Δεν έπεσες από τα σύννεφα, όταν είδες τον Λέοντα στην κορυφή της λίστα. Ξέρεις ότι είναι από τους μεγαλύτερους αλαζόνες και εγωκεντρικούς του ζωδιακού . Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους... κοινούς θνητούς, θεωρεί ότι είναι ανώτερος, πιο σημαντικός και γνωρίζει τα πάντα. Θέλει να κάνει το «κομμάτι του» και το καταφέρνει τις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού είτε με τη θεατρικότητα είτε με τον ντόρο γύρω από τον εαυτό του, καταφέρνει όλοι να ασχολούνται μαζί του...

Καιρός: Η «Βικτώρια» σαρώνει τη χώρα με ακραία φαινόμενα - Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία σήμερα

Ξεχωριστός ανάμεσα στους σνομπ είναι (ποιος άλλος;) ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, Λέοντας, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο ένας και μοναδικός, και δεν υπάρχει άλλος, σαν και αυτόν. Εσύ μπορεί να πέσεις στην κατηγορία του «ένας από όλους», εκείνος πάλι, όχι. Θα κρατήσει τις αποστάσεις του από τους… πολλούς, δεδομένου ότι έχει και γούστο και επίπεδο!

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Σταθερός και νικητής αποδεικνύεται στο χρόνο, αφού μπορεί όσο κανένα άλλο ζώδιο να παραμείνει στην ίδια σχέση, χωρίς ο ίδιος να αποζητάει κάτι άλλο, αφού βρίσκει τον τρόπο να κρατάει άσβεστο το ενδιαφέρον του για τον/τη σύντροφο. Ισχυρή σεξουαλική ιδιοσυγκρασία, διαθέτει χιούμορ, έλκει τους άλλους μέσα από τον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται. Και πάνω απ’ όλα, έχει ιδιαίτερη εμφάνιση. Κυρίως σε ό, τι αφορά το πρόσωπο. Τα ωραιότερα πρόσωπα, τα συναντάμε στο ζώδιο του Ταύρου.

Αντιδρά στην κοινωνικότητα και στο διαφορετικό. Θέλει να ορίζει τη ζωή του, με τον τρόπο που έχει μάθει, χωρίς να είναι διατεθειμένος έστω κάτι μικρό από τις συνήθειές του να αλλάξει προς χάριν του/ης συντρόφου. Στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων, τα θετικά του Ταύρου είναι αυτά που θα υπερισχύσουν, αφού διαθέτει μοναδικά χαρίσματα, όπως ο αισθησιασμός, η ικανότητα να χαίρεται και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, ακόμα και αν οι συνθήκες δεν είναι τόσο ιδανικές.

Ο προσωπικός Αστρολογικός χάρτης είναι αυτός που μας αποκαλύπτει το προς τα που κλίνει η ζυγαριά. Στην «αρετή» ή στην «κακία»; Το βέβαιο είναι πως δεν υπάρχουν καλοί και κακοί χάρτες. Στο κάθε ωροσκόπιο ανακαλύπτουμε θετικές και αρνητικές πλευρές του ατόμου. Το ζητούμενο όμως είναι να επιλέξουμε να μετουσιώσουμε τα αρνητικά σε θετικά και να ακολουθήσουμε το μονοπάτι εκείνο που θα μας βγάλει στην ανώτερη υπόστασή μας.

Δεν έπεσες από τα σύννεφα, όταν είδες τον Λέοντα στην κορυφή της λίστα. Ξέρεις ότι είναι από τους μεγαλύτερους αλαζόνες και εγωκεντρικούς του ζωδιακού . Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους... κοινούς θνητούς, θεωρεί ότι είναι ανώτερος, πιο σημαντικός και γνωρίζει τα πάντα. Θέλει να κάνει το «κομμάτι του» και το καταφέρνει τις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού είτε με τη θεατρικότητα είτε με τον ντόρο γύρω από τον εαυτό του, καταφέρνει όλοι να ασχολούνται μαζί του.

Τα 12 ζώδια Ωροσκόπος – Οίκοι Άρθρα Χιούμορ & Κουίζ Το ωροσκόπιο μου Εναλλακτική γωνία

Είτε είναι η ικανότητά σου να ελαφρύνεις το κλίμα με διασκεδαστικές τακτικές, είτε να μιλήσεις με γλυκά λόγια σε κάποιον μέχρι να νιώσει καλύτερα, είσαι η καλύτερη στο να κάνεις τους άλλους να νιώθουν καλά. Είσαι καλή και ειλικρινής και νοιάζεσαι για τους φίλους και την οικογένειά σου. Θα τους προστατέψεις με κάθε τρόπο.

Ένας Ιχθύς δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Αν έχεις κακή διάθεση, ο Ιχθύς φίλος σου θα σε κάνει να γελάσεις τόσο πολύ που θα ξεχάσεις το όνομά σου. Επίσης, είναι το ζώδιο της συμπόνιας και θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι το καλύτερο άτομο στον κόσμο.

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι θεωρούμε πως η αστρολογία έχει βάση και ας δούμε ποια ζώδια θα θέλαμε να έχουμε γύρω μας.

Ο πόνος του είναι δικός του. Δε θα μιλήσει σε κανέναν και θα το περάσει όλο το μαρτύριο μόνος του . Θα απομονωθεί, θα αποτραβηχτεί από όλους και όλα και θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές του. Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα τον δρόμο του θα τον βρει. Και το άλλο σίγουρο είναι ότι εσύ δε θα μάθεις ποτέ αν πονούσε , αλλά και ποιο ήταν το πρόβλημά του.

Ο Ταύρος δεν είναι από τα άτομα που κλαίγονται. Ζώδιο της γης άλλωστε, προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα πρακτικά και να βρίσκει λύσεις, παρά να κάθεται και να λέει σε φίλους και γνωστούς πόσα προβλήματα έχει και τι τον απασχολεί και πόσο άσχημα νιώθει. Δεν έχει να κάνει με το εάν τα θέματά του είναι ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά. Δε θα σου πει ποτέ το πώς νιώθει κατά βάθος ή το πόσο πληγωμένος είναι.


Δημοσίευση: 14/11/2019


. .