Τι Ψάχνει Ερωτικά Ένας Ταύρος; - Τα 16 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Αν θέλετε να κατακτήσετε ένα Ταύρο, μην επιδιώκετε να σας ανοιχτεί από την αρχή. Αυτό το ζώδιο θέλει το χρόνο του, να δοκιμαστεί η σχέση, να περάσει τα κατάλληλα τεστ και στάδια, ώστε να μπορέσει μετά να κατασταλάξει σε κάτι σίγουρο και διαρκές. Έχει αρκετή υπομονή και καλό θα είναι να μην του την εξαντλήσετε. Από την άλλη, μαγειρέψετε του τα αγαπημένα του φαγητά, γιατί για εκείνον ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι.

Τα βαθιά μυστικά της αισθηματικής ζωής ενός Ταύρου!

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Με Ταύρο: πολύ καλό σεξ, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν μέλλον. Με Σκορπιό: καλός ερωτικός συνδυασμός, καταλαβαίνει και ισορροπεί ο ένας τον άλλο, υπάρχει διάρκεια. Με Αιγόκερω: ταιριάζουν ερωτικά, υπάρχει κατανόηση αλλά πρέπει να συμβιβαστούν. Με Ιχθύ : μια πολύ καλή σχέση που κρατάει και δυνατό σεξ.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Με Κριό: πολύ καλό σεξ, υπάρχει μέλλον. Με Λέων: πολύ καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και σχέση με διάρκεια. Με Ζυγό: καλή σεξουαλικότητα, καλή σχέση με μέλλον αν ο Τοξότης δεν αλωνίζει. Με Υδροχόο: καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και μέλλον.

Η σεξουαλικότητα, οι προτιμήσεις, οι φαντασιώσεις είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη κατάσταση. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και αυτή η μοναδικότητα καθορίζεται από τα συνολικά στοιχεία του χάρτη του.

Αν περιμένεις ότι ο Δίδυμος είναι ο άνδρας που θα σου ετοιμάσει μία ρομαντική βραδιά, με κεριά, όμορφο δείπνο και θα σου σιγοψιθυρίζει γλυκόλογα, είσαι γελασμένη. Μπορεί να κάτσει μαζί σου και να μιλάτε απίστευτες ώρες λες και είσαστε τα καλύτερα φιλάρακια, μην περιμένεις όμως ότι οι στιγμές σας θα έχουν ρομαντισμό.

Είναι λάτρης της εργένικης ζωής και θέλει την ανεξαρτησία του. Αν τον πιέσεις για κάτι πιο σοβαρό, ενώ δεν το έχει επιλέξει ο ίδιος, θα εξαγριωθεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του. Μην ξεχνάς ότι ο Κριός θέλει πάντα να παίρνει αυτός τις πρωτοβουλίες.

Μην θυμώνεις και μη σου κάνει εντύπωση… δεν είναι ότι δεν σε θέλει, δύσκολα όμως θα έχεις την πρωτιά τις ημέρες που υπάρχει ένας σημαντικός αγώνας.

Ο άντρας Ταύρος δεν επιδίδεται στο ασύστολο φλερτ ούτε και δημιουργεί εφήμερες σχέσεις στην ζωή του. Δεν έχει ανάγκη την επιβεβαίωση των άλλων για να νιώσει καλά με τον εαυτό του και δεν αντλεί ενέργεια από τέτοιες καταστάσεις. Θα προτιμήσει μια όμορφη μέρα, την οποία θα περάσει με τους δικούς του ανθρώπους και θα καταλήξει σε ένα εστιατόριο με καλό φαγητό, παρά τα ανούσια παιχνιδάκια με γυναίκες σε ένα κλαμπ.

Ναι ναι ο Ταύρος είναι της υπομονής! Και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να επιταχύνεις τα πράγματα, αλλά ούτε και για να τα επιβραδύνεις όταν αυτός αποφασίσει ότι θέλει να ανεβάσει τις ταχύτητες… Το ερωτικό παιχνίδι το κατευθύνει αυτός και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του! Γιατί καθυστερεί τόσο να κάνει την κίνησή του;

Είναι σοβαρός, αλλά όχι απόμακρος, είναι αυστηρός αλλά πολύ ελκυστικός, είναι ερωτικός αλλά πολύ επιλεκτικός…Αν ο άντρας Ταύρος είναι στο στόχαστρό σου, πρέπει να του αποδείξεις ότι αξίζει να ασχοληθεί παραπάνω μαζί σου… Μάθημα 1 ο : Εφοπλίσου με υπομονή!

Είναι οι εραστές που δίνουν τον εαυτό τους, τη ζωή τους, χωρίς αντάλλαγμα. Αγαπητοί, φλογεροί, αισθησιακοί, ερωτικοί και ερωτεύσιμοι, γνωρίζουν αρκετά καλά τα “κόλπα” του έρωτα. Ένα από αυτά είναι να το “παίζουν” αδιάφοροι, ενώ “μέσα” τους “καίγονται”! Ενώ φοβούνται οτιδήποτε είναι άγνωστο, παραδόξως έλκονται σεξουαλικά από εκκεντρικούς τύπους ατόμων, “διαφορετικούς”, “μη συνηθισμένους” ή ακόμη και με άτομα από το εξωτερικό.

Βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι ότι αισθάνεται πάντα την ανάγκη να περιβάλλεται από αγάπη και όμορφη ατμόσφαιρα, να έχει υλικές, πνευματικές και αισθησιακές απολαύσεις. Οι Ταύροι, όντας σταθεροί και συντηρητικοί, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια, έτοιμοι να αντέξουν και να επιμείνουν στους στόχους τους μέχρι να να τους επιτύχουν.Πρακτικοί και πατώντας με τα πόδια στη γη, είναι το ζώδιο που συγκομίζει τους καρπούς της εργασίας και των κόπων του γενικότερα.

Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια Χαρακτηριστικά / Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου

Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις «είναι αυτός ή όχι ο ένας» και απλά κρατήστε του το χέρι. Είναι τόσο εύκολο και θέλετε να ξέρετε το γιατί; Διότι αντί να στέκεστε μόνο στις σκέψεις σας, απλά κάντε το βήμα εσείς. Θα του αρέσει πολύ που είστε τόσο γενναίοι για του δείξετε ότι τον θέλετε μπροστά σε κόσμο. Αν είστε πρόθυμοι να του αποδείξετε ότι τον θέλετε και ότι νοιάζεστε γι’ αυτόν, σίγουρα δε θα σκεφτεί κανέναν άλλον. Θα κάνει το πρώτο βήμα και θα γίνει δικός σας.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να θέλεις να βγεις ραντεβού με έναν άντρα και στο να θέλεις να σε επιλέξει αντί για κάποια άλλη, για την οποία μπορεί να ενδιαφέρεται. Πώς θα τον πείσεις να κοιτάξει εσένα και όχι την άλλη; Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.


Δημοσίευση: 22/11/2019


. .