Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις «είναι αυτός ή όχι ο ένας» και απλά κρατήστε του το χέρι. Είναι τόσο εύκολο και θέλετε να ξέρετε το γιατί; Διότι αντί να στέκεστε μόνο στις σκέψεις σας, απλά κάντε το βήμα εσείς. Θα του αρέσει πολύ που είστε τόσο γενναίοι για του δείξετε ότι τον θέλετε μπροστά σε κόσμο. Αν είστε πρόθυμοι να του αποδείξετε ότι τον θέλετε και ότι νοιάζεστε γι’ αυτόν, σίγουρα δε θα σκεφτεί κανέναν άλλον. Θα κάνει το πρώτο βήμα και θα γίνει δικός σας.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να θέλεις να βγεις ραντεβού με έναν άντρα και στο να θέλεις να σε επιλέξει αντί για κάποια άλλη, για την οποία μπορεί να ενδιαφέρεται. Πώς θα τον πείσεις να κοιτάξει εσένα και όχι την άλλη; Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το να προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου που σας ελκύει μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο, ειδικά αν πρέπει να «αγωνιστείτε» για να σας παρατηρήσει σε σχέση με κάποιον άλλο που μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι συναντήσατε μια από τις πιο δύσκολες γυναίκες. Είναι μια ρομαντική ιδεαλίστρια, που μπορεί να είναι ζεστή και τρυφερή τη μια στιγμή, απρόσωπη και απόμακρη την άλλη. θα της αρέσει να κάνει το δικό της, αλλά τουλάχιστον δεν θα ναι ποτέ ανειλικρινής – έτσι καλύτερα θα ήταν να είστε το ίδιο! Αν γνωρίσατε ήδη μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο της. Αν όχι, παρασύρετε την λίγο περισσότερο με τη συζήτηση, μετά κοιτάξτε πως ντύνεται.

Η αποπλάνηση μιας γυναίκας Ταύρου είναι απίθανο να συμβεί σε μια νύχτα. Ίσως να αναρωτηθείτε γιατί ασχολείστε, αλλά όταν ζηλέψει για τον χρόνο που αφιερώσατε σε κάποια παλιά σας αγάπη, όταν τα μάτια της λάμψουν βλέποντας σας με μια αγκαλιά με τα αγαπημένα της λουλούδια, όταν τελικά χάσει τις αναστολές της και φανερώσει πόσο θερμή και τρυφερή μπορεί να είναι – θα καταλάβετε ότι συναντήσατε κάποια που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένο με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους.

Δεν θα τη γνωρίσετε μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων, εκτός κι αν έχει πειστεί από κάποιον πιο πεισματάρη από αυτήν. Αν τη γνωρίσετε μ’ αυτόν τον τρόπο, θα σας κάνει ένα σωρό ερωτήσεις για να σιγουρευτεί ότι είστε ο κατάλληλος! ‘Eνα ποτό δεν είναι γι’ αυτήν το ιδανικό ραντεβού, μην ξεχνάτε ότι οι Ταύροι έχουν αισθησιακά γούστα, κι αν είναι σίγουρη ότι έχετε χρήματα, ένα Γαλλικό εστιατόριο θα την προσελκύσει περισσότερο από μια παμπ.

Δύσκολη περίπτωση, δεν τα πάνε πολύ καλά με την εξωτερίκευση οι Παρθένοι. Στρειδάκια. Οπότε θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Θα πράξουν, αυτός είναι ο τρόπος τους- συνειδητά και ασυνείδητα-. Έτσι περνούν το μήνυμα ότι ενδιαφέρονται και άρα γι' αυτό κάνουν πραγματάκια που προφανώς μπορείς κι εσύ αφού είσαι ικανή να αυτοεξυπηρετηθείς, αλλά μην τους τη χαλάς, έτσι εκδηλώνονται. Ζυγός

Μην πας μακριά, ό,τι λέει το όνομα. Λιοντάρι είναι, θα μαρκάρει την περιοχή του για να την προστατέψει από τυχόν «εισβολείς». Αυτό που νιώθει, δεν θα το πει, αλλά ασυναίσθητα θα το δείξει με κινήσεις κτητικότητας και προστασίας. Θα νιώσεις τα χέρια του στους ώμους σου, στη μέση σου, στο μάγουλο, κάπου τέλος πάντων. Παρθένος

Με τον Κριό δεν θα ταλαιπωρηθείς και πολύ σ' αυτό το στάδιο. Συνήθως λέει τα πράγματα όπως είναι. Θα σου το πει και θα σου το δείξει με αμέτρητους τρόπους. Θα είναι δίπλα σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Οι Κριοί ενστικτωδώς φέρνουν το κορμί τους κοντά σ' εκείνο που λαχταρούν. Ταύρος

Με σήματα Μορς. Αν περιμένεις να καταλάβεις ποτέ ο Αιγόκερως θέλει σεξ, είναι σαν να προσπαθείς να λύσεις το κύβο του ρουμπικ σε ένα δευτερόλεπτο. Όσο κι αν νομίζει ότι το κάνει εμφανές, στην πραγματικότητα το καταλαβαίνει μόνο ο ίδιος. Ο Αιγόκερως δεν έχει βρει τον τρόπο να δείξει πότε θέλει ο ίδιος σεξ, γι’ αυτό περιμένει από σένα το κάλεσμα ή απλώς στο ζητάει. Αιγοκεράκι, άσε τις αναστολές στην άκρη, γιατί με τούτα και με κείνα θα καταλήξεις να ικανοποιείσαι μόνος σου.

Σε χαϊδεύει στο επίμαχο σημείο. Ξέρεις πως αν ο Ταύρος αγγίξει τα γεννητικά σου όργανα, είναι προφανές τι θέλει να ακολουθήσει. Όσα προκαταρκτικά κι αν προηγηθούν πριν το σεξ, η πρώτη του κίνηση θα είναι αυτό το χάδι -μια κίνηση ματ, ενδεικτική της επιθυμίας του να κάνετε σεξ. Τι πιο ξεκάθαρο εξάλλου απ’ το να μπει απευθείας στο ψητό με τις πράξεις του;

Το δηλώνει ευθέως και το ζητά ξεκάθαρα. Για τον Κριό η ερωτική πρόσκληση δε χρειάζεται να είναι έμμεση και με παιχνίδια. Του αρκεί να σου πει ότι θέλει να κάνετε σεξ. Εξάλλου, χαρακτηρίζεται για την ευθύτητα του χαρακτήρα του και προτιμά να είναι βέβαιος ότι έχεις πάρει το μήνυμα κι ότι οι προθέσεις του είναι έκδηλες.

Ερωτευμένος Ιχθύς Πανεύκολο! Αυτό το γλυκό και τρυφερό πλάσμα, καλώς ή κακώς, έχει την τάση έτσι κι αλλιώς να είναι στον κόσμο του! Όμως όταν είναι ερωτευμένος, πραγματικά τον κοιτάς και αναρωτιέσαι αν έχει αρχίσει τις… καταχρήσεις (γιατί μεταξύ μας, ο έρωτας είναι ναρκωτικό…)! Το απλανές του βλέμμα, μαρτυρά ότι ερωτοχτυπήθηκε και αν το ρωτήσεις τι σκέφτεται, θα σου απαντήσει κάτι για κάστρα πάνω σε ένα ροζ σύννεφο, που μένουν μία νεράιδα με ένα παλικάρι, ερωτευμένοι.

Θα κάνει σχέση μαζί σου ή θα το βάλει στα πόδια; Χμμμ… Κοίτα, ο έρωτας δεν έχει λογική και ναι, ακόμα και ο απόλυτα λογικός Αιγόκερως, μπορεί να ερωτευτεί ακόμα και αυτόν που η λογική του απορρίπτει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάρει την απόφαση για σχέση, ακόμα κι αν… «πεθαίνει» από έρωτα! Σχέση μαζί σου θα κάνει μόνο αν είσαι άξιο άτομο να τον συνοδεύει, να τον συντροφεύει και να μπορεί να σε παρουσιάσει άνετα στους κύκλους του.

Θα κάνει σχέση μαζί σου ή θα το βάλει στα πόδια; Εξαρτάται αν περάσεις τα… τεστ! Ακόμα κι αν σε έχει ερωτευτεί σφόδρα, αν κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς ή του χαρακτήρα ή ακόμα και της εμφάνισης σου, δεν τον… «πείθουν» για την αξιοπιστία σου, προτιμά να πνίξει τον έρωτα του, να πονέσει και να το βάλει στα πόδια, όσο κι αν αυτό τον καταστρέψει ψυχικά.Να ξέρεις λοιπόν ότι ένας Σκορπιός, όταν ερωτεύεται, σκανάρει τα πάντα πάνω σου!

Ο Κριός είναι από τη φύση του παρορμητικός, ενθουσιώδης και του αρέσει να κυνηγά. Όσο εξακολουθεί να σας φλερτάρει, να σας παίρνει καθημερινά 3 και 4, ίσως και παραπάνω, φορές τηλέφωνο, μη φοβάστε τίποτα. Αν μάλιστα σας θέλει κάθε φορά ερωτικά, το ίδιο «απελπισμένα» όπως τον πρώτο καιρό, τότε μη φοβάστε για κανέναν λόγο. Ακόμη κι αν πιάνετε το βλέμμα του να «ψάχνεται» κάποιες φορές, μην τρομάζετε, είναι στη φύση του και δεν μπορεί να μη θαυμάζει το ωραίο.

Πολλές φορές, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και χάρη σ’ αυτές νιώθουμε μεγαλύτερη ή όχι ασφάλεια. Μια κλασική πυξίδα σ’ αυτό το θέμα είναι η αστρολογία, μας βοηθάει να καταλάβουμε τι θέλουν, πως συμπεριφέρονται οι άλλοι, αλλά και εμείς σε διάφορους τομείς της ζωής μας και ειδικά στον έρωτα.


Δημοσίευση: 16/11/2019


. .