Όταν Τα Ζώδια Βγαίνουν Ραντεβού... - Τα 16 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Δε μιλάμε βέβαια για τον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά μια ζωηρή συζήτηση με επικοινωνιακή άνεση και χαμόγελα στο πρώτο ραντεβού, πάντα είναι καλός οιωνός για ν’ ακολουθήσει κι ένα δεύτερο. Σίγουρα, υπάρχει και η πιθανότητα ο/η συνοδός σας να μη σας κάνει κλικ, αφού όντως με μερικά ζευγάρια, φαίνεται από την αρχή ότι το πράγμα δεν θα κυλήσει. Κι όταν μιλάμε για τα πιο βαρετά ζωδιακά ζευγάρια, τα ραντεβού μεταξύ τους είναι σχεδόν γραφτό να καταλήξουν σε αποτυχία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού, πέρα από ένα σινεμά, μπαράκι ή φιλάκι για καληνύχτα, αυτό που ελπίζουν κατά βάθος είναι ένα παθιασμένο φιλί ή μια διεγερτική αγκαλιά!

Αν θέλετε λοιπόν να δείξετε την κόκκινη κάρτα στο πρόσωπο, κλείστε του το ραντεβού της καταστροφής κι ανάλογα με το ζώδιό του ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες! Κριός Μόλις πάει να μιλήσει για τον εαυτό του, αυξήστε τον τόνο της φωνής σας και μην τον αφήσετε να σταυρώσει κουβέντα . Για καλύτερα αποτελέσματα μάλιστα αρχίστε όλες σας τις προτάσεις με το «Εγώ».

Οι διακοπές σιγά-σιγά τελειώνουν και ο κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του. Κάποιοι από σας μέσα στην τούρλα του καλοκαιριού πιθανόν να κάνατε μια ερωτική γνωριμία που όμως γυρνώντας να μη σας φαίνεται και τόσο της προκοπής ή ήδη να σας ξεφούσκωσε και να θέλετε να την τελειώσετε.

Ενδιαφεροντα ΖΩΔΙΑ: Έτσι θα… ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ το πρώτο ραντεβού!!!

Ο Ζυγός επιζητά την ομορφιά και την αρμονία. Αν βγείτε για φαγητό επέλεξε ένα γαλλικό ρέστοραν αφού εκτιμά το εκλεπτυσμένο περιβάλλον και το καλό κρασί. Αν δειπνήσετε στο σπίτι, φρόντισε να έχεις κάτασπρο τραπεζομάντιλο, πορσελάνινα πιάτα, κρυστάλλινα κολονάτα ποτήρια, λευκά κεριά, καλό κρασί, απαλή μουσική και ό,τι τέλος πάντων μπορεί να δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα κάνει το ζώδιο που είναι η προσωποποίηση της συντροφικότητας να εκφραστεί όπως ξέρει.

Για τον οργανωτικό Παρθένο το κύριο είναι το τέλειο πλάνο. Εστίασε λοιπόν στην ακρίβεια του ραντεβού, που μπορεί να είναι από τον κοντινότερο χιονισμένο προορισμό ή και στο σπίτι σου, στο οποίο δεν πρέπει να υπάρχει κανένα ψεγάδι. Κυρίως φρόντισε τις λεπτομέρειες και σιγουρέψου για το τι τρώει τη συγκεκριμένη περίοδο, αφού οι περισσότεροι Παρθένοι όλο και κάποια δίαιτα κάνουν. Αν μεριμνήσεις σωστά για αυτά έχεις πάρει πόντους!

Όποιος ισχυρίζεται ότι ο χειμώνας δεν είναι εποχή για φλερτ και ραντεβού μάλλον ξεχνάει ότι τους κρύους μήνες επιζητούμε μια ζεστή αγκαλιά και οι χειμερινές δραστηριότητες εντός κι εκτός σπιτιού προετοιμάζουν το έδαφος για γλυκές στιγμές με τον υποψήφιο σύντροφο. Όμως που μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σας για να μείνει αξέχαστο, ανάλογα με το ζώδιο του αντικείμενου του πόθου σας;

Για τον Ταύρο,πάλι, αυτό μοιάζει με σπατάλη ενέργειας. Μόλις βρει ποια είναι η φόρμα που τον κάνει να περνά καλά με τον άλλον, δεν θέλει να την αλλάξει. Ο Υδροχόος πάλι θέλει να την αλλάζει συνεχώς. Συνεπώς οι δρόμοι τους και τα θέλω τους δεν συναντιούνται πουθενά. Και όταν συναντιούνται αλλάζουν κατεύθυνση. Δίδυμοι και Σκορπιός

Ο Ταύρος του ζωδιακού κύκλου είναι σταθερός και προβλέψιμος, ειδικά σε θέματα καρδιάς. Αυτό για κάποιους μπορεί να μεταφράζεται ως ρομαντισμός και αξιοπιστία και για κάποιους ως στασιμότητα.

Ο έρωτας όπως δεν κοιτά χρόνια, δεν κοιτά και ζώδια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που απλά... δεν βγαίνουν. Και θα εκνευριστούν και δεν θα περάσουν καλά και θα χωρίσουν στο τέλος.

Πώς μπορείς εσύ από την πλευρά σου να μην κάνεις καμιά… πατάτα; Να τα τρία λάθη που από ζωδιακής πλευράς είναι πιθανό να διαπράξεις, ώστε να φροντίσεις να τα αποφύγεις. Και, για σιγουριά, εκτός από το ζώδιό σου, διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου, για να αποφύγεις και άλλες κακοτοπιές.

Γνωριστήκατε, αρέσατε ο ένας στον άλλο και είπατε να βρεθείτε να τα πείτε τα δυο σας, ώστε να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα. Και επειδή σ’ αρέσει, θέλεις το πρώτο σας ραντεβού να αποτελέσει προάγγελο για τα επόμενα, και όχι να γίνει το άδοξο φινάλε αυτής της γνωριμίας.

Τα 3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού.

Δεν είναι καλό για την εικόνα σας να αποκαλύπτετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας τόσο σύντομα. Όταν βγαίνετε ραντεβού, θα πρέπει να αξιολογείτε τις πληροφορίες που μοιράζεστε, ανάλογα με τη κατάσταση και το άτομο που έχετε απέναντί σας. Παραμείνετε λίγο αινιγματικοί, αφήστε να πλανάται μυστήριο γύρω από το άτομό σας. Η αυτοσυγκράτησή σας θα ανταμειφθεί. Καρκίνος

Μπορείτε να παραμείνετε φίλοι με αυτόν/αυτή τον τύπο/κοπέλα με τον/την οποίο/α βγήκατε ραντεβού; Ίσως. Μπορεί να μην τα βρήκατε ερωτικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξαναπροσπαθήσετε. Εσείς και αυτό το άτομο έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία από όσα φαντάζεστε. Απλά θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας και τις προσδοκίες σας. Ταύρος


Δημοσίευση: 23/11/2019


. .