Είναι ίσως το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, όπου θα δώσει έναν επεισοδιακό τρόπο αλλαγής στη ζωή μας μέσα στην επόμενη επταετία ... Ο Ουρανός περνά στις 6 Μαρτίου 2019 στο ζώδιο της πτώσης του, τον Ταύρο, επηρεάζοντας σημαντικά τα γεγονότα και τις ανακατατάξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, μέσα στην επόμενη επταετία.

Πώς θα επηρεάσει ο Ουρανός από τον Ταύρο τα 12 ζώδια μέσα στην επόμενη επταετία;;; Δες τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ο Ουρανός στον Ταύρο και οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Ο επαναστάτης και φιλελεύθερος Ουρανός δεν τα πάει καλά με τον Ταύρο, εξ αιτίας της σταθερότητας και της απροθυμίας του συγκεκριμένου ζωδίου να προσαρμοστεί σε καινούργια δεδομένα γι’ αυτό θα υπάρχει έντονη ανασφάλεια σε υλικό επίπεδο και συγχρόνως ένας ψυχαναγκασμός στα άτομα να εξασφαλιστούν, μέσα από πλαίσια, κτήσεις και οικονομική δύναμη, καταπιέζοντας όμως άλλους, για να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλουν.

Περίπου 7 χρόνια θα διαρκέσει η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο , ενώ, για φέτος, θα επιστρέψει για ένα μικρό διάστημα στον Κριό, στις αρχές Νοεμβρίου όπου και θα μείνει έως και στις αρχές Μαρτίου του 2019 . Αλλά, από τώρα θα πάρουμε μια δυνατή γεύση για το τι πρόκειται να φέρει.

Οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν σε σας με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, είναι θέματα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και την ακίνητη περιουσία σας. Γεγονότα που μπορεί να διαδραματιστούν, θα σας κάνουν να αλλάξετε κατοικία, πόλη, ακόμη και κράτος, ανατροπές οι οποίες θα αλλάξουν τις συνθήκες με τις οποίες είχατε μάθει να ζείτε έως τώρα.

Σε αυτή την θέση που θα βρίσκεται ο Ουρανός, για τα επόμενα 7 χρόνια, θα υπάρχει μία εσωτερική αλλαγή, πλησιάζοντας περισσότερο μία αλτρουιστική και δοτική στάση απέναντι στην μέχρι τώρα πορεία σας. Θα ανατρέξετε σε καινούριες απόψεις για την ζωή και θα υπερασπιστείτε τα δικαιώματα ενός συνόλου, που μπορεί να μεταφράζεται σε ιδέες, ομάδες, κράτος.

Ο πλανήτης Ουρανός θα σας δημιουργήσει αστάθμητους παράγοντες στα οικονομικά σας και στην συναισθηματική σας ζωή. Θα αλλάξετε αρκετά τον τρόπο της σκέψης σας, σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Και επειδή τίποτα δεν θα είναι δεδομένο, φιλοσοφήστε την ζωή σας προς αυτή την κατεύθυνση.

Με το πέρασμα του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα αλλάξει καθοριστικά το χρηματοοικονομικό σύστημα του πλανήτη και θα αναδιαμορφωθούν οι αξίες μας και η σχέση μας με τα υλικά και άυλα αγαθά. Φυσικά πέρα από τις τεράστιες αλλαγές που θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο, η διέλευση του πλανήτη Ουρανού από τον προσωπικό μας αστρολογικό χάρτη, πρόκειται μέσα στα επόμενα 8 περίπου χρόνια να φέρει σημαντικές αλλαγές και στη ζωή μας.

Ανήκεις στους τυχερούς καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο έρχεται να σου δώσει την ώθηση να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής, να αποποιηθείς τα περιττά «πρέπει» που σε καταδυναστεύουν, σου δημιουργούν εμμονές και –στη συνέχεια- γίνονται ο λόγος για να καταδυναστεύεις τους άλλους γύρω σου. Όσο πιο δεκτικός/η είσαι στις αλλαγές, τόσο πιο εύκολα θα απαλλάσσεσαι από βάρη και θα κερδίζεις ένα αίσθημα ανακούφισης και ουσιαστικότερες σχέσεις με τους άλλους.

Σκοπός του Ουρανού από τον Ταύρο είναι να σε εξωθήσει στο να διακρίνεις την πραγματική αξία των πραγμάτων καθώς και την ιεράρχησή τους στην ζωή σου. Αυτό το διάστημα θα δημιουργεί αστάθεια σε ότι αφορά τους πόρους που είναι σου διαθέσιμοι από οποιαδήποτε πηγή κι αν τους αντλείς. Ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη και από το αν είσαι διατεθειμένος/η για αλλαγές ή εμμένεις στα τετριμμένα, θα καταφέρεις είτε να έχεις απρόσμενα κέρδη είτε απώλειες.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει ο Ουρανός από τον Ταύρο σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Η ανήσυχη σκέψης σας, θα σας οδηγήσει να αποκτήσετε ιδιαίτερη φιλοσοφική αντίληψη και μηδενική ανοχή απέναντι στην αδικία και στην εκμετάλλευση. Είναι στο DNA σας σας να επιδιώκετε φιλοσοφικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις, με έμφυτο το ταλέντο της διδασκαλίας όλων των πανανθρώπινων αξιών και κάθε αρχέγονης αλήθειας. Όμως υπάρχει και η αρνητική εκδοχή, ιδιαίτερα αν αυτή η θέση δέχεται δυσαρμονικές επιρροές από τους άλλους πλανήτες.

Προσεκτικοί ή μη, οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές θα σας στερήσουν την πρόοδο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα βέβαια έχει τις ρίζες του αλλού και κυρίως στην οικογένεια και το πατρικό πρότυπο. Οι όποιες δυσκολίες που θα συναντήσετε δηλαδή, ανάγουν το θέμα σε ζήτημα αποδοχής ή μη από το περιβάλλον, κριτικής των ικανοτήτων σας καθώς και ένα είδος περιθωριοποίησης το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αποβάλλετε.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .