Γιατί Λατρεύουμε Τους Υδροχόους; - Τα 14 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Στο κρεβάτι ο Υδροχόος δεν είναι οπαδός της ρουτίνας ούτε θέλει να κάνει τα πράγματα απλά. Είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος θα αποπλανήσει ποιον, ή ποια είναι η πρωτοβουλία, και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει που το πάει ή πότε θα τελειώσει. Ο Υδροχόος είναι ευαίσθητος στις ανάγκες και τις αντιδράσεις του συντρόφου, αλλά δεν είναι εύκολο για τον σύντροφο να αντιληφθεί τις επιθυμίες του. Ο Υδροχόος φαίνεται να λειτουργεί κατά βάθος περισσότερο για την προσωπική του ικανοποίηση.

Απλή και ανεπιτήδευτη. Γλυκιά και προσαρμοστική. Η γυναίκα Υδροχόος δεν βάζει εμπόδια, δε γνωρίζει όρια, βλέπει μπροστά και ζει για το μέλλον. Αστροναύτης, υπάλληλος στη ΝΑΣΑ, γνωρίζει πώς να προσαρμόζεται με την ίδια ευκολία που επαναστατεί στις κάθε είδους υποχρεώσεις. Είναι δίπλα μας και όμως είναι χιλιάδες έτη φωτός μακριά μας. Ξέρει πώς να φέρεται σε όσους δεν μπορούν να την πλησιάσουν, ξέρει να λέει “όχι” χωρίς να πικραίνει τους συνανθρώπους της.

Αν είσαστε συμβατικοί άνθρωποι, καλό θα είναι να προσέξετε, γιατί ο Υδροχόος θέλει να σοκάρει και να αποκλίνει από τον κανόνα, αυτός είναι ο τρόπος που ζει. Διασκεδάζει πειράζοντας τους βαρετούς. Είναι ο εύκολος στόχος για λεκτική εξάσκηση, δεν το κάνει για κακό, αλλά συχνά μπορεί να παρεξηγηθεί. Στην πραγματικότητα, δεν θα έβλαπτε κανέναν από πρόθεση, τρέφει σεβασμό για όλους, παρόλο που αυτό δεν είναι προφανές στους πιο συναισθηματικούς τύπους ανθρώπων.

Υπάρχουν όμως και κάποια ζώδια που θεωρούν δύσκολο ακόμη και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα μωρό, πόσο μάλλον να το μεγαλώσουν κιόλας. Μπορεί να πιστεύουν ότι ένα μωρό κλέβει την προσωπική τους ελευθερία και στη σκέψη μόνο της ανατροφής τους, παγώνουν. Δεν είναι ότι δε θα σκέφτονταν ποτέ να γίνουν γονείς, θεωρούν πως θα τους είναι πολύ δύσκολο γιατί η «δουλειά» αυτή απαιτεί πολύ προσπάθεια.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι καταπληκτικά με τα παιδιά. Ξέρουν ακριβώς πώς να τους μιλήσουν, πώς να τα φροντίσουν και τα κάνουν όλα άψογα. Αυτά αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά που αν δεν έχουν ήδη, θέλουν κάποια μέρα να αποκτήσουν τα δικά τους. Έχουν ονειρευτεί την έναρξη μιας οικογένειας με το σωστό άτομο και αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία για την ημέρα αυτή.

Ζευγάρι κρατά τα παπουτσάκια του παιδιού που περιμένουν /Φωτογραφία: Pexels

Πόσες φορές ερωτευτήκαμε και δεν καταλάβαμε ή δεν πολυσκεφτήκαμε ποιος ήταν ο λόγος. Ο έρωτας τις περισσότερες φορές τυφλώνει και δεν μπορούμε να δούμε καθαρά ποιοι ήταν οι λόγοι που μας έφεραν κοντά σε έναν άνθρωπο! Η αστρολογία μας βοηθά να βρούμε βασικές απαντήσεις για τον εαυτό μας, τον έρωτα και τις σχέσεις μας. Κάθε ζώδιο είναι ερωτεύσιμο για διαφορετικούς λόγους!

Επέλεξε το ζώδιο που επιθυμείς και διάβασε γιατί το έχεις ερωτευθεί, γιατί το αγαπάς, γιατί σε ελκύει τόσο πολύ.

Ιχθύς και Αιγόκερως: Αυτός ο συνδυασμός είναι ένα τέλειο παράδειγμα για όσους πιστεύουν πως τα αντίθετα έλκονται.Οι ιχθείς είναι ονειροπόλοι και αυτό βοηθάει τους Αιγόκερους να σκέφτονται πιο ανοιχτόμυαλα. Επίσης, ο Αιγόκερως μπορεί να βοηθήσει τον Ιχθύ να παραμείνει γειωμένος και να επιστρέφει στην πραγματικότητα όταν χρειάζεται.

Τοξότης και Υδροχόος : Ο Τοξότης μισεί το να μένει σε ένα μέρος και να βαριέται. Χρειάζεται την ελευθερία του και δεν μπορεί να περιορίζεται. Ο μόνος τρόπος να μείνει σε σχέση είναι αν ο σύντροφός του καταλαβαίνει το πώς νιώθει. Ταιριάζουν απόλυτα με τον Υδροχόο γιατί και οι δύο λατρεύουν την ελευθερία με τον ίδιο τρόπο.

Δίδυμος και Τοξότης : Είναι πολύ διασκεδαστικοί και όλοι τους θέλουν γύρω τους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για σχέση, οι Δίδυμοι είναι αρκετά δύσκολοι. Φοβούνται την δέσμευση και δεν θέλουν να χάνουν την ελευθερία τους. Οπότε, το ιδανικό τους ταίρι είναι ο Τοξότης γιατί και εκείνοι δεν μπορούν την δέσμευση.

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ Οι Υδροχόοι είναι περίεργη υπόθεση, επειδή δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν τα πάντα. Το χιούμορ των Υδροχόων βασίζεται στον αυτοσαρκασμό, σε σημείο που μπορεί να θυμίζει αυτομαστίγωμα. Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να τους ακούσεις να μιλάνε είναι τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν. Και, πίστεψέ μας, ο τρόπος που οι Υδροχόοι βλέπουν τον κόσμο μπορεί να οδηγήσει σε πολλές κακές επιλογές με τον καιρό.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο… λίγο εξωγήινο. Αν τον γνωρίσεις, όμως, καλά, μάλλον θα αλλάξεις γνώμη!

Σίγουρα υπάρχει κάτι μοναδικό και επαναστατικό σε όλα τα ζώδια. Σίγουρα, ορισμένα είναι πιο τολμηρά και φιλόδοξα, ενώ άλλα προτιμούν να εκφράζουν με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα τις προσωπικότητες τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις την περιπετειώδη πλευρά σου, οπότε μην αποθαρρύνεσαι εάν δεν αναφέρθηκε το ζώδιο σου.


Δημοσίευση: 23/11/2019


. .