Θα σε υπνωτίσει, θα σου ρίξει σκόνη στα μάτια, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε αρρωστήσει κι ο σύντροφός σου θα σε παρατήσει. Κανείς δεν συμπαθεί τις γυναίκες που κάνουν παρέα με τη Ζήλια. Η Ζήλια είναι σειρήνα. Ένα χαστούκι που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα. Είναι κατήφορος. Διαλυτικό. Διαλύει τα όρια μεταξύ αλήθειας και ψέματος, εξυπνάδας και χαζομάρας. Η Ζήλια είναι Δούρρειος Ίππος και στα σπλάχνα της κρύβει μόνο προβλήματα.

Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν η Ζήλια ! Ένα κορίτσι χωρίς αυτοσεβασμό που δεν πίστευε καθόλου στον εαυτό του. Μια γυναίκα που χρησιμοποιούσε το μυαλό της και τη φαντασία της μόνο για να δημιουργήσει αρνητικά σενάρια. Γεμάτη φόβο. Ο παραμικρός θόρυβος την τάραζε. Η παραμικρή κίνηση της δημιουργούσε πανικό.

Ελένη Χατζίδου: Πάντα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τον καμάρωσε σε παρουσίαση βιβλίου

Ο Παρθένος διακηρύττει παντού πως δεν ζηλεύει, αλλά δεν ισχύει καθόλου αυτό. Ζηλεύει πολύ και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Θέλει να έχει τον έλεγχο και εκνευρίζεται όταν το ταίρι του είναι πιο κοινωνικό ή πιο θελκτικό από εκείνον. Η ζήλια του σε συνάρτηση με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα μπορούν να κάνουν το σκηνικό να θυμίσει Άγρια Δύση!

Ότι ο Σκορπιός φιγουράρει στην λίστα είμαι σίγουρος πως δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν! Είναι η επιτομή της ερωτικής ζήλιας και δεν το αρνείται ποτέ. Ο Σκορπιός τα θέλει όλα δικά του, ΟΛΑ! Όταν είναι σε σχέση εννοεί σε αποκλειστική σχέση και εννοεί ότι του ανήκεις. Όποτε προσοχή!

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Γενικά Ολοένα και περισσότερα άτομα που θεωρούν πως τα συνδέει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου, σε βλέπουν σαν «σανίδα σωτηρίας» για τα προβλήματά τους, με συνέπεια να πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο αντέχεις. Πριν λοιπόν «πνιγείς» από τις πιέσεις που σου ασκεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και δημιουργηθούν αχρείαστες εντάσεις, φρόντισε να τους εξηγήσεις ευγενικά ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και τις ευθύνες του!

Γενικά Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ενδέχεται να περιορίσει τις κινήσεις ή τις επιλογές σου στον οικονομικό τομέα, θέτοντας κάποια προαπαιτούμενα που θέλει χρόνο και κόπο για να καλυφθούν. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις κατά μέρος τα μεγάλα σχέδια και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που θα σου ζητήσει να λύσεις ένα πρόβλημά του.

Γενικά Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να αναστατώσει το πρόγραμμά σου, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείς για το απρόβλεπτο και να μην επιμένεις να τηρείς ευλαβικά ένα πλάνο που δεν «βγαίνει». Αν πάλι το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου φέρει κάποιες «αναποδιές», αντιμετώπισέ τις με χαμόγελο, έχοντας την βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους ροή.

Ναι είναι αλήθεια η ζήλια δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση μιας και υπάρχουν και άντρες οι οποίοι είναι ζηλιάρηδες και είμαστε σίγουρες ότι και εσύ θα έχεις γνωρίσει έναν τέτοιο άντρα ή μπορεί να έχεις δεσμό με ένα ζηλιάρη άντρα. Εάν και εσύ λοιπόν έχεις προβλήματα ζήλιας στην σχέση σου όμως θέλεις πραγματικά να προσπαθήσεις να καλυτερεύσεις ή ακόμα και να εξαφανίσεις την ζήλια από την σχέση σου μπορείς να προσπαθήσεις ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τακτική.

Ο Παρθένος είναι κτητικός, απαιτητικός, παραπονιάρης και ασκεί σκληρή κριτική με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθημερινοί καβγάδες. Ζητά οργάνωση, τάξη και συνέπεια. Σιχαίνεται τη βρομιά και την ανοργανωσιά. Γι’ αυτό λοιπόν, μην μετακινείς αντικείμενα, μην δημιουργείς αταξίες για να υπάρχει ηρεμία. Είναι περίεργος άνθρωπος με όλο τον κόσμο, όχι μόνο με εσένα. Θα πρέπει να υποχωρείς και να μάθεις να μην πληγώνεσαι από τα σκληρά του λόγια. Άφησέ το να προσπεράσει.

Ο Ταύρος αγαπά τις ήρεμες ερωτικές σχέσεις. Του αρέσει η αρμονία και αποφεύγει τους καβγάδες. Τις περισσότερες φορές θα τσακώνεσαι μόνη σου! Δεν εκτιμά το ψέμα, την κοροϊδία, την προδοσία, γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του! Είναι κτητικός και δεν του αρέσει να χάνει πράγματα και ιδιοκτησίες. Ο έρωτάς του έχει διάρκεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον έχεις δέσει. Οι αποφάσεις του αργούν να ωριμάσουν στο μυαλό του.

Θυμώνει για να ξεσπάσει και να διώχνει την ένταση όμως ο θυμός του μπορεί να είναι έντονος, αλλά είναι ευτυχώς σύντομος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά πλησίασέ τον με αγάπη και ειλικρίνεια. Πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Καθώς σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .