Τα καλλυντικά λαδάκια αφορούν όλες τις ηλικίες,και τα δυο φύλα!Άντρες και γυναίκες!Χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο,στα μαλλιά αλλά και στο σώμα!Αναλόγως εσείς τι λαδάκι χρειάζεστε και για πού θέλετε να είναι η χρήση του!Άλλα λαδάκια είναι ιδανικά για τα μαλλιά,άλλα είναι για το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα μέρη του προσώπου,και άλλα είναι για το σώμα!Αναλόγως λοιπόν εσείς τι ψάχνετε! -Είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο;

Θα σου έλεγα φανατικά έντονα μάτια και έντονα χείλη!Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον!Λατρεύω το έντονο μακιγιάζ από μικρή!Τονισμένα χείλη με κάποιο χρώμα και γατίσια μάτια!Τώρα τελευταία όμως δοκιμάζω και πιο χαλαρά μακιγιάζ που τονίζω περισσότερο τα χείλη!Εξαρτάται την όρεξη μου και την έξοδο μου!Τι μου αρέσει εκείνη την στιγμή!Γενικά κρατώ κάποιους κανόνες μακιγιάζ,όμως πολλούς άλλους τους γκρεμίζω!

Και τα δύο!Δεν μπορώ να τα συγκρίνω!Εξαρτάται το τι βλέπεις στην τηλεόραση αλλά και το τι βιβλία διαβάζεις!Εάν έχω την διάθεση και την κατάλληλη ξεκούραση θα διαβάσω το βιβλίο μου!Μου αρέσουν τα βιβλία και θέλω να αγοράσω μερικά που έχουν βγει!Όταν όμως δεν έχω την κατάλληλη ψυχολογία για να διαβάσω το βιβλίο μου,τότε θα βλέπω τηλεόραση!Κάτι που δεν απαιτεί πάντα συγκέντρωση!Εξαρτάται!

Φωτεινά και ονειρεμένα, τα παστέλ χρώματα είναι για το μακιγιάζ, ότι είναι τα floral μοτίβα για τη μόδα τη νέα σεζόν: απολύτως απαραίτητα! Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο υπέροχες αποχρώσεις και τα καλύτερα καλλυντικά για να υιοθετήσετε την τάση και να δώσετε ένταση και ζωντάνια στις μέρες σας.

Ναι το concealer έχει την ιδιότητα να καλύπτει τους μαύρους κύκλους και να φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά χρειάζεται προσοχή. Μην το παρακάνετε με μία πολύ ανοιχτή απόχρωση. Το σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα concealer 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από το δέρμα σας ώστε να "φέρετε" προς τα έξω τις περιοχές που το εφαρμόζετε. Αν πάλι θέλετε να καλύψετε κάποιο σπυράκι, μείνετε ακριβώς στην ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα σας. Έντονο contouring

Τι κι αν η τεχνική σας είναι σχεδόν επαγγελματική, αν έχετε επιλέξει λάθος απόχρωση στο foundation, όλο το μακιγιάζ θα βγει off. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, δοκιμάζουν δηλαδή το νέο τους φον ντε τεν στην παλάμη του χεριού ή στον λαιμό. Για το σωστό color-matching, κάντε swatch στην περιοχή που το πρόσωπο συναντά τον λαιμό, ώστε να εξασφαλίσετε ομοιομορφία στο makeup. Πολύ ανοιχτό concealer

Τα 7 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους

Πρέπει να μας γράφει φάρμακα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των ανθρώπων που όταν φεύγουν από τον γιατρό τους χωρίς κάποια συνταγή στα χέρια τους είναι απογοητευμένοι. Αλλοι πιέζουν τον γιατρό να τους συνταγογραφήσει ό,τι οι ίδιοι θεωρούν/πιστεύουν/έχουν ακούσει ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Κι αυτό όμως είναι ένα μεγάλο λάθος. Ο καλός γιατρός πρέπει να μένει σταθερός στα όσα θεωρεί και πιστεύει και να μην υποκύπτει σε πιέσεις από την πλευρά του ασθενούς.

Εχει την ειδικότητα που απαιτεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Δεν είναι καθόλου απίθανο μερικές φορές να δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ποιας ειδικότητας γιατρό θα πρέπει να δούμε. Σε τέτοια περίπτωση μπορούμε να απευθυνθούμε στον παθολόγο μας ή στον οικογενειακό μας γιατρό, που είναι οι πλέον ειδικοί ώστε να μας καθοδηγήσουν σχετικά.

Βρίσκεται κοντά στο σπίτι μας. Φυσικά αν πρόκειται για έναν γιατρό που γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα δούμε μία ή το πολύ δύο φορές η απόσταση πιθανώς δεν έχει σημασία. Συνήθως όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από πριν πόσο συχνά θα χρειάζεται να βλέπουμε τον γιατρό, οπότε όσο πιο κοντά μας τόσο μικρότερη η ταλαιπωρία μας.

Λίγοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη λεγόμενη γαλλική αρχή καλής γεύσης, η οποία είναι να επισημάνει είτε τα μάτια είτε τα χείλη με λαμπερό χρώμα. Ταυτόχρονα, δεν είναι απαγορευμένο να υπογραμμίζουμε τόσο το ένα όσο και το άλλο, αν, για παράδειγμα, μιλάμε για ένα πάρτι ή για να βγούμε έξω. Ωστόσο, αν το παρακάνετε με το συνδυασμό χρωμάτων ή με τόνους, όπου αυτό είναι δυνατόν, θα επιτύχετε αντίστροφα αναλογική επίδραση στο όμορφο μακιγιάζ.

Σε στάδια, μοιάζει με αυτό: Δεδομένου ότι όλα τα ελαττώματα είναι ορατά στα χείλη ματ, συνιστάται η προσεκτική προετοιμασία. Για να το κάνετε αυτό, το βράδυ πριν, θα πρέπει να αφαιρέσετε το ξεφλούδισμα με ένα τρίψιμο ή ξεφλούδισμα. Τα χείλη λιπαίνονται με ένα θρεπτικό βάλσαμο για τη νύχτα. Το πρωί, σχεδιάστε ένα περίγραμμα με ένα ματ καλλυντικό μολύβι. Εφαρμόστε το μακιγιάζ με μια βούρτσα, ώστε το εργαλείο να βρίσκεται πιο ομαλά.

Οι σίγουρες γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος και να προσελκύσουν την προσοχή του αντίθετου φύλου το επιλέγουν. Αλλά δεν είναι όλες οι κυρίες είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν σωστά ένα τόσο φωτεινό χρώμα, γι 'αυτό μερικές φορές προκαλούν αμηχανία βλέμματα. Το κόκκινο κραγιόν θα πρέπει να εφαρμόζεται με μεγάλη ακρίβεια, τα ελαττώματα θα είναι πολύ αισθητά. Έχει πολλές αποχρώσεις, λόγω των οποίων είναι καθολική.

Για τον τόνο του δέρματός σας, τα κραγιόν σε μπλε ή μοβ αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα. Έτσι, όταν θέλετε να επιλέξετε ένα κόκκινο κραγιόν, αποφύγετε τις πορτοκαλί αποχρώσεις και προτιμήστε τα βαθύ μπλε κόκκινα. Προσέξτε με τις πολύ φωτεινές αποχρώσεις, καθώς μπορεί να σας κάνουν να δείχνετε άτονη.

Πόσες φορές κοιτάζετε τα ράφια των καλλυντικών νιώθοντας χαμένη και μπερδεμένη; Είναι κάτι που συμβαίνει ακόμη και στις πιο εξοικειωμένες με το μακιγιάζ. Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε την ιδανική απόχρωση.


Δημοσίευση: 16/11/2019


. .