Μπορείς Να Έχεις Μόνο Σεξουαλική Σχέση Με Κάποιον; - Τα 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Δεδομένου πως βρίσκεστε μπροστά σε μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση και μετακίνηση ζωής, εκτιμώ πως είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ειδικό Ψυχολόγο με στόχο να ξεκαθαρίσετε το πως αισθάνεστε, ποιός είναι ο στόχος στη ζωή σας αλλά και να βρείτε το πώς θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Είναι αλήθεια πως στην πορεία της ζωής, κάθε ένας από εμάς θα έρθει αντιμέτωπος με πειρασμούς, διλήμματα, σημαντικές αποφάσεις και συγκρουσιακά συναισθήματα.

Έχω εξωσυζυγική σχέση αλλά αυτός με θέλει μόνο για το σεξ. Νομίζω πως τον ερωτεύτηκα, τί να κάνω;

Αν λοιπόν δεν νιώθεις την ανάγκη να έχεις δίπλα σου έναν σύντροφο στον οποίο δεν θα διστάζεις να πεις: «Ενδιαφέρομαι για σένα και θέλω να σε κάνω χαρούμενο. Μου αρέσεις πολύ…» και τον οποίο δεν θα φοβάσαι να αντικρίσεις φορώντας το χαμόγελό σου και μόνο, δίχως να έχεις περάσει ατελείωτες ώρες προετοιμασίας μπροστά στον καθρέφτη, τότε δώσε την ευκαιρία σε μια σχέση που στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο σεξ.

Ελπίδα Παναγιωτουνάκου Μήπως σε θέλει μόνο για σεξ; Τα σημάδια που θα σου ξεκαθαρίσουν τη φάση

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δες το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της!

Συνήθως, έχουμε το εξής φαινόμενο. Σε καλεί, όταν ξέρει ότι μπορείς να μιλήσεις, σου στέλνει sms ή επιδιώκει τη συνομιλία σας, μέσω facebook ή viber, την ώρα που είσαι στη δουλειά. Πόσο πιο φανερά να σου δείξει, ότι θέλει να σε γνωρίσει παραπάνω και ότι του αρέσει πολύ η παρέα σου; Συνήθως, τα μηνύματα καταλήγουν σε κάποια πιθανή έξοδό σας. Οι άντρες, που περιορίζονται σε ένα απλό μήνυμα μέσα στην ημέρα, τύπου “τι κάνεις, έλα σπίτι το βράδυ”, σίγουρα θέλουν μόνο το σεξ.

Έχεις γνωρίσει κάποιον και περνάτε πολύ όμορφα μαζί. Λογικά, ήδη έχει περάσει από το μυαλό σου, αν πραγματικά σε θέλει, για σχέση ή απλως, για να περνάει την ώρα του.Πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πολύπλοκες ψυχολογικές δοξασίες ή να ψάχνεις το κινητό του για άλλες παρόμοιες επαφές και με διαφορετικές γυναίκες, κοίτα αυτά, που ο ίδιος απλόχερα σου δείχνει, με τον πιο φανερό τρόπο!

Αν μιλάμε για κανονική σχέση και μάλιστα με κάποια διάρκεια, στα αγόρια αρέσει η κοπέλα να είναι παρθένα. "Σημαίνει ότι σέβεται το σώμα της και παίρνει το σεξ στα σοβαρά" λέει ο Μ. "Όταν ξέρεις απ'την αρχή ότι η κοπέλα σου είναι παρθένα, δεν την σκέφτεσαι μόνο σεξουαλικά γιατί ξέρεις ότι δεν θα καταλήξει εκεί το πράμα, τουλάχιστον όχι σύντομα. Για εμένα μάλιστα, το να μην έχει ξανακάνει σεξ και να είμαι ο πρώτος της την κάνει πιο επιθυμητή".

Θ'αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί σου αν μάθει ότι είσαι παρθένα; Πρέπει να του το πεις απ'την αρχή ή να τον αφήσεις να το ανακαλύψει μόνος του; Είναι σημαντικό γι'αυτόν όπως και για εσένα; Μπορείς να πάψεις ν'αναρωτιέσαι. Ρωτήσαμε εμείς και σου αποκαλύπτουμε πώς βλέπουν 15 διαφορετκά αγόρια τις παρθένες.

Μπορεί να νομίζεις πως μόνο εσύ έχεις μείνει παρθένα στο Πανεπιστήμιο, πως είσαι η τελευταία των Μοϊκανών- δεν ισχύει όμως! Στο Πανεπιστήμιο υπάρχουν ένα σωρό κοπέλες που είτε για τον ένα λόγο, είτε για τον άλλο δεν έχουν κάνει σεξ και μπορεί να τους είναι δύσκολο να μιλήσουν γι'αυτό.

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στην καθημερινότητά μας και είναι απολύτως λογικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να ξεσπάμε συναισθηματικά στο σύντροφό μας. Η σχέση σου πρέπει να είναι το αποκούμπι σου κι όχι σάκος του μποξ για να ξεσπάς. Ένας άνθρωπος που δε σε σέβεται και βγάζει τα άγχη και τα προβλήματά του πάνω σου, κάνοντάς σε να στενοχωριέσαι, δε σου αξίζει. Ο άνθρωπός μας είναι το καταφύγιό μας και οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό.

Όταν η συζήτηση πάει στο μέλλον, στα σχέδια και στα όνειρα του καθενός, εκείνος βγάζει σπυριά. Όχι απλά δε βλέπει μέλλον μαζί σου, αλλά αρνείται να το συζητήσει κιόλας. Τον ενδιαφέρει μόνο το παρόν και να περνάτε καλά τώρα, χωρίς να κάνει μελλοντικά σχέδια μαζί σου και να δεσμεύεται χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά δε μου φαίνεται κι ο κατάλληλος σύντροφος, φιλενάδα. Και για καμία κοπέλα βασικά.

Ασυνείδητα αλλάζεις το κανάλι για να βάλεις τον αγώνα που θέλει να δει. Βγαίνεις περισσότερο με τους φίλους του παρά με τους δικούς σου ή αποφεύγεις το πρωινό σου τρέξιμο το σαββατοκύριακο, επειδή του αρέσει να χουζουρεύετε. Σταδιακά, αλλάζεις τον τρόπο ζωής σου –και τις μικρές συνήθειες που σε χαρακτηρίζουν– για χάρη της σχέσης σου. Δες τι μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις ο εαυτός σου μέσα στη σχέση: 1. Βρες τον αυθεντικό εαυτό σου

Είναι υπέροχο να είσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση: νιώθεις ασφαλής και ότι σε αγαπούν και έχεις κάποιον που σε αγαπά γι’ αυτό που είσαι. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι όταν αρχίζεις να χάνεις την επαφή με αυτό που είσαι.


Δημοσίευση: 23/11/2019


. .