Το Hair Trend Που Θα Αγαπήσουν Όσες Έχουν Καστανά Μαλλιά - Τα 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Καστανό, ξανθό ή κόκκινο; Σίγουρα, υπάρχουν πολλές περισσότερες αποχρώσεις για τα μαλλιά και το καλοκαίρι 2017 είναι η κατάλληλη περίοδος να δοκιμάσετε μία από αυτές. Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας είναι μια διαδικασία που θα σας ανανεώσει και θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στο καλοκαίρι σας. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα χρώματα, ανταύγειες και διαφορές άλλες τεχνικές που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Τώρα διαβάζετε: Ποια χρώματα στα μαλλιά να επιλέξετε για το καλοκαίρι 2017

Μια τάση που θα λατρέψουν οι πιο chic & simple και λάτρεις του minimal στα νύχια. Ο λόγος για τα spot nails, δηλαδή τις μικρές βουλίτσες, που τοποθετούνται στρατηγικά σε διάφορα σημεία, δημιουργώντας ένα ρετρό αποτέλεσμα. Αν και με την πρώτη ματιά μπορεί να μη σας μοιάζει και τόσο πρωτοποριακό, αυτό το φθινόπωρο, ωστόσο, φαίνεται να έχει την τιμητική του, αφού το είδαμε ήδη σε ποικίλες αποχρώσεις και συνδυασμούς. 3. Gradient

Μετά την κυριαρχία του animal print σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, οι beauty lovers αποφάσισαν να μεταφέρουν την τάση και στα νύχια κάνοντάς τα πιο in και glamorous. Επιλέξτε είτε να κάνετε το σχέδιο σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, για έντονο look, είτε στη μισή, για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Όποια εκδοχή κι αν προτιμήσετε, θα είστε σίγουρα μέσα στη μόδα! 2. Spot nails

Οι τάσεις που θα επικρατήσουν αυτό το φθινόπωρο στα νύχια

Για να το πάμε ένα βήμα παρακάτω, 4 από τους κορυφαίους ειδικούς χρώματος στον κόσμο προσκλήθηκαν στο Παρίσι για να επανεφεύρουν το Γαλλικό Balayage, με 4 διαφορετικούς τρόπους. Λοιπόν, τώρα μπορείς να διαλέξεις το look σου – από το Πρωτότυπο Γαλλικό Balayage στο Απαλό Γαλλικό Balayage ή από το Ξεκάθαρο Γαλλικό Balayage στο Έντονο Γαλλικό Balayage.

Ορκισμένη ξανθιά; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει χρειαστεί να περάσεις ένα ρεφλέ μετά την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο. Απαραίτητο βήμα και για μετά το ντεκαπάζ, το ρεφλέ θα σου χαρίσει την απόχρωση που ονειρεύεσαι ακόμη κι αν οι αρχικές σου προσπάθειες δεν απέδωσαν το ξανθό που έλπιζες.

Αν σ’ αρέσει να προσέχεις και την τελευταία λεπτομέρεια, θα αγαπήσεις σίγουρα τις χαριτωμένες καμπύλες αυτής της φράντζας, όπως πέφτουν ακριβώς κάτω από τα φρύδια, πλαισιώνοντας το πρόσωπο και τονίζοντας τα ζυγωματικά.

Ποιος είπε ότι τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν μόνο σε συγκεκριμένα πρόσωπα και χαρακτηριστικά; Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν, και μαζί με αυτές, αλλάζουν τα πρότυπα! Τα δεδομένα λοιπόν έχουν πλέον αλλάξει, και αν θέλεις και εσύ καρέ μαλλιά ή κοντά κουρέματα, μπορείς να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω και να κάνεις την αλλαγή που θέλεις!

Bob hairstyle είναι η επόμενη αλλαγή που αξίζει να κάνεις!

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.

Μ ε τον ερχομό του νέου έτους είναι απαραίτητη μια ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση, δεν νομίζετε; Πέρα από την αγορά ρούχων, οι περισσότερες γυναίκες «ξεσπάμε» στα μαλλιά μας όταν θέλουμε να κάνουμε μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Και φυσικά δεν μιλάμε για ένα απλό κούρεμα, αλλά για ένα νέο χρώμα που θα μας αλλάξει ριζικά τη διάθεση!

Μεταμόσχευση λίπους στο πρόσωπο: Η νέα μόδα – Γιατί γίνεται και ποια διαδικασία ακολουθείται;

Η πιο εύκολη και γρήγορη λύση σου για όταν δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς πολύ με τα μαλλιά σου, είναι το απλό και εύκολο ατημέλητο σινιόν! Είτε έχεις μακριά μαλλιά, είτε πιο κοντά ένα ψηλό ή χαμηλό σινιόν, μπορεί να σε σώσει από πολλές καταστάσεις που τα μαλλιά δεν συμμορφώνονται, ενώ εσύ κοντεύεις να εκραγείς από τη ζέστη και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου.

Φυσικά, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι στους 30 βαθμούς, είναι να λιώνεις με τις ώρες παρέα με το πιστολάκι ή το ισιωτικό για να καταφέρεις να στρώσεις κάθε τρίχα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα μόλις βγεις έξω, δεν θα παραμείνει στη θέση της. Επιπλέον, το πολύ «στυλιζαρισμένο» και στημένο look έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανεμελιά του καλοκαιριού.


Δημοσίευση: 22/11/2019


. .