Τι Δεν Πρέπει Να Πείτε Ποτέ Αν Θέλετε Ο Γάμος Σας Να Κρατήσει Για Πάντα - Τα 14 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Αν λοιπόν και η γυναίκα δεν είναι πιεστική απέναντι στον άντρα ζητώντας του να κάνει σχέδια επισημοποίησης για το μέλλον, τότε προσπαθεί να βρει τρόπο να την κρατήσει στη ζωή του κι έτσι της ζητάει να την παντρευτεί. Άρα τα πράγματα είναι πιο απλά απ΄ότι φαίνονται και ναι, υπάρχει τελικά τρόπος για να δεσμευτεί και να σας παντρευτεί ο αγαπημένος σας!

Η απάντηση των επιστημόνων είναι πως «όχι» δεν σας κορόιδευε, ούτε και ψέματα σας έλεγε, όταν έβγαζε λόγους εναντίον του γάμου και της επίσημης δέσμευσης και ενώ εσείς φανταζόσασταν το αέρινο νυφικό σας, εκείνος τέλειωνε την κουβέντα με ένα «μα καλά δεν είμαστε κι έτσι; τι θα αλλάξει με τον γάμο;».

Πώς νιώθουν οι περισσότεροι άνθρωποι τον τελευταίο μήνα της ζωή τους - Τα ευρήματα έρευνας για την κατάθλιψη

Τα ζευγάρια ξεκινούν τον γάμο με προσδοκίες και όνειρα. Τι γίνεται όμως , όταν στη πορεία της ζωής το ζευγάρι νοιώσει ότι το οικοδόμημα που έκτισε είναι ένα βήμα πριν τη κατεδάφιση? Υπάρχει τρόπος να καταλάβει πότε ο γάμος έχει φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο οι βλάβες μπορεί να είναι ακόμη και μη-αναστρέψιμες;

Πιθανώς αποφεύγετε την πεθερά σας όπως ο διάολος το λιβάνι. Κάποιες φορές όμως θα πρέπει να μιλήσετε μαζί της. Πράγματι, ο σύζυγός σας θα πρέπει να διαχειρίζεται ο ίδιος αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά του. Ωστόσο δεν θα πρέπει να κρύβεστε πίσω από εκείνον όποτε πρέπει να μιλήσετε με την πεθερά σας. Κάποιες φορές θα πρέπει να επικοινωνείτε τόσο για το καλό του συντρόφου σας όσο και των παιδιών σας.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο χαρά μπορεί να δίνει στη γιαγιά και τον παππού το να βλέπουν τα εγγόνια τους; Μην τους το στερείτε. Αν ανησυχείτε ότι κάτι που κάνουν ενδέχεται να τα βλάπτει, όπως για παράδειγμα το να καπνίζουν μπροστά τους, μπορείτε να τους το πείτε ευγενικά, μαζί με τον σύντροφό σας. "Καλύτερα να μιλήσετε με το γιο σας για αυτό το θέμα"

Οι διαμάχες σας με την αδερφή του συντρόφου σας μπορεί να είναι χειρότερες και από αυτές με την πεθερά σας. Δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα όμως να ζητήσετε τη βοήθεια της μητέρας της. Το πιο λογικό είναι ότι θα πάρει τη θέση της κόρης της κι αν δεν το κάνει, τότε σίγουρα θα τη φέρετε σε δύσκολη θέση. "Δεν μπορείς να βλέπεις τα παιδιά όλη την ώρα"

Σε μία υγιή σχέση, τα δύο άτομα αισθάνονται ασφαλή συναισθηματικά να είναι ο εαυτός τους και σέβονται και υπολογίζουν την προσωπικότητα και την οπτική του άλλου. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή ένας από τους δύο επιθυμεί να βγαίνει πάντοτε από πάνω, ο άλλος σταδιακά σιγοσβήνει και στο τέλος προτιμά τη σιωπή από το να ανοιχτεί στον σύντροφό του. Όσο περνάει ο καιρός, χάνεται η ισορροπία στη σχέση και το άτομο χάνει την αίσθηση ασφάλειας που νιώθει μέσα σε αυτή.

Τζένη Μπότση: Η πανευτυχής μαμά βγαίνει από το μαιευτήριο -Στο πλάι ο σύζυγός της και ο γυ... AGENDA

Όταν ο Κιάνου Ριβς ερωτεύτηκε μια γυναίκα κοντά στην ηλικία του που δεν βάφει τα μαλλιά τη...

Μάλιστα, άνθρωπος αυτός που τους γνωρίζει καλά, αναφέρει πως η απόφαση για την Ευαγγελία να δώσει τέλος σε αυτή τη μακροχρόνια σχέση ήταν πολύ δύσκολη και η ίδια χρειάστηκε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλήξει σε αυτή. "Ο πατέρας της, ο οποίος είχε μεγάλη αδυναμία στον Τόνυ, δεν είναι πια στη ζωή και αυτή η σκέψη την κρατούσε πίσω" αναφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον και των δύο.

Το ζευγάρι, τον πρώτο καιρό της σχέσης του έδειχνε πολύ ερωτευμένο, σαν να ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους αυτή τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο του 2015 και πολλοί περίμεναν πως ο γάμος τους ήταν και το happy end σε μία υπέροχη ιστορία αγάπης.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός και επιτυχημένος μουσικός παραγωγός και καλλιτεχνικός μάνατζερ και η όμορφη σύζυγός του, οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν από 7 χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση στον γάμο τους.

Η στιγμή του τσακωμού είναι μία ευκαιρία να εκφράσετε αμφότεροι τα πραγματικά σας συναισθήματα και τις ανησυχίες σας και να βρείτε έτσι λύσεις σε όσα σας απασχολούν. Οι ταμπέλες και οι προσβολές δεν οδηγούν σε τέτοιες λύσεις, όμως, παρά πληγώνουν και εντείνουν τον θυμό. Οι λέξεις αυτές «κολλάνε» στο μυαλό του παιδιού σας και μπορεί να επηρεάσουν σοβαρά τις μελλοντικές του σχέσεις αλλά και την αυτοπεποίθησή του. «Μακάρι να μην είχες γεννηθεί»


Δημοσίευση: 22/11/2019


. .