Μπορεί οι περισσότερες δίαιτες να ενθαρρύνουν όσους κάνουν δίαιτα να αποφύγουν τους υδατάνθρακες, όμως η συγκεκριμένη δίαιτα τους όχι μόνο ενθαρρύνει να φάει κάποιος μακαρόνια αλλά υπόσχεται και απώλεια βάρους. Το μυστικό είναι ένα. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης αν καταναλώνονται με πρόγραμμα είναι πραγματικά ευεργετικά και βοηθούν στην απώλεια των περιττών κιλών. Στο παρελθόν σας έχουμε παρουσιάσει ακόμη μια δίαιτα ζυμαρικών, αλλά αυτή είναι διαφορετική.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές δίαιτες εκεί έξω στο διαδίκτυο που είναι διαθέσιμες για να τις κάνουμε, θα πρέπει όμως να έχουν κάποια πλεονεκτήματα για να τις ακολουθήσουμε. Όπως για παράδειγμα να χάνουμε 1 με 1,5 κιλό την εβδομάδα, να είναι χορταστική και να μας αφήνει χορτάτους χωρίς την αίσθηση της πείνας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο την τέλεια δίαιτα, που συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Και χάνεις 1,5 κιλό την εβδομάδα και είναι χορταστική.

Λίγο πριν το Πάσχα χάστε γρήγορα τα κιλά που σας ταλαιπωρούν με αυτές τις 9 δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους! The Military Diet - Δίαιτα 3 Ημερών: Πώς να χάσεις 3 κιλά λίπους

Ένας μικρός αριθμός κλινικών μελετών έχει δείξει ότι οι δίαιτες αποτοξίνωσης πράγματι ενισχύουν το ήπαρ και εξαλείφουν κάποιες τοξικές ουσίες απ’ το σώμα. Ακόμη φαίνεται ότι έχουν κάποια οφέλη για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί υψηλή περιβαλλοντική έκθεση σε ρύπους, που πάσχουν από γαστρεντερικές διαταραχές, αυτοάνοσα νοσήματα, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ή που θέλουν να χάσουν πολύ βάρος .

Οι δίαιτες αποτοξίνωσης ωστόσο αποτελούν μια δημοφιλή στρατηγική με στόχο την αποβολή των τοξινών απ’ τον οργανισμό και την απώλεια βάρους, προωθώντας έτσι την υγεία. Συνήθως οι δίαιτες αυτές αφορούν ένα σύντομο χρονικό διάστημα όπου το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνονται προέρχεται από χυμούς και άλλα συμπληρώματα που καθορίζονται από τη συγκεκριμένη δίαιτα .

Η αποτοξίνωση δηλαδή η εξάλειψη των τοξικών ουσιών εξωγενούς και ενδογενούς προέλευσης είναι μιας ζωτικής σημασίας διαδικασία που επιτελεί κατά κύριο λόγω το ήπαρ, αν εκλείψει ο οργανισμός οδηγείται σε νοσηρότητα και πρόωρη θνησιμότητα .

Όταν τα μαλλιά σου μπορούν να μεγαλώνουν ανεμπόδιστα από τις εσωτερικές τοξίνες θα δεις και θα νιώσεις τη διαφορά στα μαλλιά σου. Σε πολλές περιπτώσεις τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά και τα νιώθεις πιο απαλά στην αφή. Η αποτοξίνωση τους σώματος δεν είναι αρκετή για να σταματήσει την αντρική φαλάκρα, πολλοί άντρες όμως αναφέρουν πως τα μαλλιά τους μεγαλώνουν πιο γρήγορα κάτι που είναι ένδειξη υγιέστερου τριχωτού της κεφαλής.

Οι οπαδοί της αποτοξίνωσης συχνά λένε πως χάνουν εκείνη την αίσθηση της θολούρας και μπορούν να σκεφτούν πιο καθαρά στη διάρκεια μιας αποτοξίνωσης συγκριτικά με άλλες περιόδους. Αυτό έχει νόημα, καθώς πολλές από τις γεμάτες σάκχαρα και λιπαρά τροφές που μας περιβάλουν καθημερινά μας κάνουν να νιώθουμε ληθαργικοί και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα της σκέψης μας. Πιο υγιή μαλλιά

Ο καθαρισμός του εντέρου είναι ένα σημαντικό τμήμα της διαδικασίας αποτοξίνωσης επειδή εκείνες οι τοξίνες πρέπει να φύγουν από το σώμα και ένα φραγμένο έντερο τις οδηγεί ξανά μέσα στο σώμα, αντί προς την έξοδο! Η αυξημένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αποτοξίνωσης είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις τα πράγματα σε κίνηση.

Ψάχνετε για μια δίαιτα αποτοξίνωσης για να χάσετε βάρος; Υπάρχουν αμέτρητα πλάνα διατροφής 3 ημερών, 5 ημερών, 7 ημερών, αλλά δεν μπορούν όλα να σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε. Προκειμένου να χάσετε κιλά πρέπει να βρείτε μία δίαιτα αποτοξίνωσης η οποία είναι υγιεινή και ειδικά σχεδιασμένη για απώλεια κιλών.

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Το συκώτι βοηθάει τον οργανισμό μας να μεταβολίσει θρεπτικά συστατικά, να απομακρύνει βλαβερές χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα, αλκοόλ και φάρμακα. Βοηθάει στη μετατροπή των μεταβολιτών σε ασφαλή παράγωγα που μπορούν στη συνέχεια να φιλτραριστούν μέσω των νεφρών μας. Το συκώτι βοηθάει επίσης στη διάσπαση των λιπών και φιλτράρει το αίμα, ενώ διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στους υδατάνθρακες (δηλ. διατηρεί τα σάκχαρα του αίματος σταθερά) και το μεταβολισμό του λίπους.

Στην καθημερινή ζωή, η αποτοξίνωση είναι μια φυσική διαδικασία με την οποία το ανθρώπινο σώμα απαλλάσσεται από ξενοβιοτικά και ενδοτοξίνες. Κυρίως, είναι βιοχημική διαδικασία που μετατρέπει τις μη υδατοδιαλυτές τοξικές ουσίες σε υδατοδιαλυτές ουσίες που μπορούν να αποβληθούν μέσω των ούρων, του ιδρώτα, της χολής ή των κοπράνων.

Αρχικά, η αποτοξίνωση στην ιατρική γλώσσα δεν έχει την ίδια έννοια με την ευρύτερη σημασία των καθαρισμών, της νηστείας με χυμούς ή με νερό. Στην ιατρική ορολογία , η πραγματική αποτοξίνωση αναφέρεται σε θεραπεία για επικίνδυνα επίπεδα ναρκωτικών, αλκοόλ ή δηλητηρίων (π.χ. βαρέα μέταλλα) και παρέχεται στο νοσοκομείο.

Οι Βρετανοί επιστήμονες γράφουν ότι οι δίαιτες αποτοξίνωσης δεν προσφέρουν τίποτα στην απώλεια βάρους. Ούτε προσφέρουν κάτι στην υγεία. Πιο αποδοτικό, λένε, είναι να πιει κάποιος ένα ποτήρι παραπάνω νερό και να κάνει έναν καλό ύπνο, παρά να τρώει αποκλειστικά ωμά φρούτα και λαχανικά ή να διαγράφει τον καφέ από τη διατροφή του.

Η ιδέα είναι ότι οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα, το εμποδίζουν να αδυνατίσει. Συνεπώς, ένα πρόγραμμα ειδικής διατροφής, ολίγων ημερών, κατά το οποίο τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά και επιπλέον πίνετε αρκετά υγρά, θα σας βοηθήσει να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας, να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε ευεξία.


Δημοσίευση: 16/11/2019


. .