Δεν υπάρχει καμιά υψηλά ιστάμενη μεταφυσική αλήθεια. Υπάρχει μόνο η προσωπική αλήθεια που καθένας τη βρίσκει στο τέλος μόνος του, δεν μπορεί να του την εμφυσήσει κανείς. Και τι πιο αληθινό από έναν τρόπο ζωής τέτοιο, ώστε να καταφέρνεις να μην πληγώνεις και να μην πληγώνεσαι! Εμένα εκείνο που με πληγώνει περισσότερο είναι η μωροφιλοδοξία κάποιων ανθρώπων και η τάση τους να σε εκμεταλλεύονται. Εκείνο, αντίθετα, που εκτιμώ απεριόριστα είναι η γενναιοδωρία, υλική και πνευματική.

Σ ιχαίνομαι το χρήμα και όλη τη νοοτροπία πίσω από την απόκτησή του. Είναι το πιο εθιστικό ναρκωτικό, το πλέον καταστροφικό. Ήμουν, βέβαια, καλοαναθρεμμένη, από σπίτι, στερημένα δεν έζησα, έμαθα όμως να μην κοιτάω πέρα από τα χρειαζούμενα. Αυτό το λιτό πνεύμα διέπνεε όλη την οικογένεια και φυσικά την ανατροφή μου. Ούτε ως κοπέλα μ' ενδιέφεραν τα λούσα – τα διαβάσματα και τα γραπτά μου μ' ένοιαζαν, οι έρωτες επίσης, η τρυφηλότητα όμως ποτέ.

Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.

Η Lima αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες και ως μητέρα, έδωσε τις δικές της συμβουλές στις γυναίκες που προσπαθούν να κρατηθούν σε φόρμα. " Πίνω πολλά smoothies, χυμούς και τρώω λαχανικά. Παίρνω καθημερινά μια βιταμίνη και πίνω τσάγια βοτάνων για να "καθαρίζω" τον οργανισμό μου. Δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα στο σώμα μου αφότου έγινα μητέρα, γι' αυτό πρέπει να καταβάλλω περισσότερη προσπάθεια" .

Κανένα μοντέλο δεν έχει συνδέσει περισσότερο το όνομά του με τη Victoria's Secret από την Adriana Lima . Φυσικά, θρυλικά supermodels όπως η Gisele και η Tyra Banks έχουν υπάρξει "Άγγελοι" του οίκου στο παρελθόν, αλλά η Lima μετρά μια πορεία σχεδόν 20 χρόνων σε αυτή τη θέση (αφού ξεκίνησε μόλις στα 18 της χρόνια).

Adriana Lima: Πώς προετοιμάζεται για το show της Victoria's Secret;

Είναι γνωστό ότι είναι fitness addict. Παρόλα αυτό το μήνα πριν το show δεν κάνει focus τόσο στην γυμναστική αλλά στο καθαρισμό του προσώπου της. Το καλύτερο beauty tip που μπορεί να δώσει σε κάποιον είναι να καθαρίζει το πρόσωπο του πριν και μετά το γυμναστήριο. Ο συνδυασμός make up, ιδρώτα και βρωμιάς στο παρελθόν έχουν καταστρέψει την επιδερμίδα της με πολύ δύσκολα σημάδια ακμής. Επίσης, φροντίζει να ενυδατώνει πάντα την επιδερμίδα της μετά την άσκηση.

Μαμά και πλέον το παλαιότερο αγγελάκι της Victoria’s Secret δηλώνει ότι είναι σε καλύτερη φόρμα από ότι 10 χρόνια πριν. Το μυστικό είναι τα βάρη και τα squats. Μάλιστα, το πρόγραμμα που ακολουθεί ονομάζεται “Brazil Butt Lift”. H ονομασία και μόνο μας δημιουργεί κίνητρο.

Ακολουθούμε την ρουτίνα ομορφιάς των Αγγέλων της Victoria’s Secret πριν το μεγάλο show. Μάθε και εσύ ποια είναι τα μυστικά των ομορφότερων κοριτσιών του κόσμου. Χριστούγεννα έρχονται, για να αλλάξουμε λίγο το πρόγραμμα εκγύμνασης και ομορφιάς που ακολουθούμε.

Οι χώροι πρασίνου μέσα στην πόλη μπορούν να βελτιώσουν άμεσα τη ζωή των κατοίκων, όπως υποστηρίζει μια διεπιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Nature Neuroscience. Σύμφωνα με τη μελέτη, στην οποία συμμετείχε και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Karlsruhe (KIT), οι άνθρωποι με περιορισμένη εγκεφαλική ικανότητα να ρυθμίζουν μόνοι τους τα αρνητικά τους συναισθήματα…

Η τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Όλοι μας έχουμε τουλάχιστον από 1 συσκευή στο σπίτι μας να παρακολουθούμε. Ωστόσο, η τηλεόραση είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για την υγεία μας. Η παρακολούθησή της μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Υπάρχουν πολλοί περίεργοι τρόποι που πεθαίνουν οι άνθρωποι.Η τηλεόραση όμως…

Είναι από τα κορίτσια της πρώτης σεζόν του «Greece’s next top model» του STAR που τράβηξαν το ενδιαφέρον και συζητήθηκαν ιδιαίτερα. Έχοντας αφήσει αυτό το κεφάλαιο πίσω της, η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη δουλεύει πλέον επαγγελματικά ως μοντέλο και Instagrammer. Οι αναρτήσεις της στα social media μόνο ασχολίαστες δεν περνούν, όπως και…

Αν υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που γνωρίζει όλα τα μυστικά για ΤΕΛΕΙΑ σιλουέτα, αυτή είναι σίγουρα τα μοντέλα της Victoria Secret. Η Adriana Lima, ένα από τα μακροβιότερα "αγγελάκια", διαθέτει -μεταξύ άλλων- μια εντυπωσιακή... πίσω όψη, την οποία οφείλει στα βραζιλιάνικα γονίδιά της αλλά και στη σκληρή γυμναστική. Πριν λίγες μέρες, ο γυμναστής της στο γυμναστήριο Dogpound στη Νέα Υόρκη, Kirk Myers, δημοσίευσε στο Instagram την άσκηση που κάνει το διάσημο μοντέλο για τους γλουτιαίους.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .