ΟΜΟΡΦΙΑ

Επίμονα μαύρα στίγματα και ανάγλυφο λιπαρό δέρμα; Πείτε αντίο με την νέα κρέμα της La Roche Posay

Επίμονα μαύρα στίγματα και ανάγλυφο λιπαρό δέρμα; Πείτε αντίο με την νέα κρέμα της La Roche Posay

Λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή; Συμβαίνει και στους ενήλικες! Οι δερματολόγοι διαπιστώνουν καθημερινά πως η ακμή δεν αφορά αποκλειστικά τους έφηβους.

35% των ατόμων ηλικίας 30-39 αναφέρουν ότι το δέρμα τους παρουσιάζει συμπτώματα λιπαρότητας και τάση για ακμή, εμφανίζοντας περιστασιακά σπυράκια και μαύρα στίγματα που κατά καιρούς επανεμφανίζονται.

Μπορεί να πρόκειται για ακμή που επιμένει από την εφηβεία, ακμή που επανέρχεται μετά από μια περίοδο χωρίς ατέλειες ή ακμή που εμφανίζεται για 1η φορά. Η εμφάνιση αυτών των ατελειών σε μεγαλύτερη ηλικία, όχι μόνο αλλοιώνει την υφή του δέρματος, αλλά επηρεάζει και την αυτοπεποίθηση και ψυχολογία των ατόμων αυτών, καθώς δίνουν την εντύπωση στο κοινωνικό τους περιβάλλον ότι δεν περιποιούνται το δέρμα τους.

O ρόλος της οξείδωσης στην επιδείνωση των συμπτωμάτων του λιπαρού δέρματος

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay απέδειξαν ότι οι καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις όπως η ρύπανση, τα μικροσωματίδια του αέρα, η σκόνη, οι ακτίνες UV, κ.α. προκαλούν στο λιπαρό δέρμα οξείδωση, με αποτέλεσμα την εμφάνιση και επιδείνωση των συμπτωμάτων. Μαύρα στίγματα, ανομοιόμορφο ανάγλυφο, θαμπή χροιά και δυσάρεστη αίσθηση «βρώμικου δέρματος» παρουσιάζονται στην επιφάνεια του δέρματος, ενώ στα βαθύτερα στρώματα η οξείδωση πυροδοτεί ένα φαύλο κύκλο και όλα αυτά ενεργοποιούνται ξανά.

ΝΕΑ EFFACLAR K (+)

Η νέα καθημερινή φροντίδα ανανέωσης του λιπαρού δέρματος EFFACLAR K (+), με αντιοξειδωτική δράση και ικανότητα ρύθμισης του σμήγματος για 8 ώρες προσφέρει άμεση αίσθηση καθαρότητας, λείανση της υφής του δέρματος, αποσυμφόρηση των πόρων και μείωση των μαύρων στιγμάτων.
Η καινοτομία οφείλεται στην προηγμένη σύνθεσή της με γνωστά δερματολογικά συστατικά αναφοράς (BITAMINH E + ΚΑΡΝΟΣΙΝΗ) και με νέα συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, εμπνευσμένα από την αεροδιαστημική επιστήμη (AIRLICIUMTM) που έχουν την ιδιότητα να προστατεύουν το λιπαρό δέρμα από την οξείδωση και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα στην επιφάνεια και σε βάθος.

Αντιοξειδωτική δράση:
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε + ΚΑΡΝΟΣΙΝΗ

Αποτελούν τον πιο ολοκληρωμένο προστατευτικό και αντιοξειδωτικό συνδυασμό συστατικών που μαζί αντιμετωπίζουν την οξείδωση του σμήγματος και τις ελεύθερες ρίζες. Η συνδυαστική τους δράση είναι πολύ πιο αποτελεσματική1 σε σχέση με το κάθε συστατικό χωριστά.

 Δράση ενάντια στο σμήγμα και ματ αποτέλεσμα: AIRLICIUMTM

Το AIRLICIUMTM, νέο επαναστατικό μόριο υψηλής τεχνολογίας αποτελείται από 99% αέρα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ και από 1% πυρίτιο, που το κάνει εξαιρετικά απορροφητικό. Παρά την αιθέρια φύση του, η δράση του είναι πραγματικά εκπληκτική. Χρησιμοποιήθηκε 1η φορά από τη ΝΑSA κατά τη διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής, για την ικανότητά του να παγιδεύει τη σκόνη. Σε μελέτη των εργαστηρίων La Roche-Posay ανακαλύφτηκε ότι το ΑΙRLICIUM™ απορροφά 150 φορές το βάρος του σε σμήγμα, προσφέροντας μοναδικό αίσθημα καθαρού, λείου δέρματος και ματ αποτελέσματος που διαρκεί.

Κερατολυτική και σμηγματορρυθμιστική δράση:
LHA + ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ + SEBULYSE

Ένας συνδυασμός συστατικών που εξυγιαίνει τους πόρους, εμποδίζοντας τους από το να φράξουν ξανά. Το LHA, μικρο-απολεπιστικό συστατικό βρίσκεται σε πολλά γνωστά προϊόντα της La Roche-Posay κι έχει σημαντικά καλύτερη ανοχή από τα παραδοσιακά κερατολυτικά μόρια. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα στοχευμένα ένα-ένα, προσφέροντας πιο απαλή και μεγαλύτερης ακρίβειας μικρο-απολέπιση, χωρίς ερεθισμό. Σε συνδυασμό με το Σαλικυλικό Οξύ, η απόδοση του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Επιπλέον το Sebulυse είναι ένα αποδεδειγμένο δραστικό συστατικό αναφοράς που ρυθμίζει το σμήγμα στη πηγή του.

Αποτελεσματικότητα σε όλα τα συμπτώματα

Από την 1η κιόλας εφαρμογή: Το δέρμα αποτοξινώνεται και παραμένει καθαρό και φρέσκο όλη μέρα, ενώ η άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και το ματ αποτέλεσμα διαρκούν έως και 8 ώρες.

Σε 1 μήνα: Το ανάγλυφο λειαίνεται, τα μαύρα στίγματα μειώνονται, η λιπαρότητα ρυθμίζεται. Το δέρμα ανανεώνεται και προστατεύεται από την οξείδωση και την επανεμφάνιση των συμπτωμάτων3.

Υφή νέας τεχνολογίας Aquagel

Η μοναδική υφή του EFFACLAR K (+) προκύπτει από την ενσωμάτωση του AIRLICIUM™, του πιο απορροφητικού μορίου, σε μια ανάλαφρη ενυδατική υφή. ιδανική για καθημερινή εφαρμογή το πρωί.
- Εξαιρετικά δροσερή: Υφή aquagel που αναζωογονεί το δέρμα κατά την εφαρμογή προσφέροντας αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας.
-  Εξαιρετικά ανάλαφρη: Γρήγορη απορρόφηση χωρίς να δημιουργεί αίσθηση βάρους και χωρίς να κάνει το δέρμα να ασφυκτιά.
-  Εξαιρετικά άνετη: Ενυδάτωση και άνεση όλη μέρα. Ιδανική για εφαρμογή το πρωί ή/και το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα νέα δεδομένα και τεχνικές στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματολογίας από την La Roche Posay

Η επανάσταση του «Μικροβιώματος του Δέρματος» - Τι λέει η Roche-Posay ζωντανά από το Βανκούβερ

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen