Μία ‘Ελεύθερη Μέρα’ Στην Keto Μπορεί Να Βλάψει Τα Αιμοφόρα Αγγεία - Τα 16 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Οι περισσότεροι Ρώσοι έχουν στητικη δυσλειτουργία, Όσο για τις Ρωσίδες, πιο κρύες πεθαίνεις....Πολύ διαφήμισμενες για το τίποτα..18 Χρόνια μπάρμαν χερσόνησο. Αν η Ελληνίδα φίλε μου σου βγει Καλή, τύφλα να χουν οι επαγγελματίες του είδους. Η αλήθεια είναι ότι η καλή Ελληνίδα δεν κάθεται όπου κι όπου, σε αντίθεση με τη Ρωσίδα που την έχεις με μια μπύρα. Να δεις το 14 κλάμα οι αμ@μητ.. άφραγκοι γαμπροί που δεν Μας ήρθαν...

Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι πιο συχνή στους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι συνιστά μια φυσιολογικά αναπόφευκτη συνέπεια της γήρανσης. Ακολουθούν 10 συμβουλές από τον χειρουργό Ουρολόγο Ανδρολόγο Χρήστο Φλιάτουρα, συνεργάτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών (πηγή webmd) που βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής στυτικής λειτουργίας σε όλες της ηλικίες!

Εάν παρακολουθείς τις διατροφικές τάσεις διεθνώς θα γνωρίζεις ήδη πως τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη υπάρχουν ήδη φυτικά burger, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα burger που μέχρι πρότινος ξέραμε

Στο Πανεπιστήμιο Loughborough του Λονδίνου, διεξήχθη μια μελέτη από ερευνητές σε άτομα που μπήκαν για μια ώρα σε μπανιέρα με ζεστό νερό (περίπου 40° Κελσίου). Αυτό που παρατηρήθηκε στα άτομα αυτά, ήταν μια σημαντική μείωση του σακχάρου, η οποία μάλιστα ήταν μεγαλύτερη από το να αθληθεί κάποιος κάνοντας μια ώρα ποδήλατο.

Στο σημερινό άρθρο μου, δεν θα σας παρουσιάσω τους λόγους και τις αιτίες για τους οποίους εμφανίζεται αυτή η ύπουλη ασθένεια. Θα σας μιλήσω όμως, για αυτό που είναι απαραίτητο μετά την ασθένεια, δηλαδή: διαβήτης και διατροφή.

Όμως υπάρχουν κάποιες φορές, που η θλίψη αφορά πολύ σημαντικά γεγονότα που δύσκολα ξεχνιούνται. Όπως ένας θάνατος, μια σοβαρή ασθένεια σε αγαπημένο μας πρόσωπο, μια απόλυση, ένα διαζύγιο ή μια μετανάστευση.

Ασθένειες που βλάπτουν τα νεύρα Πολλές παθήσεις μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο νευρικό σύστημα και προκαλούν μούδιασμα ή “καρφίτσες” στα άκρα. Αυτές περιλαμβάνουν εγκεφαλικό επεισόδιο, πολλαπλή σκλήρυνση και όγκους του εγκεφάλου. Οι ασθένειες αυτές είναι σοβαρές, αλλά σχετικά σπάνιες και κατά κανόνα προκαλούν και άλλα συμπτώματα εκτός από μούδιασμα/καρφίτσες στα άκρα.

Τραυματισμός Τυχόν βλάβη στις νευρικές απολήξεις στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός τραυματισμού. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν δονούμενα εργαλεία (πχ κομπρεσέρ) είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν βλάβη των νεύρων και μπορεί να νιώθουν πιο συχνά “καρφίτσες” και μούδιασμα.

Μπορείτε να νιώσετε μούδιασμα/καρφίτσες ακόμα και με το να φοράτε στενά παπούτσια ή αξεσουάρ (βραχιόλια, δαχτυλίδια κλπ). Οι άνθρωποι με πόνο στην πλάτη, οι διαβητικοί, ή τα άτομα που χρησιμοποιούν δονούμενα εργαλεία είναι πιο επιρρεπείς στην εκδήλωση μουδιάσματος στα άκρα.

Ένας εύκολος και φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας είναι να εντάξετε το σκόρδο στη διατροφή σας. Σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου Καρδιαγγειακής Φαρμακολογίας στο Mάιντς της Γερμανίας, η τακτική κατανάλωση σκόρδου μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της σκλήρυνσης της αορτής, αφού μειώνει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη του σκόρδου στην καρδιαγγειακή υγεία αυξάνονται, καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν.

Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη, επεξεργασμένα σάκχαρα και άλλες χημικές ουσίες, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και η έλλειψη σωματικής άσκησης, μειώνουν σταδιακά την εσωτερική περιφέρεια των αρτηριών. Διατηρήστε τις αρτηρίες σας καθαρές και υγιείς ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή. Κορυφαίες τροφές που καθαρίζουν τις αρτηρίες 1. Σκόρδο

Ο Δρ. Λιτλ είπε ότι το αίτιο πίσω από τη βλάβη είναι η μεταβολική ανταπόκριση στην εκτεταμένη ποσότητα σακχάρου. ‘Οι άνθρωποι με υψηλότερο ρίσκο για καρδιαγγειακά νοσήματα, θα πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο αν έχουν επιλέξει τη δίαιτα Keto. Αυτή η έρευνα αποδεικνύει ότι η keto δεν είναι μία δίαιτα που κάνουμε 6 μέρες και χρησιμοποιούμε την έβδομη σαν ελεύθερη’.

Η ελεύθερη μέρα ανεβάζει τα σάκχαρα στο αίμα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφευχθεί, εφόσον ο οργανισμός μας δεν το αντέχει. Στη δίαιτα Keto, η ζημιά μπορεί να προκληθεί από ένα πιάτο τηγανιτές πατάτες ή ένα μεγάλο μπουκάλι αναψυκτικού. Οι ειδικοί λοιπόν θεωρούν ότι δεν είναι καλό να κάνετε παύση σε αυτήν τη δίαιτα εξαιτίας των ανησυχητικών αποτελεσμάτων.

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Μια μέρα ζητήθηκε από έναν στοχαστή της Ιατρικής ποια είναι η πιο σοβαρή ασθένεια του αιώνα. Οι παρόντες περίμεναν να απαντούσε ο καρκίνος και το έμφραγμα. Με μεγάλη τους έκπληξη ο επιστήμονας απάντησε: "Η αδιαφορία". Όλοι τότε κοιτάχτηκαν στα μάτια και ο καθένας τους αντιλήφτηκε ότι ήταν σοβαρά άρρωστοι. Στο τέλος του ζητήθηκε ποια είναι η θεραπεία και ο επιστήμονας απάντησε: "Να το αντιληφθείτε".

Ένας άλλος λόγος που τα συμπληρώματα διατροφής είναι σημαντικά για τους ανθρώπους με προβλήματα σακχάρου στο αίμα είναι ο εξής: Τα φάρμακα που λαμβάνονται για το υψηλό σάκχαρο του αίματος μπορούν να εμποδίζουν την απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων από την τροφή. Τα συμπληρώματα μπορούν να καλύψουν αυτές τις διατροφικές ανάγκες.


Δημοσίευση: 23/11/2019


. .