Είναι Αιγόκερως Είσαι Υδροχόος... - Τα 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Δεν είσαι και το πιο εύκολο άτομο, καθότι δύσκολα ερωτεύεσαι κι εμπιστεύεσαι, οπότε οι σχέσεις σου έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια. Κυνηγάς την ποιότητα κι όχι την ποσότητα, αργείς να ανοιχτείς συναισθηματικά, όταν όμως συμβεί, είσαι χείμαρρος. Θεωρείς καθήκον σου να στηρίξεις, να προσφέρεις, να προστατεύσεις τον άνθρωπό σου.

Πιστεύεις στο «λίγοι φίλοι και καλοί». Πάντα φροντίζεις να βρίσκεις χρόνο για αυτούς και δίνεις πολλά, χωρίς απαραίτητα να λαμβάνεις. Χαίρεσαι όμως να βρίσκεσαι, να τρως ή να πίνεις το ποτό σου μαζί τους, κάνοντας ατέλειωτες «σοβαρές» συζητήσεις για επαγγελματικά, πολιτικά ή κοινωνικά θέματα.

Και ο τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σεξ. Το ζώδιό σου έχει καλή φήμη στο συγκεκριμένο κομμάτι (μη σου πω καλύτερη και από εκείνη του Σκορπιού). Ωστόσο, όταν σηκωθείς και ντυθείς από το κρεβάτι-πλυντήριο-αυτοκίνητο-τουαλέτα εστιατορίου-λαγούμι-παραλία, έχεις τη ρετσινιά του «βαριέμαι πολύ εύκολα». Γενικά, όταν ακούσει ότι είσαι κριός δεν θα τα βάψει και μαύρα, αλλά θα σε εμπιστευτεί μόνο αφού χωρίσετε. Ταύρος, ο γλυκούλης

Πρόκειται για το κλασικό πρώτο ραντεβού. Εκείνος μιλάει για τη δουλειά του. Εκείνη για τη δική της. Κατά διαστήματα παρατηρούν κάποιος «περίεργο» πελάτη του μαγαζιού και γελούν πονηρά. Ναι, έχουν αρχίσει να βρίσκουν εκείνη τη λεγόμενη «επαφή». Περνάνε καλά και αυτό βγαίνει στην ταχύτητα αδειάσματος των ποτηριών.

Πιστό στην άποψη ότι «οι ιστορίες άνευ αλκοολικής συναίνεσης δεν είναι ιστορίες αλλά παραμύθια», το σκηνικό που ακολουθεί, διαδραματίστηκε σε ένα μπαρ –κάπου στο Παγκράτι.

Οι Δίδυμοι είναι αεικίνητοι σαν εσένα, θέλουν διαρκώς καινούργιες εμπειρίες, γνωριμίες, ανοίγματα στον κόσμο. Με έναν Δίδυμο αποκλείεται να βαρεθείς (το μεγάλο σου ζήτημα με τις περισσότερες γνωριμίες). Πάντα θα βρίσκεται ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντάς σου νέες οπτικές και προοπτικές. Η νεανικότητά του σε γοητεύει, γιατί κι εσύ δεν θέλεις να μεγαλώσεις ποτέ και είσαι διατεθειμένος να συγχωρήσεις ακόμα την ασυνέπειά του, τουλάχιστον τις πιο πολλές φορές.

Γνωρίζουμε ότι τα ζώδια που ανήκουν στην ίδια ομάδα ταιριάζουν μεταξύ τους γιατί έχουν κοινά στοιχεία, αντιμετωπίζουν την ζωή και τα γεγονότα με τον ίδιο τρόπο, έχουν τις ίδιες προσδοκίες.Τα ζώδια που ανήκουν στην ίδια ομάδα σχηματίζουν μεταξύ τους όψη τριγώνου, απέχουν δηλαδή 120 μοίρες μεταξύ της.

Τα ζώδια ανά τρία χωρίζονται σε ομάδες ή στοιχεία όπως ονομάζονται: τα ζώδια της Φωτιάς ( Κριός, Λέων, Τοξότης), του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Αιγόκερως και Υδροχόος έχουν τον ίδιο Κυβερνήτη, τον Κρόνο (ο Υδροχόος έχει και τον Ουρανό), οπότε γενικά επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και ηρεμίας. Ο Κρόνος θέτει γερές βάσεις και αγαπά τις τρελές ιδέες και την πρωτοτυπία. Μαζί αυτά τα ζώδια μπορούν να εκπληρώσουν κοινούς στόχους και φιλοδοξίες.

Η έλξη των δύο ζωδίων φαντάζει αρχικά αταίριαστη, αλλά δεν είναι. Ένας τέτοιος συνδυασμός έχει την δυνατότητα να βγάλει προς τα έξω τα θετικά στοιχεία των δύο ζωδίων.

Forum επιστημόνων Celebrities corner Μετρητές υγείας Η συμβουλή του Vita Ζώδια Καιρός

Αλλά αυτές οι αντίθετες προσεγγίσεις θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που έχετε και οι δύο τόσο ανάγκη. Ίσως Αιγόκερος και Υδροχόος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο Αιγόκερως χρειάζεται μια κάποια ώθηση για να μετακινηθεί από τη ζώνη της άνεσής του και εσύ θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα σταθερό χέρι για να σε κρατήσει περισσότερο συνδεδεμένο με το παρόν.

Υδροχόος και Αιγόκερως είναι ένας πολύ μυστηριώδης συνδυασμός. Και οι δύο κυβερνάστε από τον Κρόνο, που είναι ένας σταθερός, προβλέψιμος πλανήτης. Αυτά είναι τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, αλλά εσύ είσαι λιγότερο προβλέψιμος, γιατί έχεις και την επιρροή του Ουρανού.

Το στιλ σου: Ως ευαίσθητος άνθρωπος, μπορεί μερικές φορές να αποθαρρυνθείς, αλλά συνεχίζεις να ακολουθείς το πρόγραμμά σου επειδή τιμάς τις δεσμεύσεις σου. Οι Ιχθύς είναι από τη φύση τους άνθρωποι της βολής, ευαίσθητοι και αυθόρμητοι. Τα πας καλύτερα με προγράμματα που σε ενεργοποιούν και σε ξεσηκώνουν, απόφευγε οτιδήποτε μπορεί να είναι κοντά στον πόνο. Θα σου ταιριάζουν ασκήσεις όπως Thai Chi, Yoga και Pilates, που εμπλέκουν το σώμα, το πνεύμα και το μυαλό.

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Είσαι πολυάσχολη και δραστήρια. Η άσκηση θα πρέπει να χωρέσει μέσα στο φορτωμένο σου πρόγραμμα, διαφορετικά δεν θα ασχοληθείς μαζί της. Είσαι ο τύπος που θα τα πάει καλά με το personal training ή γράψου σε ένα γυμναστήριο που θα σου δίνει πολλές επιλογές για ομαδικά προγράμματα.


Δημοσίευση: 23/11/2019


. .