Ψηφιακό σύστημα κινησιολογίας για εξατομικευμένη προσέγγιση στη φυσική κατάσταση και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του σώματος. Η ανάλυση των δεδομένων, με ανατομία ακριβείας, προσφέρει τη δυνατότητα διόρθωσης και εξισορρόπισης. Σε συνδιασμό με την ορθοσωμική πλατφόρμα (ortho incline-board), και με τις εξειδικευμένες ασκήσεις, δημιουργεί ένα εξαιρετικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Η συντηρητική αντιμετώπιση περιλαμβάνει παυσίπονα, σπασμολυτικά, αντιφλεγμονώδη, καθαρτικά, φάρμακα που τροποποιούν την εντερική κινητικότητα, αντιβιοτικά, αντιδιαρροϊκά, ανοσοκατασταλτικά, αποφυγή ερεθιστικών τροφών π. Σε ποια προβλήματα μπορεί να βοηθήσειΗ οστεοπαθητική μπορεί να αποδειχτεί ανακουφιστική όταν για παράδειγμα μας ταλαιπωρούν: Σε ορισμένες περιοχές του κόσμου όσοι εμφανίζουν δυσανεξία στη λακτόζη είναι περισσότεροι από όσους μπορούν να χωνέψουν σωστά.

Τροφική δηλητηρίαση Η τροφική δηλητηρίαση από ιούς ή βακτήρια μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στομάχι μαζί με διάρροια και εμετούς. Ας μην εκπλαγούμε δηλαδή αν τους επισκεφτούμε εξαιτίας ενός πόνου στην πλάτη και μας εξηγήσουν ότι χρειάζεται να «δουλέψουν» και σε άλλα σημεία του σώματός μας, όπως για παράδειγμα στη γιατί το γόνατό μου είναι τόσο οδυνηρό τη νύχτα μας. Αίσθημα βάρους χαμηλά στην κοιλιά Πρόκειται ίσως για το πιο κοινό σύμπτωμα των ινομυωμάτων.

Κόπωση Κάποια ινομυώματα μπορεί να προκαλέσουν αναιμία, έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων ή σιδήρου. Η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα και να οδηγήσει σε πόνο στην κοιλιά, μαζί με διάρροια και αιμορραγία από τον πρωκτό. Σκωληκοειδίτιδα Οι περισσότεροι ασθενείς με σκωληκοειδίτιδα εμφανίζουν ξαφνικό πόνο που μπορεί να είναι αρκετά κακός ώστε να χρειάζεται να επισκεφτούν τα επείγοντα.

Ψηφιακό σύστημα κινησιολογίας για εξατομικευμένη προσέγγιση στη φυσική κατάσταση και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του σώματος. Η ανάλυση των δεδομένων, με ανατομία ακριβείας, προσφέρει τη δυνατότητα διόρθωσης και εξισορρόπισης. Σε συνδιασμό με την ορθοσωμική πλατφόρμα (ortho incline-board), και με τις εξειδικευμένες ασκήσεις, δημιουργεί ένα εξαιρετικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Βρίσκουμε το σημείο όπου ενώνεται ο αντίχειρας με τον καρπό και κάνουμε ροές πιέσεις με τα δάχτυλα από πάνω προς τα κάτω. Όντας σε λάθος θέση μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις. Το ελαιόλαδο και οι 7 χρήσεις του Το ελαιόλαδο είναι ένα καλλυντικό πολλαπλής δράσης που αποδεδειγμένα Πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να μας περιορίσουν σε ό, τι κάνουμε και πώς το κάνουμε πράγματα. Αυτό θα βοηθήσει να βάλει λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις σας.

Τα έλαια που ανακουφίζουνΤα αιθέρια έλαια που έχουν θερμαντικές ιδιότητες και ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους είναι ο ευκάλυπτος, το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο, το μαύρο πιπέρι, η άρκευθος άγριο κυπαρίσσιη μέντα και το τζίντζερ. Πόνος στα χέρια Παρόμοια με τους αγκώνες, ο πόνος στα χέρια μπορεί να εμφανιστεί από ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν είσαι νέος, δεν πραγματικά να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για το σώμα σας με. Κινεί τις αρθρώσεις, τα διάφορα μέλη του σώματος, ψηλαφίζει τους σπονδύλους, ελέγχει την κατάσταση των μυών και των λοιπών σημείων του σώματος. Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν φρικτό. 10 είδη πόνου που συνδέονται με τα συναισθήματά σας

Πονάει; Οχι. Στην οστεοπαθητική δεν υπάρχει πόνος. Ο στόχος είναι να πάμε κόντρα στον πόνο. Ισως μόνο σε περιπτώσεις όπως είναι οι επικονδυλίτιδες (τενοντίτιδες στον αγκώνα που επηρεάζουν και τον πήχη) μπορεί να πονέσει ο ασθενής στη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά μετά θα νιώσει μεγάλη ανακούφιση.

Ο Λόγος και η δύναμή του είναι ένα άλλο κομμάτι της έρευνας και εφαρμογής στη ζωή μου. Χάριν στη σπουδαία εργασία του Masaru Emoto διαπιστώθηκε (ενώ το αναφέρουν ήδη πολλές αρχαίες πληροφορίες) η επιρροή του λόγου στο μόριο του νερού. Δεδομένου ότι κατά ένα ποσοστό 80% αποτελούμαστε από νερό, είναι καιρός να καθαρίσουμε το λόγο μας έτσι ώστε να καθαρίσει το σώμα μας και το περιβάλλον γύρω μας. Σε αυτό το σημείο ανακαλύπτουμε τη θεραπευτική δύναμη του ήχου και της δόνησής του.

Στη θεραπεία Uro Vasti τοποθετείται το ζυμάρι στην περιοχή του στήθους. Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται σε περιπτώσεις πόνου στο στήθος, σε αναπνευστικά προβλήματα, όπως άσθμα, ή σε περιπτώσεις βήχα. Βοηθάει επίσης σε προβλήματα της καρδιάς, αλλά και σε περιπτώσεις θλίψης, άγχους και συναισθηματικής φόρτισης. Επίσης, είναι μια πολύ χρήσιμη θεραπεία για τους καπνιστές, αφού αποσυμφορίζεται η περιοχή του θώρακα και βελτιώνεται η αναπνοή και η κυκλοφορία του αίματος. Greva Vasti


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .