5 κινήσεις - ματ που θα σου εξασφαλίσουν το... δεύτερο ραντεβού | Men Exclusive

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ! | Staxtopouta

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

ae0fb1fe7beeaf3d6e8b2226e9cbf40c_L1-300x300

10 Λόγοι για να μην βγεις μαζί του το δεύτερο Ραντεβού
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ασφυκτικά θα λέγαμε, άλλωστε δεν μας έχει αφήσει να αγνοήσουμε το γεγονός, και η γνωστή διαφήμιση που παίζει ανά μισή ώρα στις τηλεοράσεις, με την επίσης γνωστή αντίστροφη μέτρηση! Οπότε θέλοντας και μη, μπαίνουμε σε εορταστικό mood, και για ακόμη μία χρονιά, σχεδιάζουμε τις βραδινές μας εξόδους, οι οποίες κατά βάση είναι αποτυχημένες, λόγω του υπερβολικά πολύ κόσμου, αλλά και τη λίστα των δώρων που θέλουμε φέτος να πάρουμε, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε!
Ξέρετε πότε δεν είναι αναγκαίο να είστε χαρούμενη; Αν είστε φρεσκοχωρισμένη! Ναι, παραμονές γιορτών και εκείνος ο ανάλγητος σας παράτησε για να πάει για… σκι! Μπορεί λοιπόν η περίοδος αυτή, να είναι περίοδος συντροφικότητας και αγάπης, αλλά εσείς ούτε σύντροφο έχετε, ούτε και… αγάπη!Και εκεί κάπου μαζί με τα κουδουνάκια από το έλκηθρο ο φόβος της μοναξιάς σου χτυπάει το κουδούνι για να σου πει τα κάλαντα.
Σε πιάνει κρύος ιδρώτας και ξεσκονίζεις παλιές ατζέντες τσεκάρεις φίλους και γνωστούς στο Fb και το θέμα ραντεβού μέσα στις γιορτές μπαίνει σε κουτάκι με ετικέτα κατεπείγον. Και επειδή τα πρώτα ραντεβού θα πέσουν σύννεφο η Staxtopouta σου έχει 10 λόγους που…
δεν πρέπει να του δώσεις την χαρά δεύτερου ραντεβού. Να θυμάσαι για να μην κλαις μετά πως τα σημάδια ενός εγωιστή και αλλάζονας συντρόφου ήταν πάντα εκεί!
Δεν άφησε φιλοδώρημα


Υπάρχει ο γενικός κανόνας πως ο άνθρωπος που δεν αφήνει ποτέ φιλοδώρημα είναι εγωιστής. Εντάξει, δεν χρειάζεται να δώσει στον σερβιτόρο που δειπνήσατε το μισό του πορτοφόλι, αλλά χοντρικά ένα tip λίγοτερο του 15% του λογαριασμού αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι «σφιχτός» και άρα τσιγκούνης όχι μόνο στο προτοφόλι, αλλά και στα συναισθήματα. Να σου υπενθυμίσουμε πως και τα δύο είναι μεγάλα κουσούρια!

Αναφέρεται στους δικούς ως «η μαμάκα μου» και «ο μπαμπάκας μου»


Εδώ υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Θέλουμε να αγαπάει τους γονείς του, αλλά δεν θέλουμε να είναι εξαρτημένος. Αν αναφέρεται σε αυτούς με γλυκά υποκοριστικά τότε είναι σημάδι ότι δεν έχει απεξαρτηθεί από εκείνους ακόμα. Καταλαβαίνεις τι θα περάσεις.

Δεν σέβεται την πρώην κοπέλα/γυναίκα του


Όλοι μας έχουμε έναν πρώην ο οποίος μας πλήγωσε περισσότερο από τους άλλους. Οι έξυπνοι άνθρωποι έμαθαν από αυτή τη σχέση και βρήκαν τρόπο να σεβαστούν το μάθημα που πήραν. Κάποιος που δεν το έμαθε δεν είναι καλή επιλογή για να κάνεις σχέση. Τα ίδια μπορεί να πει και για σένα αργότερα.

Είναι αγενής με τον σερβιτόρο


Πιστέψτε μας, κάποιος που είναι αγενής προς τον σερβιτόρο ή την πωλήτρια σε λίγο καιρό θα είναι αγενής και σε σένα. Πολύ σημαντικός κανόνας για να του δώσεις και δεύτερο ραντεβού.

Δεν διαβάζει βιβλία


Κανένα; Ποτέ; Τραγικό. Ο άντρας πρέπει να έχει ενδιαφέροντα και να «ψάχνε黨κάτι που τον ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν σου πει ότι διάβασε ένα βιβλίο που εσύ δεν θα διάβαζες ποτέ είναι κάτι.
Είναι καπνιστής


Στις μέρες μας το κάπνισμα έχει απενοχοποιηθεί, αλλά να θυμάσαι πως πρόκειται για μια βρώμικη συνήθεια που βάζει σε κίνδυνο την υγεία του. Αν δεν είσαι καπνίστρια, σίγουρα είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Δεν γυμνάζεται


Δεν μιλάμε να διαθέτει τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά είναι σημαντικό να προσέχει το σώμα του και άρα την υγεία του. Γιατί να τον αγαπήσεις αν δεν αγαπάει πρώτα εκείνος εκείνον…
Δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό ή δεν έχει σκοπό να το κάνει


Τα ταξίδια στο εξωτερικό δείχνουν έναν άνθρωπο με ενδιαφέροντα. Κάποιος που δεν θέλει να δει παραέξω σημαίνει ότι είναι κλεισμένος στο δικό του μικρόκόσμο και δεν ενδιαφέρεται να μάθει νέα πράγματα. Βαρετός…φύγε πριν το επιδόρπιο!

Δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις


Αν δεν έχει ιδέα για τα τρέχοντα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα της χώρας μας ή για το τί συμβαίνει στον κόσμο, τότε δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα. Τι άλλο να εξηγήσουμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More Stories


Δημοσίευση: 12/11/2019


. .