Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε με σταθερότητα την στιγμή της διαφωνίας με τον σύντροφό σας, μην έχετε πάντα αρνητικές υποψίες και μην διστάσετε να του υποδείξετε με αντικειμενικότητα και τρυφερότητα τα λάθη του. Θα εισακουστείτε! Όσοι πραγματικά βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο ή σε ένα ταριχευμένο γάμο, προτιμήστε να τον τερματίσετε, χωρίς να τρέφετε φρούδες ελπίδες. Όσοι κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αφήστε να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε.

Καρκίνος: Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά που ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα από τη θέση τους στον Αιγόκερω, επηρεάζουν βαθιά τη ζωή σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αποκαλύπτουν τις προθέσεις του πεπρωμένου στις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθείτε. Η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπιση των υποθέσεών σας, θα ρυθμίσει την εύκολη ή δύσκολη διευθέτησή τους.

Ο Κώστας Λεφάκης μας βάζει στο κλίμα της νέας χρονιάς και μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις του για το 2019 .

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2/19, σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σας φέρνει ευχάριστα νέα. Αν βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση είναι καλό αυτό το διάστημα να προγραμματίσετε τον γάμο σας, γιατί όχι να προχωρήσετε στην οργάνωση του. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να έχουν τον νου τους διότι ο έρωτας καραδοκεί στην γωνία. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε σύντροφο με στόχο την δέσμευση και το επίσημο.

Κλείστε ραντεβού με τον Άρη για προσωπικές προβλέψεις από κοντά και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ο αγαπημένος μας Αρκάς επιστρέφει με τον Προφήτη| Eκδόσεις Πατάκη

Ο Ουρανός είναι πλέον σταθερά χωρίς περαιτέρω εμπόδια για τα επόμενα χρόνια στον Ταύρο. Αναθεωρείτε αξίες σε σχέση με τις ιδέες και τις καινοτομίες που πρέπει να γίνουν, για να εκσυγχρονιστείτε με την εποχής. Οι αλλαγές απρόοπτα ευχάριστες για σας, ταράζουν τα λιμνάζοντα «νερά» της ζωής σας και να προσφέρονται άφθονες ευκαιρίες για αλλαγές. Θα τολμήσετε το «διαφορετικό», το ασυνήθιστο, το καινοτόμο πλέον…

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Στην πορεία του, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!

Ο Κρόνος θα κάνει μία σύντομη είσοδο στον Υδροχόο από το τέλος Μαρτίου ως τον Ιούλιο, για να επανέλθει στον Αιγόκερω ως το τέλος του 2020. Σ’ αυτό το διάστημα, επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθημερινές προκλήσεις, σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Αλλά θα τις αναπτύξετε μετά από τον τρέχοντα χρόνο.

Τα δύσκολα παραμένουν και τον Φεβρουάριο. Ειδικότερα, οι συναλλαγές για ακίνητα, οι σχέσεις με τους συγγενείς, την οικογένεια και τους φίλους, υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξουν σε... μεγάλους καβγάδες. Ο Φεβρουάριος είναι η χειρότερη στιγμή για το σχεδιασμό οικονομικών. Ο,τι σχεδιάσετε δεν θα βγει, οπότε μην μπείτε στον κόπο. Τέλος, σε ότι αφορά τις συνεργασίες μην επιχειρήσετε να ξεκινήσετε κάποια αυτόν τον μήνα. Απλά δεν θα βγει.

Οπως και για τους Αιγόκερως, έτσι και για τους Καρκίνους, ο Φεβρουάριος έχει ένα τεράστιο «χ». Απλά περιμένετε να τελειώσει. Οι Καρκίνοι είναι απίθανο να χωρίσουν και να τσακωθούν με τους αγαπημένους τους. Η αλλαγή στην εργασία μπορεί να είναι καταστροφική, ενώ θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ την υγεία σας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας τον Φεβρουάριο. Αυτόν τον μήνα είστε σε θέση να ανασυγκροτήσετε και να βελτιώσετε πλήρως τη ζωή σας, να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Μια επίσης σημαντική εξέλιξη για σένα είναι η επανείσοδος του Χείρωνα στον Κριό (18/2), που για επτά περίπου χρόνια θα σε ωθήσει να γνωρίσεις τα καλά και τα… στραβά μιας δράσης που βασίζεται στην κοινή καταγωγή ή οτιδήποτε άλλο συνιστά ένα «κοινοτικό» πλαίσιο. Επιπλέον, ανοίγει μια μεγάλη παρένθεση, με βασικό της χαρακτηριστικό την αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος, αλλά και μια δική σου έφεση στο να αρχίσεις να ψάχνεις για «την πρώτη αιτία» των πραγμάτων.

Παράλληλα, στα δρώμενα της χρονιάς αξίζει να προστεθεί και η μόνιμη πλέον μετακόμιση του Χείρωνα στον Κριό ((18/2), που θα σε φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψεις και να συνειδητοποιήσεις οικογενειακές ή συναισθηματικές καταβολές που σε ορίζουν-καθηλώνουν ή τουλάχιστον σε όριζαν μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από αυτές και να «κτίσεις» τη νέα δική σου παράδοση. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια ουσιαστική γνωριμία με παραδοσιακές θεραπείες.

Επιπλέον, ότι και να λένε ο Κρόνος , ο Ουρανός και τα άλλα παιδιά, το «αφεντικό» θα είσαι πάντα εσύ ο «μέσος άνθρωπος», αρκεί βέβαια να μην απεμπολήσεις αυτό το δικαίωμα, πέφτοντας σε μια άκρατη μοιρολατρία. Αυτήν ασ’ την για τους πολύ ευνοημένους, που τους βολεύει κι αν κάποια στιγμή τα βρεις όλα «μπαστούνια», ίσως και να σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες καλά, όχι μόνον γύρω σου αλλά και μέσα σου.

Στον οικονομικό τομέα φανείτε προνοητικοί. Τα χρήματά σας δεν θα είναι πάντα ανθηρά, αλλά σταδιακά μπορούν να γίνουν ικανοποιητικά, αν δεν κάνετε λάθη στη διαχείριση και αν δεν είστε απρόσεκτοι στις συναλλαγές σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην βιαστείτε να επεκταθείτε, αλλά και όσοι είστε απογοητευμένες από το παρελθόν, μην βιαστείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας χαμένο οικονομικά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείτε να τα καταφέρετε!

Αν δε, είστε σίγουροι ότι τοποθετήσατε λάθος μια φιλοδοξία σας, μην διστάσετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον που απευθυνθήκατε, ή προς το αντικείμενο. Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, θα είστε εκτεθειμένοι στην επιρροή των εκλείψεων, αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες με τους ανθρώπους της δουλειάς σας, όπως και δραστηριότητες, αβέβαιες που μπορεί να σας εκθέσουν.


Δημοσίευση: 15/11/2019


. .