Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία, είναι διπλωμάτης, ευγενικός και μισεί τους καβγάδες. Μάλλον μόνη σου θα τσακώνεσαι! Κάνε διάλογο μαζί του. Δεν είναι νευρικός και αν φωνάξει, θα το κάνει για λίγο. Δεν του αρέσουν οι φωνακλάδες, οι ακατάστατοι, οι αδιάκριτοι, οι επικρίσεις, οι φαντασμένοι, οι αλαζόνες, οι θρασείς. Αγαπά την ηρεμία, και τον πολιτισμό. Θέλει ενδιαφέρον, να ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες του. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και σέβεται τις απόψεις των άλλων.

Ο Ταύρος αγαπά τις ήρεμες ερωτικές σχέσεις. Του αρέσει η αρμονία και αποφεύγει τους καβγάδες. Τις περισσότερες φορές θα τσακώνεσαι μόνη σου! Δεν εκτιμά το ψέμα, την κοροϊδία, την προδοσία, γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του! Είναι κτητικός και δεν του αρέσει να χάνει πράγματα και ιδιοκτησίες. Ο έρωτάς του έχει διάρκεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον έχεις δέσει. Οι αποφάσεις του αργούν να ωριμάσουν στο μυαλό του.

Θυμώνει για να ξεσπάσει και να διώχνει την ένταση όμως ο θυμός του μπορεί να είναι έντονος, αλλά είναι ευτυχώς σύντομος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά πλησίασέ τον με αγάπη και ειλικρίνεια. Πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Καθώς σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.

Η ταινία του 2011, που αρχικά είχε τον τίτλο Natural Beauty, είναι έργο του φωτογραφικού ντουέτου από την Ολλανδία, Lernert & Sander, πριν ακόμα το ψηφιακό τοπίο κορεστεί με το blogging ομορφιάς και τα μαθήματα μακιγιάζ. Με το μοντέλο από το Βέλγιο Hannelore Knuts και σε διάστημα τριών λεπτών, ο μακιγιέζ Ferry van der Nat εφαρμόζει το μακιγιάζ ενός έτους στο πρόσωπο της.

Καθώς ο τέταρτος κύκλος της σειράς Define Beauty ξεκινάει αυτή την εβδομάδα, επανεξετάζουμε την ταινία που πυροδότησε τη σειρά, η οποία από τότε με μια σειρά συνεργασιών με οραματιστές σκηνοθέτες - όπως οι Bart Hess, CANADA και Barnaby Roper - έχει καταφέρει να μπει κάτω από το δέρμα της σχέσης μας με την επιθυμία συγχωνεύοντας τις έννοιες της ομορφιάς και του grotesque.

Φορώντας το makeup όλου του χρόνου σε μία μέρα Η σπουδή για τα καλλυντικά των Lernert & Sander που ενέπνευσε την σημαντικότερη σειρά του NOWNESS, Define Beauty

Έλλειψη ύπνου: είναι μια από τις βασικότερες αιτίες ακμής και αυτό γιατί προκαλεί πτώση του ανοσοποιητικού και σε συνδυασμό με την κόπωση, ο οργανισμός μας αντιδράει με την πρώτη γραμμή άμυνας που είναι το δέρμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να ξενυχτήσετε αλλά δεν πρέπει να σας γίνει καθημερινή συνήθεια!

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, υπάρχουν κάποια σημάδια που προειδοποιούν ότι το δέρμα μας μπορεί να ξεσπάσει, εμφανίζοντας σπυράκια ή άλλες ατέλειες. Εφόσον λοιπόν οι παράγοντες αυτοί είναι γνωστοί από πριν, μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο της επιδερμίδας μας και να την προστατέψουμε κατάλληλα!

Τι μπορεί να κάνει το δέρμα σας να "ξεσπάσει";

Από τότε που τα οξέα φρούτων (AHAs) εισήλθαν στην υπηρεσία τής ομορφιάς, η ανανέωση τού δέρματος έχει γίνει πιο αποτελεσματική και πιο μόνιμη. Αυτό ισχύει κυρίως για τις πορείες στα ειδικευμένα Ινστιτούτα, όχι τόσο για τα καλλυντικά του εμπορίου, διότι μόνον στην καμπίνα μπορούν τα AHAs να εφαρμοστούν με αυξανόμενες πυκνότητες και με σωστό

Θέλετε φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων να είστε πιο λαμπερές από ποτέ; Η προετοιμασία για να γίνει αυτό σωστά και αποτελεσματικά, με ριζικό τρόπο που πραγματικά κάνει το δέρμα να αναγεννηθεί, πρέπει να ξεκινήσει από τώρα. Και λέγεται… ΑΗΑ!

Θεανώ Μπέλλα: Πώς μεταμορφώνει την επιδερμίδα μας με οξέα φρούτων

Εκείνη η ημέρα δεν είναι η ημέρα που θα πας στο γραφείο και δε σε νοιάζει τίποτα. Είναι η ημέρα που θα πρέπει να δείχνεις φρέσκια, όμορφη και νεανική. Το ρουζ χαρίζει παιδικότητα και χρώμα στο πρόσωπο που μόνο καλό μπορεί να κάνει. Μην είσαι, λοιπόν, προκατειλημμένη και άσε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του! Αν δε σου αρέσει αυτή, τότε υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω. «Δε θέλω ψεύτικες βλεφαρίδες»

Κανείς make up artist δε θέλει να ξέρει ότι εσύ ψάχνεσαι σαν μανιακή και δεν έχεις βρει κανέναν ιδανικό για το Νυφικό μακιγιάζ σου. Αμέσως θα πει από μέσα του: «Μα τι γίνεται; Τόσο απαιτητική είναι;», γεγονός που θα το αγχώσει. Αν θέλεις να κάνεις τα δικά σου τεστ και να αποφασίσεις τελικά ποιος ήταν ο καλύτερος για εσένα, είναι πολύ σωστό, αλλά κάτι που πρέπει να κρατήσεις για εσένα επίσης.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .