Χρόνια πολλά φίλε/η Ιχθύ! Αυτό το γενέθλιο έτος αποκτάς την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση προκειμένου να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής σου αυτό το διάστημα. Τα έντονα συναισθήματα που θα βιώνεις όμως θα επηρεάζουν ουσιαστικά την εξέλιξη των τομέων της ζωής σου. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό και ανατρεπτικό έτος. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι να περιμένεις.

Μια επίσης σημαντική εξέλιξη για σένα είναι η επανείσοδος του Χείρωνα στον Κριό (18/2), που για επτά περίπου χρόνια θα σε ωθήσει να γνωρίσεις τα καλά και τα… στραβά μιας δράσης που βασίζεται στην κοινή καταγωγή ή οτιδήποτε άλλο συνιστά ένα «κοινοτικό» πλαίσιο. Επιπλέον, ανοίγει μια μεγάλη παρένθεση, με βασικό της χαρακτηριστικό την αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος, αλλά και μια δική σου έφεση στο να αρχίσεις να ψάχνεις για «την πρώτη αιτία» των πραγμάτων.

Παράλληλα, στα δρώμενα της χρονιάς αξίζει να προστεθεί και η μόνιμη πλέον μετακόμιση του Χείρωνα στον Κριό ((18/2), που θα σε φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψεις και να συνειδητοποιήσεις οικογενειακές ή συναισθηματικές καταβολές που σε ορίζουν-καθηλώνουν ή τουλάχιστον σε όριζαν μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από αυτές και να «κτίσεις» τη νέα δική σου παράδοση. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια ουσιαστική γνωριμία με παραδοσιακές θεραπείες.

Επιπλέον, ότι και να λένε ο Κρόνος , ο Ουρανός και τα άλλα παιδιά, το «αφεντικό» θα είσαι πάντα εσύ ο «μέσος άνθρωπος», αρκεί βέβαια να μην απεμπολήσεις αυτό το δικαίωμα, πέφτοντας σε μια άκρατη μοιρολατρία. Αυτήν ασ’ την για τους πολύ ευνοημένους, που τους βολεύει κι αν κάποια στιγμή τα βρεις όλα «μπαστούνια», ίσως και να σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες καλά, όχι μόνον γύρω σου αλλά και μέσα σου.

Γίνεσαι λίγο ζηλιάρης όταν πρόκειται για τους φίλους σου αυτό το μήνα. Ενδέχεται κάποιοι/ες από τον κύκλο σου να έχουν πιο στενή σύνδεση και να νιώθεις λίγο απομονωμένος/η. Απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα και μίλα για τα συναισθήματά σου με κάποιο έμπιστο φιλικό πρόσωπο. Είναι σίγουρο πως αυτή η συζήτηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα σε κάνει να δεις πιο λογικά αυτήν την κατάσταση.

Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις ορισμένες σκληρές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή . Ενώ βαθιά μέσα σου έχεις λαχτάρα για αγάπη, ταυτόχρονα έχεις και μία τάση προς την ανεξαρτησία που περιπλέκει μέσα σου τα πράγματα. Υπάρχει περίπτωση να αφήσεις να περάσει μία ευκαιρία για την αισθηματική σου ζωή εξαιτίας αυτής της σύγχυσης που βιώνεις.

Αγαπημένε μου Λέοντα, αυτό το σαββατοκύριακο σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα. Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα… νεύρα σου. Αν θέλεις λοιπόν να παραμείνεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις και να εκτονώσεις την ένταση στην κρεβατοκάμαρα!

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην σου μένει αρκετός χρόνος για να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Έτσι, ίσως να υποστείς την γκρίνια του/της συντρόφου σου, που δικαίως θα σου παραπονεθεί ότι τον/την παραμελείς. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να το… αποζημιώσεις το βράδυ της Κυριακής!

Κατά τα άλλα, το Σάββατο ενισχύει την ευαισθησία μας και τονίζοντας το συναίσθημά μας. Ταυτόχρονα, έχουμε τη διάθεση να παραβλέψουμε και να συγχωρήσουμε τα λάθη του/της συντρόφου μας, επιδεικνύοντας μια… σωτήρια ανεκτικότητα. Μετά η Κυριακή, ενισχύσει την ενεργητικότητά μας, να μας ωθήσει σε νέα σχέδια και να μας βάλει στην καινούρια εβδομάδα με δυναμισμό και διάθεση για… νέα ξεκινήματα!

Έχω αναφέρει στο τέλος του άρθρου, πως δίνω μια επιπρόθετη συμβουλή μόνο βάση του ωροσκόπου. Βάση αυτού, θα σας πω πως έχετε πλέον μία χρονιά με πιο ήρεμη περίοδο σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή και τους στόχους σας. Ίσως διευρύνετε τον κύκλο σας Για περισσότερες λεπτομέρειες και προσωπικούς τομείς, πρέπει να γίνει μελέτη των προγνωστικών σας και αυτό γίνεται μόνο σε μία συνεδρία

Καθώς οραματίζεστε την ιδανική σχέση, θα μπορούσε αυτό να γίνει αφορμή για έμπνευση και δημιουργία, και για έναν πλατωνικό έρωτα ή για έναν πολύ τρυφερό δεσμό αγάπης. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή τον Μάρτιο κυρίως, όπου μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνετε το όνειρο από την φαντασία! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Όσο κι αν η θέση αυτή ευνοεί και εξυπηρετεί ως και το 2020, τους ανθρώπους που έχουν μοχθήσει και προσπαθήσει ιδιαίτερα, θα έχει να προσφέρει το έργο του πάντα με κόπο και αγώνα. Κατά συνέπεια, σε θέματα γνώσης, δεξιότητας στην επικοινωνία και κριτικής σκέψης, θα φανεί πόσο έχετε κατανοήσει το νόημα της ζωής.

Ο Ουρανός είναι πλέον σταθερά χωρίς περαιτέρω εμπόδια για τα επόμενα χρόνια στον Ταύρο. Αναθεωρείτε αξίες σε σχέση με τις ιδέες και τις καινοτομίες που πρέπει να γίνουν, για να εκσυγχρονιστείτε με την εποχής. Οι αλλαγές απρόοπτα ευχάριστες για σας, ταράζουν τα λιμνάζοντα «νερά» της ζωής σας και να προσφέρονται άφθονες ευκαιρίες για αλλαγές. Θα τολμήσετε το «διαφορετικό», το ασυνήθιστο, το καινοτόμο πλέον…

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Στην πορεία του, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .