεραπεία είναι διαφορετικά, έτσι δεν είναι πάντα πιθανό να πει κανείς πως ακριβώς θα αντιδράσετε. Η γενική κατάσταση της υγείας σας, ο τύπος και η έκταση του καρκίνου που έχετε και το είδος των φαρμάκων που λαμβάνετε μπορούν όλα αυτά να επηρεάσουν το πόσο καλά θα αισθάνεστε.

Και πάλι μην μπερδεύετε την «απόφραξη» με τη στεφανιαία απόφραξη, που είναι πρόβλημα της ροής του αίματος μέσα στις στεφανιαίες αρτηρίες. Επίσης μην την μπερδεύετε με το σκελικό αποκλεισμό, που είναι απόφραξη ή καθυστέρηση του ηλεκτρικού σήματος σε ένα μόνο κλάδο του ερεθισματαγωγού συστήματος. Η κολποκοιλιακή απόφραξη είναι η απόφραξη της μίας και μοναδικής οδικής αρτηρίας ανάμεσα στους κόλπους και στις κοιλίες. Η κολποκοιλιακή απόφραξη αναφέρεται απλά και ως «καρδιακή απόφραξη».

Η βραδυκαρδία διαφοροποιείται ανάλογα με την αιτία του προβλήματος. Υπάρχουν τρία βασικά σημεία: τα νεύρα που ελέγχουν την ταχύτητα του καρδιακού παλμού (το αυτόνομο νευρικό σύστημα), ο φλεβόκομβος που ενεργοποιεί τον καρδιακό παλμό (η «σπίθα» της καρδιάς κατά κάποιο τρόπο) και το ερεθισματαγωγό σύστημα που διανέμει τα ηλεκτρικά σήματα σε όλο τον καρδιακό μυ. Η ανεπαρκής λειτουργία ενός εκ των τριών μηχανισμών προκαλεί βραδυκαρδία.

Πράγματι, ο αργός καρδιακός ρυθμός, αν το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) είναι φυσιολογικό και η καρδιά υγιής, θεωρείται σημάδι καλής γενικής κατάστασης. Έτσι, ο αργός ρυθμός ονομάζεται φλεβοκομβική βραδυκαρδία γιατί οι καρδιακοί χτύποι ξεκινούν από το φλεβόκομβο, το φυσικό βηματοδότη της καρδιάς. Συμπτώματα

Τίτλοι Η κατανάλωση καφέ μειώνει τα εγκεφαλικά και κάποιους τύπους καρκίνου. και στην οποία οι ερευνητές κατέληξαν πως το να πίνει κάποιος μεγαλύτερη ποσότητα καφέ μπορεί να.8 Αυγ. Πώς θα τη βγάλεις καθαρή αν το παρακάνεις με τον καφέ; Hundred Big Boys, o Fry πίνει τόσο καφέ που κυριολεκτικά σταματάει τον χρόνο. μόνο έτσι θα γλίτωνα από αυτό τον εφιάλτη της υπερβολικής κατανάλωσης καφέ.

Εκτός από ένα ποτό καφέ, το φρέσκο ​​πράσινο τσάι που παράγεται συνεισφέρει στην πίεση. Όσο ισχυρότερη είναι, τόσο πιο γρήγορα θα αυξηθεί η αρτηριακή πίεση. Διασπούν το αίμα και τονίζουν το κουρκούμη, την κανέλα και το τσίλι. Εάν υπάρχει ανάγκη αύξησης της πίεσης, συνιστάται η προσθήκη ginseng στη διατροφή. Επίσης αυξάνει τα αλμυρά τρόφιμα με πίεση και τα λιπαρά τρόφιμα. Με μειωμένη πίεση, είναι σε θέση να βελτιώσει την απόδοση του τόνου, ένα ποτό που αγαπήθηκε από πολλούς - η Coca-Cola.

Η επίδραση του ισχυρού τσαγιού στο σώμα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τον τρόπο με τον οποίο ο καφές το επηρεάζει. Ως εκ τούτου, με το τσάι, είναι απαραίτητο να ελέγχεται η δύναμη της συγκόλλησης και να ακολουθείται η αντίδραση της αρτηριακής πίεσης με τον ίδιο τρόπο. Με την υπόταση, το ισχυρό τσάι, όπως ο καφές, μπορεί να ομαλοποιήσει αποτελεσματικά την αρτηριακή πίεση. Ας κάνουμε μια κράτηση ότι το ποτό των φύλλων, αλλά όχι η σκόνη τσαγιού σε χάρτινες σακούλες εννοείται.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .