Δεν ξέρω τι κάνει στα ταξίδια του, γιατί ταξιδεύει πολύ συχνά. Δεν έχω ιδέα αν κάνει κάτι με πόρνες. Δεν είναι ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό μου. Δεν τον έχω δει ποτέ, βέβαια, να βλέπει πορνό, δεν έχει facebook και δεν έχω δει ποτέ ύποπτα μηνύματα στο κινητό του. Δεν έχω ιδέα αν αυνανίζεται, δεν έχω αντιληφθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι έσβησε η φλόγα του, ότι πάντα ήταν κάπως σβησμένος ερωτικά.

Αγκαλιές και φιλιά κάνουμε. Εκεί βγάζουμε όλη την τρυφερότητά μας. Όχι όμως φιλιά με γλώσσα. Τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχουμε πια τους δικούς μας κώδικες, τα δικά μας αστεία, τον θαυμάζω ακόμα. Το μυαλό του είναι ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος για μένα.

Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα και του Μίσιγκαν εξέτασαν 373 παντρεμένα ζευγάρια το πρώτο χρόνο, τον τρίτο, τον έβδομο και τον δέκατο έκτο χρόνο του γάμου τους. Γυναίκες και άνδρες ρωτήθηκαν πόσο συχνά καβγάδιζαν μεταξύ τους, για ποια θέματα και ποια ήταν η κατάσταση της υγείας τους (π.χ. αν ένιωθαν αρκετά υγιείς για να κάνουν τις δραστηριότητες που επιθυμούσαν, αν είχαν πρόβλημα στον ύπνο, πόσο συχνά ένιωθαν άγχος και πονοκεφάλους).

Η επικεφαλής της μελέτης, Rosie Shrout, από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα εξηγεί: «Η αίσθηση της εμπιστοσύνης και ότι ο σύντροφός σου σε κατανοεί είναι πολύ σημαντικά σε μία σχέση. Όταν το ζευγάρι διαφωνεί και ο ένας από τους δυο είναι εχθρικός, αρνητικός και εγκαταλείπει συναισθηματικά τη σχέση, δημιουργείται στρες, το οποίο επηρεάζει το ανοσοποιητικό και βλάπτει το καρδιαγγειακό σύστημα». Πώς έγινε η έρευνα

Δείτε επίσης: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον γυναικείο οργασμό Τι προκαλεί ένας συζυγικός καβγάς στην υγεία

Η Χρυσάνθη με τον δεύτερο της σύζυγο έχει αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία δεν γνωρίζουν ότι από τον πρώτο της γάμο έχει μια κόρη. Η κόρη της Χρυσάνθης από τον πρώτο γάμο δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την νέα οικογένεια της μητέρας της και τώρα που παντρεύεται και θέλει προίκα απειλεί, πως αν δεν την πάρει, θα αποκαλύψει στα αδέρφια της την ύπαρξη της.

Διλήμματα: Η κόρη της Χρυσάνθης από τον πρώτο της γάμο, την απειλεί πως αν δεν της δώσει χρήματα θα αποκαλύψει στα αδέρφια της την ύπαρξη της Δείτε το σημερινό επεισόδιο!

Παρατηρήθηκε ότι οι άνδρες από τα ζευγάρια που καβγάδιζαν περισσότερο είχαν προβλήματα στην υγεία τους ενώ αντίστοιχα στις συντρόφους τους δε σημειώθηκε κάποια σημαντική μεταβολή. Ισως αυτό το πόρισμα να εξηγεί γιατί συνήθως οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τους συζύγους τους.

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια ξέρουν πώς να έχουν διαφωνίες και συγκρούσεις αλλά και πότε να σταματήσουν. Ιδανικά, ο καυγάς πρέπει να σταματήσει όταν και οι δύο είχαν την ευκαιρία να πουν τη γνώμη τους και να θέσουν τις διαφορές τους επί τάπητος. Στόχος πάντα πρέπει να είναι η επίλυση του προβλήματος ή ο συμβιβασμός σε μια μέση λύση. Ποτέ όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτό μειώνοντας, προσβάλλοντας ή με όποιον τρόπο εξαντλώντας και εξουθενώνοντας ψυχικά τον άλλον.

Αντιληφθείτε ότι οι άνθρωποι που αρνούνται να αλλάξουν ή επιμένουν ότι αυτοί είναι και δεν αλλάζουν, δε μπορούν να έχουν μια στενή σχέση (και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον άλλον, αλλά και για τον εαυτό μας!). Μην προσπαθείτε να κερδίσετε, διότι αν ο ένας κερδίσει τότε ο άλλος θα χάσει και αυτό ποτέ δεν είναι ευχάριστο! Αν το ζευγάρι κατανοήσει ότι καθένας είναι διαφορετικός και ιδιαίτερος και έρχονται πιο κοντά και βγαίνουν κερδισμένοι και οι δύο!

Μιλήστε με ειλικρίνεια για το πώς αισθάνεστε και ρωτήστε τον άλλον να σας πει πώς αισθάνεται ο ίδιος. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα/παράπονο, προτείνετε τουλάχιστον μία εφικτή λύση. Αναγνωρίστε ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές ως προς τη λύση και δεχτείτε κάποιον ικανοποιητικό συμβιβασμό. Δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τον/τη σύντροφό σας και να τον/την κάνετε ακριβώς σύμφωνα με το πρότυπο που έχετε στο μυαλό σας.

Όπως αναφέρει η ιταλική Il Messagero, η Queen Bey ζήτησε για πρώτη φορά το διάσημο μνημείο για να κάνει γυρίσματα στις 7-8 Ιουλίου, πρόταση που το υπουργείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιταλίας απέρριψε, επειδή ο Ιταλός επιστήμονας Alberto Angela το είχε ζητήσει πρώτος. Φαίνεται πως το Κολοσσαίο είναι ένα αρκετά περιζήτητο μνημείο για να το κλείσει κανείς, ειδικά κατόπιν μιας τόσο σύντομης ειδοποίησης.

Μετά το πολυσυζητημένο τους βιντεοκλίπ «APESHIT», το οποίο γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο Μουσείο του Λούβρου, διχάζοντας και προκαλώντας αντιδράσεις η Beyonce και ο Jay Z έβαλαν νέο στόχο. Το διάσημο ζευγάρι που τώρα βρίσκεται σε κοινή περιοδεία, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της διαμονής του στη Ρώμη ζήτησε το Κολοσσαίο.


Δημοσίευση: 16/11/2019


. .