Σε μόλις 10 λεπτά την ημέρα μπορεί κάποιος να μεταμορφώσει το σώμα του. Με ένα πλάνο εκγύμνασης που είναι για όλο το σώμα χωρίς μηχανήματα και βάρη, αλλά μόνο με το βάρος του σώματος μπορεί να αλλάξει το σώμα. Αρκούν μικρές επαναλήψεις λίγων δευτερολέπτων για κάθε άσκηση. Το πλάνο των ασκήσεων είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο ασκούμενου. Η διαφορά είναι μόνο στα δευτερόλεπτα που διαρκεί κάθε άσκηση.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως για ένα όμορφο και υγιές σώμα απαιτείται χρόνος, εξοπλισμός, χρήματα και γυμναστήριο. Η άποψη αυτή δεν είναι λάθος αλλά πλέον υπάρχει και πιο γρήγορη λύση. Οι γυμναστές επινόησαν ένα πρόγραμμα που διαρκεί 10 λεπτά. Αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Καρχαρίας τριών μέτρων μπαίνει μέσα σε κλουβί που βρισκόταν δύτης. Πως απεγκλωβίστηκε και σώθηκε τη ζωή του (βίντεο)

Μπορεί να είναι Φεβρουάριος ακόμη αλλά στο μυαλό μας έχουμε το καλοκαίρι. Ο χρόνος περνάει και πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε κιόλας για τις μέρες παραλίας. Άλλωστε αν μείνουμε ένα μήνα πριν σίγουρα αυτό δε θα μας αποφέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σιγά σιγά και χωρίς ιδιαίτερη πίεση μπορούμε να ακολουθήσουμε τις πιο κάτω ασκήσεις...για να αποκτήσουμε γλουτούς ονειρεμένους.

Έρευνα ΥΠΠΑΝ και Αστυνομίας για την καταγγελία ξυλοδαρμού 16χρονου μαθητή (VID)

Οι διαπραγματεύσεις των Αρχών με ένοπλο που οδήγησαν στο μακελειό της Χλώρακας

Επίσης, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, όσοι περισσότερο επισκεπτόμαστε τη σάουνα , τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος θανάτου από καρδιακές παθήσεις. Για την ακρίβεια, η έρευνα υποστηρίζει πως όσοι επισκέπτονται τη σάουνα τέσσερις φορές την εβδομάδα έχουν 66% χαμηλότερο κίνδυνο από αυτούς που το κάνουν έκαναν μία φορά την εβδομάδα. Επιπλέον, η τακτική χρήση σάουνας εμφανίστηκε βοηθάει στην ανακούφιση της φλεγμονής και του πόνου που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.

Ο χειμώνας είναι μια δύσκολη εποχή για τους fit στόχους μας, αφού το κρύο μας αποθαρρύνει να επισκεφθούμε το γυμναστήριο και μας ανοίγει την όρεξη για φαγητό και… χουχούλιασμα. Ωστόσο, σας έχουμε καλά νέα, αφού έχουμε να σας προτείνουμε έναν σύμμαχο στην προσπάθειά σας για άσκηση και αδυνάτισμα, που δεν είναι άλλος από το σχοινάκι. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, δέκα λεπτά σχοινάκι ισοδυναμούν με μισή ώρα τρεξίματος.

Η μηχανική υποστήριξη αναπνοής είναι η θεραπεία που επιλέγεται για ασθενείς με εγκαύματα οι οποίοι έχουν υποφέρει από τραυματισμό των αεροφόρων οδών. Αυτό το είδος τραυματισμού είναι συχνό σε άτομα που έχουν υποστεί εγκαύματα. Βασικά, αυτό προκαλείται από εγκαύματα στο αναπνευστικό…

Καταναλώνοντας κάποιες ποικιλίες σπόρων μπορείτε να ενισχύσει τα αποτελέσματα της δίαιτάς σας για απώλεια βάρους. Χάρη στην περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες και αμινοξέα, είναι ιδανικά για την υποστήριξη του μεταβολισμού. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία σπόρων που θα σας βοηθήσουν…

Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε τι είναι ο ψευδάργυρος, ποια είναι τα οφέλη του, τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, τις επτά τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, και τι συμβαίνει σε περίπτωση ανεπάρκειας. Συνεχίστε την ανάγνωση για περισσότερες πληροφορίες! Τι είναι…

Πάνω σε ένα μονόζυγο, κρεμαστείτε με τα χέρια σας ανοιχτά σε απόσταση μεγαλύτερη από το άνοιγμα των ώμων σας. Έχοντας τις παλάμες να κοιτάζουν μπροστά, σηκωθείτε πάνω από τη μπάρα χωρίς να ταλαντώνεστε για να κερδίσετε ώθηση. Κάντε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω έτσι ώστε τα χέρια σας να βρίσκονται σε πλήρη έκταση. Με αργό ρυθμό, κάντε όσες επαναλήψεις μπορείτε, χωρίς να ταλαντώνεστε για επιπλέον ώθηση, και ολοκληρώστε 3-σετ με ενδιάμεσα διαλείμματα των 2-3 λεπτών.

Για ενδιάμεσο στάδιο : Ξαπλώστε ανάσκελα, σταυρώνοντας τα χέρια πάνω από το στήθος, και σηκώστε τα πόδια σας από το έδαφος σε γωνία 45 μοιρών. Κάντε το ίδιο με την άσκηση για αρχάριους, σηκώνοντας αργά τους ώμους σας από το έδαφος. Εκτελέστε αργά προσπαθώντας πάντα να διατηρούνται οι κοιλιακοί σφιγμένοι. Μην ξεκουραστείτε στο έδαφος. Ολοκληρώστε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Το σχοινάκι βοηθά πολύ σημαντικά στην καρδιά, την ευελιξία, τον ρυθμό, τη δύναμη των μυών, τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια. «Είναι σίγουρα καλό για την καρδιά», λέει ο Peter Schulman, MD, αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας, Πνευμονολογικής Ιατρικής του Κέντρου Υγείας του Πανεπιστημίου του Κοννέκτικατ στο Farmington. «Ενισχύει το ανώτερο και το κάτω μέρος του σώματος και καίει πολλές θερμίδες σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Ο χειμώνας είναι μια δύσκολη εποχή για τους στόχους σου. Το κρύο σε αποθαρρύνει από τη γυμναστική εκτός των «τειχών», οι διατροφικοί πειρασμοί είναι πολλοί, ενώ σύμφωνα με έρευνες, οι στόχοι που συνηθίζουμε να θέτουμε για τη νέα χρονιά, συνήθως «χάνονται» κατά 80% ήδη από το Φεβρουάριο. Πως να μη γίνεις ένας από αυτούς που τα παρατάνε; Σου βρήκαμε τον ιδανικό σύντροφο γι’ αυτή σου την προσπάθεια. Το σχοινάκι.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .