Κάθε παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του τελειώνει με τη φράση «Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», μια φράση που υπονοεί ότι κάθε πριγκίπισσα που βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του πρίγκιπά της έζησε μαζί του ευτυχισμένη για μία ζωή. Πώς μπορεί όμως μία σχέση ή ένας γάμος να μείνουν ζωντανοί για πάντα; Ποιο ήταν το «μυστικό» που γνώριζαν όλες αυτές οι πριγκίπισσες;

Γάμος: Ποιο μυστικό θα κρατήσει τον έρωτα σας ζωντανό;

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι Ο Τοξότης ίσως να είναι το καλύτερο ζώδιο (ή, εναλλακτικά, το μόνο ζώδιο) που όχι μόνο θα αντέξει τα ομολογουμένως παράξενα πράγματα που κατεβάζει το μυαλό του Υδροχόου, αλλά θα του αρέσουν και θα τα στηρίξει. Και, επειδή είναι και οι δύο τρομακτικά ανεξάρτητοι, ποτέ δεν έχουν πρόβλημα να ζήσουν μερικές τρέλες ο καθένας μόνος του—ξέρουν ότι το επόμενο πρωί θα τα λένε με καφέ.

Τι σιχαίνονται στους άλλους Οι Τοξότες είναι φιλικοί, και μπορούν να αγαπούν τους πάντες… εκτός κι αν έρθουν αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Είναι δύσκολο για έναν Τοξότη να κρατήσει το στόμα του κλειστό, και μερικές φορές αυτό σημαίνει πως θα πει πράγματα που δεν είναι και τόσο πολιτικώς ορθά. Δεν έχουν ποτέ κακές προθέσεις, αλλά η λογοκρισία του ορθάνοιχτου μυαλού τους είναι σούπερ ενοχλητική.

Πώς να περιγράψουμε τους Τοξότες...; Είναι σίγουρα έντονες προσωπικότητες. Δυναμικοί. Μισούν την στασιμότητα, και ίσως είναι λιγάκι εθισμένοι στην αδρεναλίνη. Την ίδια στιγμή, γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ’ ό,τι φαντάζεσαι, και θέλουν να μοιραστούν αυτές τις γνώσεις μαζί σου—αρκεί να είσαι διατεθειμένος να χαθείς για λίγο στον κόσμο τους. Ας μάθουμε τα πάντα για τον Τοξότη, λοιπόν…

Φυσικά είναι αδύνατον να πάρεις τον αγαπημένο σου Ταύρο στο φεγγάρι για να περπατήσετε, αλλά γενικά μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Επειδή τα επαγγελματικά του είναι συνεχώς σε μια διαρκή πίεση και νοιώθει μεγάλη ένταση, για να τον ηρεμήσεις μπορείς να τον πάρεις σε μια ήρεμη παραλία βραδάκι, να περπατήσετε πάνω στην άμμο και να κάνετε μετά ένα βραδινό μπανάκι. Βλέποντας τα αστέρια, θα νιώθετε ότι έχετε φτάσει ήδη στο φεγγάρι.

Ο Κριός γενικά δεν είναι άτομο που μπορεί να διαγράψει έτσι εύκολα την πρώτη σας μέρα. Μπορεί να δείχνει αλλά, η πραγματικότητα είναι άλλου. Είναι κολλημένο στη πρώτη σας γνωριμία και τι κάνατε ακριβώς τότε. Όποτε ξεκινήστε να αναζητάτε το παρελθόν σας, με μια δόση… του μέλλοντος μέσα, που θα καλύψει όποιο κενό μπήκε ανάμεσα σας. Πρόσφερε του δώρο και το αγαπημένο του άρωμα, γιατί και με αυτό κολλημένος είναι!

Ίσως να νιώθεις ότι χάνεις όλο και πιο πολύ το ταίρι σου, γίνεται απόμακρο χωρίς καμία αίτια. Σίγουρα κάτι φταίει και ίσως να είναι η μονοτονία της ανιαρής καθημερινότητας.

Το να διατηρήσεις την ερωτική φλόγα αναμμένη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ιδίως από τη στιγμή που δημιουργείται σχέση, πολύ περισσότερο δε, αν προχωρήσει σε συμβίωση. Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου, ώστε να μην καταπιεί τον έρωτά σας η καθημερινότητα.

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του διαφορετικό τρόπο για να κρατήσει την ερωτική φλόγα ζωντανή

Όσον αφορά τον έρωτα η μονογαμία δεν αποτελεί απαράβατο στόχο σου. Βαριέσαι αφόρητα να βρίσκεσαι με κάποιον που η ζωή του δεν αλλάζει κάθε τόσο, ή δεν σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του αποκαλύπτοντάς σου καινούργιες πλευρές του εαυτού του που δεν υποψιαζόσουν.Εάν πρόκειται να συγκατοικήσεις, να δεσμευτείς, ή να παντρευτείς κάποιον/α αυτός/ή θα πρέπει να είναι ευμετάβλητος όπως κι εσύ., κάποιος διατεθειμένος να αλλάζει κάθε τόσο και να παραμένει συνεχώς ενδιαφέρον.

Έχε πάντα υπ΄ οψιν σου τη παρόρμησή σου να πνίγεις αυτούς που αγαπάς, ή αυτούς που τους προσφέρεις τη φιλία σου. Οι σχέσεις μπορούν να είναι περισσότερο εποικοδομητικές και ευχάριστες αν επιτρέπεις στους ανθρώπους που είσαι μαζί τους περισσότερη αυτονομία και ελευθερία.Η Σελήνη βρίσκεται στη καλύτερη θέση της στον Ταύρο και αφού η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια στο ωροσκόπιο μας, σημαίνει ότι είσαι λάτρης του σπιτιού και της οικογένειας.

Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα.

Ένας Υδροχόος θέλει αλλαγές για να διατηρείται αμείωτο το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν συνέχεια όλο τα ίδια και τα ίδια και η σχέση σας είχε καταλήξει να είναι σαν συζυγική, τότε άμεσα πρέπει να αλλάξεις στυλ και τακτική! Βγείτε περισσότερο με φίλους, φλέρταρε μαζί του, κάνε συζητήσεις που δεν αφορούν τη σχέση σας, αλλά θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο. Δώσε του χώρο να νιώσει ελεύθερος και προπάντων μη θέτεις όρια και κανόνες.


Δημοσίευση: 16/11/2019


. .