Στην αρχή είναι τέλειο. Πάντα είναι ωραίο όταν κάνεις σεξ με έναν καινούριο σύντροφο. Όμως, με το που γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα και, ειδικά, αν είσαστε πρόθυμοι να αφήσετε στην άκρη τα ταμπού, μπορεί να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Υπολογίζω πως πάνω στον πρώτο χρόνο της σχέσης φτάνεις στην κορύφωση του καλού σεξ. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σας (και όχι μόνο) το πόσο θα κρατήσει αυτό.

Εντάξει, αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Απλώς, σκέψου πως ο παραμικρός καυγάς, ακόμη κι αν είναι ασήμαντος, «γράφει» στο κοντέρ της σχέσης. Άσε που αν τσακώνεστε και δημόσια (ξερνάω), θα καταντήσετε γραφικοί και όλοι θα ντρέπονται να βγουν μαζί σας. Αν Είναι να Φας Κέρατο, θα το Φας

Stuff Πράγματα που Έμαθα με το να Έχω Μακροχρόνια Σχέση στα 20 μου

Για να επιμένει και να προσπαθεί να σου μιλήσει σε κάθε ευκαιρία, μπορεί να πιστεύει πως είσαι η ιδανική για να γίνεις το κορίτσι του (τέτοια επιμονή, δεν εξηγείται αλλιώς). Το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να του αποδείξεις πως κάνει λάθος. Κάνε μία μικρή έρευνα στα προφίλ του στα social media για να μάθεις τι είδος μουσικής του αρέσει, ποια είναι τα αγαπημένα του συγκροτήματα, σε ποια μέρη συχνάζει, κλπ. Έπειτα, σχολίασε (αρνητικά) …ελεύθερα!

Το πρόβλημα σε όλη αυτήν την κατάσταση βρίσκεται στο γνωστό σε όλους «Ο επιμένων νικά!» . Είναι κάτι που προκαλεί μία ευρύτερη σύγχυση στους άντρες, καθώς ενώ εσύ προσπαθείς να τους αποφύγεις, αρκετοί από αυτούς πιστεύουν πως το παίζεις δύσκολη κι επιμένουν . Ναι, μπορεί να είσαι γενικά επιφυλακτική με το αντίθετο φύλο και να θέλεις να σου αποδείξει κάποιος πως αξίζει τον χρόνο σου, όταν όμως δεν ενδιαφέρεσαι προτιμάς να το δείξεις, παρά να παίζεις παιχνιδάκια.

Έχεις εκμεταλλευτεί ποτέ το γεγονός ότι είσαι ωραίος; Μπορώ να είμαι αρκετά γοητευτικός, αν θέλω να πετύχω κάτι. Πριν από λίγο καιρό, για παράδειγμα, ένας φίλος μου ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Άνδρας της Χρονιάς», του ολλανδικού GQ . Δεν κέρδισε κι έτσι για να παρηγορηθούμε, χρησιμοποιήσαμε τη γοητεία και την εμφάνισή μας, για να πείσουμε την κοπέλα που ήταν υπεύθυνη για τις τσάντες με τα δωρεάν προϊόντα να μας δώσει μια ντουζίνα.

Νομίζεις ότι η ζωή είναι πιο εύκολη, όταν είσαι υπερβολικά όμορφος; Ναι, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι όμορφοι άνθρωποι γίνονται πιο συμπαθείς. Από την άλλη, όμως, οι άλλοι συχνά υποθέτουν ότι είμαι αλαζόνας. Μου λένε ότι δεν μπορούν να με καταλάβουν, επειδή κοινωνικά είμαι μάλλον αδέξιος και πιστεύουν ότι με τέτοια εμφάνιση θα έπρεπε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Είναι αλήθεια ότι δεν σε παίρνουν και τόσο σοβαρά, επειδή περιμένουν να μην έχεις μυαλό; Εντελώς. Όταν οι άνδρες μου πιάνουν κουβέντα, μου μιλούν για το πόσο όμορφη είμαι, αντί να με ρωτήσουν για τα ενδιαφέροντά μου. Πάντα τα ίδια – όταν είσαι όμορφη, σε κρίνουν μόνο με βάση την εμφάνιση. Μερικές φορές, οι άνθρωποι ξεχνούν ότι έχεις και προσωπικότητα. Emil, 32 ετών

Μη με παρεξηγήσετε – μπορεί και να είναι το ίδιο. Σίγουρα η κατάθλιψη φέρνει θλίψη και απόγνωση. Φυσικά, όταν έχεις κατάθλιψη, καταστάσεις που δε θα σε επηρέαζαν, μπορούν να σε βυθίσουν σε μαύρο σκοτάδι. Μια φορά η κατάθλιψη με έκανε να ξεσπάσω σε φοβερά κλάματα ακούγοντας ένα απλό τραγούδι, οπότε πιστέψτε με, μπορεί να δημιουργήσει μελαγχολία από το τίποτα. Αλλά περισσότερο από θλίψη, περισσότερο από απόγνωση, η λέξη που πραγματικά χαρακτηρίζει την κατάθλιψη είναι το μούδιασμα.

Αν είχα τη δύναμη να προβάλλω κάτι στην τηλεόραση, αυτό δεν θα ήταν ένα κανάλι που θα έδειχνε συνεχώς επαναλήψεις δημοφιλών σειρών. Ούτε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Θα ήταν ένα σποτ 15 δευτερολέπτων, το οποίο θα επαναλαμβανόταν σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα, σε όλα τα κανάλια και το οποίο θα έλεγε: «Η κατάθλιψή σου σε κοροϊδεύει». Επειδή αυτό κάνει. Κάθε λεπτό κάθε ημέρας, τις ώρες που είσαι ξύπνιος και τις ώρες που κοιμάσαι, η κατάθλιψη σου λέει ψέματα.

Φαίνεται πως η ζωή σου είναι ήδη τόσο ανεξάρτητη από τον αγαπημένο σου, που δεν μένει παρά να βάλετε και την ταμπέλα του χωρισμού. Αν η σχέση σου δεν είναι “απελευθερωμένη” και πιο χαλαρή, τότε σίγουρα είσαι στα πρόθυρα του τέλους. Θα μπορούσες να ανήκεις στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν έχουν τόση επιθυμία να είναι σε σχέση. Μπορείς να πάρεις το ρίσκο, προκειμένου να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και αγαπάς.

Η σχέση είναι σημαντική για εσένα, αλλά δεν είναι και το κέντρο του κόσμου. Έχεις βρει ένα τρόπο να κρατάς πράγματα μόνο για τον εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό αυτό να το γνωρίζει και ο αγαπημένος σου και να είναι απόλυτα ευτυχισμένος. Αν από την άλλη αυτό τον ενοχλεί και σε πιέζει για περισσότερο χρόνο, τότε είναι πολύ πιθανό αυτή η σχέση να μην έχει αίσιο τέλος. Περισσότερα C

Όταν οι φίλοι σου σε ρωτούν τι έκανες το Σαββατοκύριακο που πέρασε, συνήθως απαντάς: Ε, το Σάββατο βγήκαμε μαζί με τον δικό μου και την Κυριακή είχα μαθήματα yoga, ενώ εκείνος έβλεπε μπάλα Πήγα στο μάθημα ζωγραφικής, έκανα ένα χαλαρωτικό μασάζ, βγήκα για καφέ με την κολλητή μου Έκανα δουλειές στο σπίτι και καθίσαμε μπροστά την τηλεόραση. Δεν έβγαλε ούτε μιλιά για 3 ώρες.

Τα ραντεβού είναι πραγματικά διασκεδαστικά. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους, βγαίνεις σε νέα μέρη και με τον καιρό νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας πιθανής σχέσης. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει αυτό. Αγχώνονται για τη συνέχεια και που θα πάει η σχέση και γκρινιάζουν για διάφορα πράγματα που τους ενοχλούν όπως για παράδειγμα για το γεγονός ότι δεν τους αρέσει ο τρόπος που ντύνεται το ραντεβού τους. Γιατί απλά δεν μπορείτε να το απολαύσετε;


Δημοσίευση: 15/11/2019


. .